• شنبه / ۲۰ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۲:۴۵
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 95062012925
  • منبع : نمایندگی قزوین

رئیس سازمان بهزیستی خبرداد

کاهش "معلول‌زایی" در برخی استانها با مشاوره ژنتیک

کاهش "معلول‌زایی" در برخی استانها با مشاوره ژنتیک

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در تلاش هستیم تا به منظور مداخلات علمی و تخصصی بتوانیم اورژانس اجتماعی را در همه شهرهای بالای 50 هزار نفر مستقر کنیم.

انوشیروان محسنی‌بندپی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا  ـ منطقه قزوین، اظهار کرد: در سال 94 از معتادان بهبود یافته‌ای که تحت پوشش قرار دادیم، توانستیم ظرفیت فنی و کاری آن‌ها را افزایش داده و نسبت به بحث اشتغال آن‌ها اقداماتی انجام دهیم.

وی افزود: ما اکنون هم خدمات ارائه می‌دهیم و می‌خواهیم این خدمات از کیفیت لازم برخوردار باشند و در این راستا بزرگترین شرکای ما مراکزی هستند که به عنوان مراکز توانبخشی سازمان‌های مردم نهاد با ما همکاری می کنند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور خاطر نشان کرد: بحث استاندارد کردن خدمات یکی از اهداف سازمان بهزیستی است که در این حوزه علاوه بر متخصصان داخل کشور و دانشگاه‌ها از تعدادی موسسه در خارج از کشور هم دعوت شده تا نسبت به ارتقای دانش و استانداردکردن خدمات مراکز مرتبط همکاری کنند.

محسنی‌بندپی یادآور شد: از مؤسسات موفق خارج از کشور هم دعوت می کنیم که در ارتقای دانش و استاندارد کردن خدمات مراکزی که با ما همکاری دارند کمک کنند؛ برای مثال در علم ژنتیک از اساتید خارج از کشور دعوت کردیم و همچنین برای توانبخشی و استاندار کردن خدمات برای معلولان از مؤسساتی در کشور آلمان دعوت کردیم تا با بهزیستی همکاری کنند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: سالانه 25 تا 30 هزار کودک معلول در کشور متولد می‌شوند که مشاوره ژنتیک می‌تواند در جلوگیری از معلول‌زایی کمک بزرگی به والدین کند، در همین راستا سه استان را به صورت پایلوت در نظر گرفتیم و با مداخله و مطالعه در علم ژنتیک توانستیم به کاهش معلول زایی کمک کنیم.

وی  تصریح کرد: در استان‌های کرمان و یزد که از سال 94 به صورت پایلوت در نظر گرفته شد توانستیم با مشاوره ژنتیک 30 درصد کاهش معلول
‌زایی داشته باشیم.

معاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی  با اشاره به اینکه رئیس جمهور تأکید زیادی بر گسترش کمی و کیفی اورژانس اجتماعی دارد گفت: در تلاش هستیم تا به منظور مداخلات علمی و تخصصی بتوانیم اورژانس اجتماعی را در همه شهرهای بالای 50 هزار نفر مستقر کنیم.

وی در پایان توضیح داد: صدور کارت ICF که نشان دهنده شدت، نوع و درجه معلولیت در معلولان است از سال 94 آغاز شده و همچنان ادامه دارد؛ صدور این کارت یکی از اقدامات خوبی است که در حوزه بهزیستی در سال‌های اخیر صورت گرفته است.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha