• یکشنبه / ۷ شهریور ۱۳۹۵ / ۰۹:۵۹
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 95060104096
  • منبع : نمایندگی خراسان شمالی

رونمایی از 121 پروژه عمرانی در بجنورد با حضور معاون رئیس‌جمهور

رونمایی از 121 پروژه عمرانی در بجنورد با حضور معاون رئیس‌جمهور

ایسنا/خراسان شمالی فرماندار بجنورد از رونمایی 121 پروژه عمرانی در این شهرستان با حضور محمدباقر نوبخت معاون رئیس‌جمهور خبر داد.

موسی حاجی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه این پروژه‌ها امروز رونمایی می شوند، گفت: برای ساخت این پروژه ها یک هزار و 370 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است. این پروژه‌ها نسبت به پروژه‌های هفته دولت سال گذشته از لحاظ تعداد 2 برابر بوده و سه برابر اعتبار سال گذشته نیز برای ساخت آن‌ها هزینه شده است.

حاجی‌زاده ادامه داد: با رونمایی از این پروژه‌ها تمامی روستاهای استان از نعمت برق بهره‌مند می‌شوند و 98 درصد از روستاهایی که قابلیت انتقال گاز را دارند از نعمت گاز و 93 درصد نیز از نعمت آب برخوردار خواهند شد.

وی اظهار کرد: امروز 12 پروژه حوزه جهاد کشاورزی به بهره‌برداری می‌رسد که این پروژه‌ها شامل اجرای سامانه آبیاری نوین و احداث کانال انتقال آب است. علاوه بر آن پنج پروژه نیز در دانشگاه بجنورد که احداث ساختمان اداری و ساختمان دانشگاه علوم پایه از جمله آنهاست، افتتاح می‌شود.

به گفته حاجی زاده، طرح هادی در تمامی روستاهای بالای 20 خانوار و آسفالت 19 جاده روستایی که توسط بنیاد مسکن انجام شده، از دیگر طرح های قابل افتتاح در این شهرستان خواهد بود.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha