• دوشنبه / ۴ مرداد ۱۳۹۵ / ۱۵:۱۷
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 95050102435
  • خبرنگار : 71263

تا دو سال آینده انجام می‌شود

رونمایی نسل جدید خودروی هیدروژنی هیوندای

رونمایی نسل جدید خودروی هیدروژنی هیوندای

هیوندای موتور نسل جدید خودروی هیدروژنی خود را در سال 2018 همزمان با بازیهای المپیک زمستانی در کره جنوبی معرفی خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، مدیر طراحی خودروی سبز گروه هیوندای موتور گفت این فناوری در خودروی کاملا جدیدی بکار گرفته خواهد شد.

هیوندای فناوری پیل سوختی خود را نخستین بار در سال ۲۰۱۳ در کراس اوور توسان معرفی کرد و تاکنون کمتر از هزار دستگاه از این خودرو را تولید کرده است. پیل سوختی جدید کوچکتر بوده و به پلاتین کمتر در کاتالیزور نیاز دارد. در این سیستم باتری بزرگتر خواهد بود در حالیکه موتور برقی کوچکتر و سبکتر بوده اما تولید بالاتری خواهد داشت.

به گفته مدیر طراحی خودروهای سبز هیوندای، بازیهای المپیک زمستانی ۲۰۱۸ عرصه ای خواهد بود که به این شرکت امکان می دهد نسل جدید خودروهای هیدروژنی خود را نمایش دهد. هیوندای همچنین در حال طراحی یک اتوبوس هیدروژنی برای این بازیهاست.

بر اساس گزارش اتوموتیو نیوز، برنامه المپیک بخشی از برنامه هیوندای برای معرفی ۲۸ خودروی سبز جدید در برندهای هیوندای، جنسیس و کیا تا سال ۲۰۲۰ است. این مدلها شامل ۱۰ مدل هیبریدی، هشت مدل پلاگین هیبریدی، هشت خودروی برقی و دو خودروی هیدروژنی هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha