• شنبه / ۱۶ مرداد ۱۳۹۵ / ۱۵:۳۶
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 95050109627
  • خبرنگار : 71551

آمریکا به دنبال تلفیق انسان و حیوان است+تصاویر

آمریکا به دنبال تلفیق انسان و حیوان است+تصاویر

موسسه ملی سلامت در آمریکا شروع به جمع آوری منبع مالی برای انجام آزمایش‌هایی کرده است که در آن سلول‌های بنیادی انسان به جنین حیوانات تزریق شده و یک موجود هیبریدی به نام شیمر که تلفیقی از انسان و حیوان است، ایجاد می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از انگجت، سال گذشته کارشناسان در ابتدا با انجام این آزمایشات مخالفت کردند اما پس از بررسی‌های بیشتر نظر آنها تغییر کرد و به این امر رضایت دادند.

محققان این پژوهش بر این باورند که شکل گیری این نوع ارگانیسم که متشکل از انسان-حیوان است و شمیر(chimera) نام دارد، دارای پتانسیل فوق العاده ای برای مدل سازی بیماری، تست داروها و در نهایت پیوند اعضا است.

در افسانه‌های یونانی chimera یک موجود با سر شیر، بدن بز و دم مار بوده است.

این پژوهش از طریق تزریق سلول‌های بنیادی انسان به جنین چند روز حیوانات و سپس انتقال این جنین در شکم حیوان ماده صورت می‌پذیرد.

به رغم ممنوعیت پشتیبانی مالی از تحقیقات در این حوزه که بالاترین نهاد پزشکی و بهداشتی در آمریکا آن را وضع کرده است، بعضی از مراکز پژوهشی در آمریکا همچنان به تلاش خود برای پرورش اعضای بدن انسان در بدن خوک‌ها و گوسفندان ادامه می‌دهند. آنان می‌خواهند از این طریق به هدف خود که ایجاد قلب، کبد یا سایر اندام‌ها برای پیوند زدن به انسان است دست یابند.

این آزمایشات تلفیقی از روش‌های پیشرفته و نوین، از جمله اکتشافات جدید در حوزه زیست‌شناسی سلول‌های بنیادی و فناوری‌های ویرایش ژن است.

امروزه دانشمندان می‌توانند به ‌راحتی از طریق ویرایش ژن‌ها، دی.‌ان‌.ای خوک یا گوسفند را به ‌گونه‌ای تغییر دهند که حیوان به لحاظ ژنتیکی دیگر قادر به ساخت اندام خاصی از بدن خود نباشد.

آنها سپس، با افزودن سلول‌های بنیادی بدن انسان، کاری می‌کنند تا سلول انسانی، شروع به ساخت آن عضو خاص از بدن حیوان کرده و در نهایت این عضو جدید می‌تواند برای عمل پیوند عضو در انسان استفاده شود.

البته این عمل موسسه ملی سلامت به منظور ایجاد یک موجود هیبریدی به معنای تحقق صد درصد آن نیست بلکه این دانشمندان هنوز اول راه بوده و مسیر دشواری را پیش رو دارند. همچنین تلاش برای پرورش اندام‌های انسانی در حیوانات یک مسئله اخلاقی به شمار می رود چرا که مستلزم افزودن سلول‌های انسانی به جنین حیوانات بوده که این می‌تواند مرز میان گونه‌های انسانی و حیوانی را مبهم و نامشخص سازد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha