به گزارش ایسنا، «طاهره هامون نورد» صبح امروز در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه، اظهار کرد: امروزه صددرصد رویههای گمرکی ما از حالت دستی و سنتی خارج شده است و بهصورت الکترونیکی و بر اساس آخرین تکنولوژیهای روز انجام میگیرد.
وی خاطرنشان کرد: در سال 95 اقدامات عملی برای تسهیل تجارت در حوزه کارشناسی مجازی و متمرکز صورت گرفته است که موجب شده ارتباط ارباب رجوع و کارمند گمرک به صفر برسد و فرآیند ترخیص کالا با سرعت بیشتری صورت گیرد.
ناظر گمرکات استان افزود: استان سیستان وبلوچستان پس از هرمزگان، نخستین استانی است که مجهز به سامانه جامع امور گمرکی که توسط متخصصان داخلی برای تسهیل امر تجارت طراحی شده، مجهز شده است.
وی تصریح کرد: در دولت تدبیر و امید، 34 عملیات و فرآیند گمرکی از جمله صدور پروانه، دور اظهاری صادرات، ثبت شمارههای سریال گوشیها و سامانه آنلاین تجارت خارجی از حالت سنتی به سیستم الکترونیکی تبدیل شده است که در نتیجه زمان ترخیص کالا از 26 به 3 روز کاهش یافته است.
هاموننورد افزود: در سال 95، واردات از طریق گمرکات و بازارچههای مرزی استان به وزن 469 هزار و 908 تن و ارزش 691 میلیون و 900 هزار و 162 دلار بوده است که نسبت به مدت مشابه پارسال با کاهش 49 درصدی در وزن و با کاهش 33 درصدی در ارزش روبرو بوده است.
وی اظهار کرد: در زمینه ترانزیت داخلی هم نسبت به مدت مشابه پارسال با کاهش 3 درصدی در وزن و بهلحاظ ارزش با کاهش 19 درصدی روبرو بودهایم و ترانزیت خارجی گمرکات استان هم در این مدت 3 درصد کاهش در وزن و 24 درصد کاهش در ارزش داشته است.
ناظر گمرکات استان یادآور شد: گمرکات این استان طی سال 94 به تعداد 583 هزار و 696 نفر مسافر خدمات گمرکی ارائه داده است که این مسافران از گمرکات میلک، میرجاوه، فرودگاه زاهدان و فرودگاه چابهار تردد کردهاند.
انتهای پیام
نظرات