• جمعه / ۲۹ مرداد ۱۳۹۵ / ۱۱:۱۰
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 95050118254
  • خبرنگار : 30057

بهره‌مندی بیش از 2300 شرکت از مزایای قانون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان

بهره‌مندی بیش از 2300 شرکت از مزایای قانون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان

سرپرست امور شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با تاکید بر این که در سال 94 تعداد 2 هزار و 335 شرکت دانش بنیان مشمول مزایای قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان شدند، گفت: کلیه شرکت‌های دانش بنیان از تخفیف 50 درصدی استفاده از خدمات شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبری بهره مند شدند.

به گزارش خبرنگار ایسنا، دکتر محمد صاحبکار خراسانی در جلسه یکصد و چهل و چهارمین کمیسیون دایمی شورای عتف، شرکت های دانش بنیان را موسسات خصوصی دانست که به منظور هم افزایی علم و ثروت و توسعه اقتصاد دانش بنیان ایجاد شده اند و افزود: بر اساس قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان به منظور تدوین حوزه های فعالیت های دانش بنیان و معیارهای تشخیص مصادیق موسسات دانش بنیان، کارگروهی متشکل از معاونت علمی رییس جمهور و نمایندگانی از وزارتخانه های علوم، صنعت، معدن و تجارت، دفاع و جهاد کشاوری تشکیل شد.

وی با تاکید بر این که در سامانه این کارگروه تاکنون 13 هزارو 55 نام کاربری ایجاد شده است، اظهار کرد: از این تعداد ثبت نام 6 هزار  و 68 کاربرد تکمیل شده که تاکنون اطلاعات 2 هزار و 534 شرکت مورد تایید قرار گرفته است.

سرپرست امور شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان معاونت علمی خاطر نشان کرد: بر اساس آمارها در سال 92 تعداد 35 شرکت، در سال 93 تعداد هزار و 32 شرکت و در سال 94 تعداد 2 هزار و 335 شرکت دانش بنیان مشمول مزایای قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان شدند.

صاحبکار معیارهای کالاها و خدمات دانش بنیان را دارا بودن فناوری های بالا و متوسط به بالا، پیچیدگی و ارزش افزوده آن ناشی از دانش فنی و نوآوری فناوری ذکر کرد و یادآور شد: فناوری زیستی، نانو، اپتیک و فوتونیک، مواد پیشرفته، سخت افزارهای رایانه ای، فناوری اطلاعات، تجهیزات پیشرفته ساخت، تولید و آزمایشگاهی، داروهای پیشرفته و انرژی های نو از جمله حوزه های کالا و خدمات دانش بنیان است.

معافیت های ارائه شده به شرکت های دانش بنیان

وی شرکت‌های تولید کننده کالا و خدمات دانش بنیان، شرکت های نوپا و شرکت های صنعتی دارای فعالیت دانش بنیان را از جمله انواع شرکت های دانش بنیان نام برد و اضافه کرد: معافیت مالیاتی از جمله حمایت های معاونت علمی از شرکت های دانش بنیان است که اجرای این امر در سال مالی 92 آغاز شد که در این سال حدود 50 شرکت به میزان 6 میلیارد و در سال 93 حدود 1200 شرکت به میزان 60 میلیارد تومان مشمول این معافیت شدند.

صاحبکار تاکید کرد: معافیت های گمرکی این معاونت مشمول تجهیزات آزمایشگاهی، ماشین آلات خط تولید، مهندسی معکوس و مواد و قطعات مورد نیاز برای تحقیق و توسعه می‌شود.

تسهیلات برای شرکت ها

وی با اشاره به تسهیلات اعطا شده به شرکت های دانش بنیان، ادامه داد: تسهیلات نظام وظیفه تخصصی برای افراد فعال در شرکت های دانش بنیان، تخفیف 50 درصدی خدمات آزمایشگاهی، تحفیف دوره های آموزشی برای شرکت های دانش بنیان؛ شناسایی کالاهای دانش بنیان دارای قابلیت تجاری سازی و حمایت از صادرات محصولات شرکت های دانش بنیان از دیگر تسهیلات اعطا شده به این شرکت ها است.

سرپرست امور شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان معاونت علمی یادآور شد: شرکت های دانش بنیان مشمول تخفیف 50 درصدی برای استفاده از خدمات شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی می شوند که این تخفیف در 6 ماه دوم سال 94 تا سقف 20 میلیون ریال بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha