به گزارش ایسنا، کارشناسان این سازمان در بررسیهای انجام شده در ۱۲۷ کشور در فاصله سالهای ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۴ در رابطه با ظرفیت و کاربرد تست خون به منظور کنترل وضعیت HIV و سلامت دریافتند که کمبود در انجام تست HIV میتواند اقدامات جهانی را برای تخمین و درمان مبتلایان به این ویروس بینتیجه بگذارد.
به گفته کارشناسان سازمان جهانی بهداشت، شکافهای نگران کنندهای در اقدامات لازم و آماده سازی شرایط وجود دارد و در نتیجه اهداف سازمان ملل برای مقابله با ویروس HIV بی ثمر میماند.
در اهداف سازمان ملل آمده است تا سال ۲۰۲۰ میلادی ۹۰ درصد تمامی افراد آلوده به ویروس HIV باید از وضعیت خود مطلع باشند و ۹۰ درصد افرادی که بیماریشان تشخیص داده شده باید داروهای آنتیرتروویرال دریافت کنند. به همین منظور انجام تستهای آزمایشگاهی برای دستیابی به کنترل و دستیابی به این اهداف ضروری است.
به گزارش شبکه خبری بیبیسی، هر چند بررسیها نشان می دهد برخی کشورهای با میزان درآمد پایین و متوسط از جمله کشورهای آفریقایی که تعداد مبتلایان به ویروس HIV در آنها بالاست برای مقابله با این چالش آماده نشدهاند. همچنین نظارت بر انجام تستهای HIV طی سالهای گذشته بهبود پیدا کرده اما همچنان در بخشهایی از جهان کمبودهایی وجود دارد.
انتهای پیام
نظرات