• شنبه / ۹ مرداد ۱۳۹۵ / ۱۱:۵۱
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 95050105051
  • منبع : پژوهشگاه فضایی

در گزارش پیشرفت پروژه‌های پژوهشکده رانشگرهای فضایی اعلام شد

تست موفقیت‌آمیز پین پولر و چرخ عکس‌العملی ماهواره‌های پارس 1 و ناهید 2

تست موفقیت‌آمیز پین پولر و چرخ عکس‌العملی ماهواره‌های پارس 1 و ناهید 2

در بازدید ریاست پژوهشگاه فضایی ایران از پژوهشکده رانشگرهای فضایی، روند پیشرفت پروژه‌ها و برنامه های  این پژوهشکده بررسی شد.

به گزارش ایسنا، در بازدید دکتر حسن حدادپور، رییس پژوهشگاه فضایی ایران به اتفاق معاونان و برخی از مدیران این پژوهشگاه از پژوهشکده رانشگرهای فضایی واقع در تبریز، گزارش روند پیشرفت پروژه‌ها و مطالعات و امکان‌سنجی چگونگی اجرای پروژه‌های فناوری برنامه ششم توسعه پژوهشکده رانشگرهای فضایی تشریح شد.

در این دیدار، ابتدا در نشستی که با حضور رییس پژوهشگاه فضایی ایران و معاونان و برخی از مدیران این پژوهشگاه و ریاست و مدیران پژوهشکده رانشگرهای فضایی برگزار شد، گزارش فعالیت‌های انجام شده و مشکلات موجود مطرح شد.

در این گزارش، شرح فرایند طراحی و ساخت پین پولر و چرخ عکس‌العملی که مورد نیاز پروژه‌های ماهواره‌ای چون پارس 1 و ناهید 2 بوده، مطرح و اعلام شد تستهای این پروژه‌ها با موفقیت انجام شده و آماده تحویل به پژوهشکده سامانه‌های ماهواره است. افزون بر این، پروژه‌های دیگری همچون دستگاه حفار افقی در دو مدل 100 و 200 متری ساخته و تحویل کارفرما شده و تست نهایی عملیاتی آن با موفقیت انجام شده است.

در ادامه این گزارش مطرح شد که از دیگر فعالیت‌های این پژوهشکده، طراحی و ساخت دستگاه ازن ژنراتور (تولید گاز ازن) بوده که در حال کار است و کاربردهای مختلفی در ضدعفونی کردن مواردی چون فاضلاب، استخرها و پتروشیمی دارد. دستگاه باستر تعدیل آب و هوا  از دیگر پروژه‌های این پژوهشکده است.

در ادامه این دیدار، رییس پژوهشگاه فضایی ایران از کارگاه شهید ساسانی پژوهشکده رانشگرهای فضایی(سایت امامیه) که بازسازی و به‌سازی شده است، بازدید کرد.

دکتر حدادپور همچنین در جمع کارکنان پژوهشکده رانشگرهای فضایی حضور یافت و طی سخنانی یادآور شد: با همدلی و همسویی همه افراد مجموعه می‌توان به موفقیت و پیشرفت رسید و باید از تفرقه و تک‌روی اجتناب کرد.

پس از این دیدار، رییس پژوهشگاه فضایی ایران در استانداری آذربایجان شرقی حضور یافت و با مسؤولان این استانداری در خصوص همکاری با منطقه ویژه علم و فناوری گفت‌وگو کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۰۵-۰۹ ۲۱:۱۷

خیلی وقته خبر خوبی از فضاهوای ایران نشنینده بودیم.نه به چند سال پیش که ادعا میکردیم بزودی انسان میفرستیم فضا نه به اینکه خیلی وقته حتی یه خبر از فعالیت این سازمان منتشر نشده بود.انشاءالله این اخبار خوب ادامه داشته باشن.