سردار محمد شرفی در گفت وگو با ایسنا، درباره نقشههای جغرافیای جرم در پلیس پیشگیری، اظهارکرد: مجموعه پلیس پیشگیری از مدت ها قبل نقشه های جغرافیای جرم را تهیه کرده و این نقشه ها به طور ماهانه به روزرسانی می شوند و در آن موارد مختلفی همچون فراوانی وقوع جرائم و انواع جرائم در مناطق مختلف وجود دارد.
وی با بیان اینکه اطلاعات مربوط به این نقشه ها در کمیسیونی به نام کمیسیون پایش بررسی شد و تمام مولفه های جرائم از تعداد وقوع تا تعداد کشف در آن مورد بحث قرار می گیرد، گفت: بر اساس تصمیمات این کمیسیون و متناسب با فراوانی جرم، طرح های پلیس پیشگیری در نقاط مختلف اجرا می شود.
شرفی ادامه داد: به عنوان مثال گاهی ممکن است بر اساس نتایج به دست امده متوجه شویم که در نقطه ای نیاز به انجام طرحی است که کلانتری به تنهایی نمی تواند آن را انجام دهد، از این رو نیروهای کمکی را برای انجام آن طرح به منطقه اعزام می کنیم که اینها همه با استفاده از نتایج کمیسیون پایش و تحلیل نقشه های جغرافیای جرم انجام می شود.
نیروهای شهربان هیچ ارتباط سازمانی با پلیس ندارند
رییس پلیس پیشگیری ناجا همچنین درباره فعالیت شهربانها و ارتباط آنان با پلیس نیز گفت: نیروهای شهربان هیچ ارتباط سازمانی با پلیس ندارند و ساختار جداگانهای دارند که زیر نظر شهردار فعالیت می کند.
سردار مهری تاکید کرد: ماموران پلیس دارای لباس فرم مشخص و کارت شناسایی هستند و اگر فردی ادعا کند که پلیس در ارتباط است باید مدارک و مستندات ادعای خودش را نیز همراه داشته باشد وگرنه تحت عنوان جعل عنوان با وی برخورد خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات