به گزارش ایسنا،جعفر آژنگ، شامگاه شنبه(30 مرداد) در پنجمین جلسه کمیسیون و برنامهریزی هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز کردستان، اظهار کرد: با توجه به منویات مقام معظم رهبری، مبارزه با قاچاق کالا و ارز امسال به طور جدی مورد توجه قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه قاچاق کالا و ارز همواره هزینههای زیادی بر اقتصاد استان داشته است، افزود: حجم کالای مسافر در حال حاضر یکی از دغدغههای نیروی انتظامی است که برخورد کردن و نکردن با آن نارضایتی در پی دارد و به دلیل عدم شاخصی یکسان در این رابطه، تشخیص قاچاق بودن کالاها به مشکل تبدیل شده است.
جانشین فرماندهی انتظامی کردستان با اشاره به نبود سازمان اموال تملیکی و آزمایشگاه در شهرستانهای استان، عنوان کرد: انجام آزمایش بر عهده دستگاه کاشف خواهد بود.
وی در ادامه سخنان خود، با اشاره به فصل برداشت گندم در استان، تصریح کرد: از جهادکشاورزی درخواست کردیم که ساز و کار خروج گندم و غلات را به نیروی انتظامی اعلام کند تا بدانیم با چه محمولههایی باید برخورد کنیم، اما تا کنون این مسئله به ما اعلام نشده است.
آژنگ با اشاره به فعالیت بسیاری از اصناف فاقد پروانه از جمله آرایشگاهها؛ خواستار برخورد با این گونه اصناف شد.
وی در ادامه اعلام کرد: از ابتدای سال جاری تا 21 مرداد ماه، مشروبات الکلی 63 درصد، دارو 490 درصد، سیگار 464درصد، وسایل صوتی و تصویری 382 درصد، پارچه 20 درصد، برنج 623 درصد، چای 116 درصد، البسه 62 درصد و احشام نیز 70 درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
جانشین فرماندهی انتظامی کردستان ادامه داد: پروندههای بالای یک میلیارد ریال 16 درصد و پروندههای بیش از 5 میلیارد ریال نیز 180 درصد افزایش داشته است.
وی خاطرنشان کرد: 490 هزار و 797 قلم لوازم آرایشی نیز در این مدت کشف شده است.
آژنگ در پایان یادآور شد: ارزش ریالی مجموع کالاهای مکشوفه در کردستان در 4 ماه و 21 روز گذشته، 64 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.
انتهاي پیام
نظرات