به گزارش ایسنا، جوان 22 ساله تبریزی به جرم مزاحمت به اورژانس تبریز، به شش ماه حبس محکوم شده و هم اکنون 45 روز است که در زندان تبریز، زندانی است.
این جوان در کمتر از شش ماه 654 مورد مزاحمت تلفنی برای اورژانس 115 تبریز ایجاد کرده است که صرفا 71 مورد از این مزاحمتها به اعزام آمبولانس منجر شده است.
این مزاحم تلفنی در صحبتهایش، انگیزه خود از ایجاد مزاحمت تلفنی به اورژانس 115 را سرگرمی و تفریح دوستانه عنوان کرد و گفت: بعد از ارائه ماموریت کاذب به اپراتوری اورژانس، با دوستان خود در محل مورد نظر حاضر میشدیم تا به پیگیریهای بینتیجه تکنسینهای اورژانس بخندیم.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی آذربایجانشرقی در خصوص مزاحمتهای تلفنی به اورژانس 115 گفت: متاسفانه بیش از 20 درصد تماسها با اپراتوری 115 مزاحمت تلفنی است.
روزبه رجائی غفوری گفت: روزانه یک هزار و600 تا یک هزار و 700 تماس با اپراتوری 115 استان انجام می گیرد.
وی گفت: از آغاز سال تا پایان تیر در مجموع 200 هزار تماس با اپراتوری فوریتهای پزشکی استان برقرار شده که از این تعداد 44 هزار مورد مزاحمت تلفنی بوده است.
وی ادامه داد: از مجموع این تعداد مزاحمت تلفنی، 400 مورد به اعزام آمبولانس به محل منجر شده و به نوعی ماموریت کاذب بوده است.
علمی، مشاور حقوقی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی آذربایجانشرقی نیز از مزاحمت های تلفنی اورژانس به عنوان دردسرهای بیپایان یاد کرد و گفت: هم اکنون 35 مورد پرونده مزاحمت تلفنی برای اورژانس استان در مراجع قضایی مطرح است که از این تعداد 12 مورد منجر به صدور کیفر خواست و مابقی در حال طی مراحل مقدماتی است.
موسی خلیل الهی، دادستان عمومی و انقلاب تبریز نیز در این خصوص از اهتمام و جدیت مراجع قضایی در رسیدگی به پروندههای مزاحمت تلفنی به اورژانس 115 و آتشنشانی خبر داد و گفت: برابر قانون مجازات این افراد از یک تا شش ماه حبس است.
براساس این گزارش، مزاحمان تلفنی اورژانس 115، افرادی هستند که یا از روی بیکاری و یا عادت زشت، خاطرات تلخی را برای تکنسینهای اورژانس 115 به ارمغان می آورند.
انتهای پیام
نظرات