• یکشنبه / ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۴:۵۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1403121913390
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

مدیرکل صمت استان خبر داد

صدور مجوز بزرگ‌ترین و تنها کارخانه تولید مس کاتدی بخش خصوصی در آذربایجان‌شرقی

صدور مجوز بزرگ‌ترین و تنها کارخانه تولید مس کاتدی بخش خصوصی در آذربایجان‌شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی گفت: در راستای تکمیل زنجیره ارزش صنایع معدنی و توسعه صنعت مس در کشور، مجوز احداث بزرگ‌ترین و تنها کارخانه تولید مس کاتدی بخش خصوصی در استان صادر شد.

صابر پرنیان اظهار کرد: این مجموعه تنها کارخانه تولید مس کاتدی در کشور است که از سوی بخش خصوصی ایجاد می‌شود و با پیگیری‌های مستمر اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی و اخذ موافقت‌های لازم از وزارت صنعت، معدن و تجارت، مجوز تأسیس آن صادر شده است.

وی با اشاره به اهمیت این پروژه در توسعه صنعتی استان، افزود: احداث این کارخانه گامی مهم در تکمیل زنجیره ارزش صنایع معدنی، افزایش بهره‌وری منابع و ایجاد اشتغال پایدار در استان خواهد بود. 

وی ادامه داد: علاوه‌بر این، مس کاتدی یکی از مهم‌ترین مواد اولیه برای صنایع پایین‌دستی محسوب می‌شود که در تولید سیم و کابل، تجهیزات الکتریکی، قطعات الکترونیکی، خودروسازی و حتی صنایع نوین مانند انرژی‌های تجدیدپذیر و تولید باتری‌های پیشرفته کاربرد دارد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی تشریح کرد: با آغاز عملیات اجرایی این کارخانه، صنعت مس کشور وارد فاز جدیدی از توسعه می‌شود که ضمن کاهش خام‌فروشی مواد معدنی، ارزش افزوده بالایی برای اقتصاد ملی به همراه خواهد داشت.

وی بیان کرد: این پروژه علاوه بر تأمین نیازهای داخلی، امکان توسعه صادرات محصولات فرآوری‌شده مس را نیز فراهم خواهد کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت اذربایجان شرقی، این کارخانه با ظرفیت تولید سالانه ۱۰۰ هزار تن مس کاتدی و با سرمایه‌گذاری بالغ بر پنج هزار میلیارد تومان احداث خواهد شد که زمینه اشتغال مستقیم برای ۲ هزار نفر را فراهم می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha