سرهنگ جواد جهانشيري در گفتوگو با ایسنا، با حضور در میز خبر پلیس، با اشاره به جزئیات این پرونده، عنوان کرد: با توجه به ارجاع شكایت زنی به پليس فتا رسيدگي به پرونده در دستور كار كارآگاهان پليس فتا استان قرار گرفت.
رئيس پليس فتا استان ادامه داد: این فرد در كانالي تلگرامی عضو شده و با توجه به تبليغات و حراجي كه از تمام برندهاي لباس و زيورآلات به نمايش گذاشته شده مبلغ 110 هزار تومان خريد اينترنتي انجام داده، اما با گذشت كمتر از يك ساعت ديگر از كانال تلگرام خبري نبود و كالايي به دست این زن نرسيده است.
جهانشيري با بیان اینکه با توجه به اظهارات شاكي كارشناسان اقدامات خود را آغاز و طي بررسيهاي صورت گرفته دو متهم در اين رابطه شناسايي و دستگير شدند، اظهار کرد: متهمان دستگير شده كه زوج جوان 23 و 24 ساله بودند در مواجه با ادله فني به سه فقره دیگر کلاهبرداری اعتراف کردند.
وی یادآور شد: تحقيقات بيشتر در رابطه با تعداد و ميزان دقيق كلاهبرداري صورت گرفته ادامه دارد.
رئيس پليس فتا خراسان رضوي در توصیه به شهروندان، اظهار کرد: تبليغات و خريد در شبكههاي اجتماعي مانند خريدهاي اينترنتي نياز به دقت عمل بيشتري دارد، بنابراین فقط با ديدن يك تبليغ نميتوان اصالت كالا را اثبات كرد و در خريدهاي شبكهاي وجه را پايان معامله و حضوري واريز کنند.
جهانشيري تصریح کرد: افراد در صورت وجود موارد مشابه از اين نوع كلاهبرداري ميتوانند به پليس فتا براي ادامه دادخواهي مراجعه کنند.
انتهای پیام
نظرات