به گزارش ایسنا، علی زرافشان در همایش مدیران مدارس استان همدان گفت: در دنیا ساختارهای آموزشی در کنار هم قرار میگیرند تا دانشآموزان را در عرصه ی آموزش به یک نقطه و هدف برسانند.
وی با اشاره به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، تصریح کرد: سند تحول بنیادین یک سند تغییر محتوایی است تا یک سند ساختاری.
زرافشان افزود: در چند سال گذشته فکر و ظرفیت آموزش و پرورش به جای این که صرف منابع و تجهیزات و... شود صرف ساختار شده است.
وی خاطرنشان کرد: با تدبیر، برنامهریزی و امید به آینده باید سعی کنیم از فرصت هادرست استفاده کنیم تا بتوانیم تغییرات را به سمت بهبود نظام تعلیم و تربیت سوق دهیم.
وی با بیان این که سال گذشته سال بسیار دشواری به لحاظ تغییر ساختار برای آموزش و پرورش بود، گفت: سال گذشته پایه نهم به متوسطه اول اضافه میشد که همین تغییر یک گردش کار عظیمی را برای آموزش و پرورش ایجاد کرد؛ این در حالی بود که دوره اول متوسطه به بیش از 40 هزار معلم نیاز داشت.
زرافشان افزود: سال تحصیلی آینده نیز به لحاظ پیچیدگیهای خاصی که استقرار پایه دهم دارد، دشوار خواهد بود.
وی با بیان اینکه دوره متوسطه دارای ویژگیهای خاصی است، بیان کرد: عملکرد این دوره برای دانشآموزان در شکلگیری آینده آنان و جامعه بسیار تاثیرگذار است.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: امروز در دنیا بیش از 10 سال است که دوره متوسطه نقطه توجه و دغدغه اصلی صاحبنظران تعلیم و تربیت شده است.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت دوره پیش دبستانی نیز، تصریح کرد: توسعه این دوره از جمله اهداف مهم نظام تعلیم و تربیت و محور برنامه هایی چون پروژه مهر است.
وی با بیان این که عملکرد آموزش و پرورش در این زمینه قابل است، خاطرنشان کرد: دوره پیش دبستانی از رشد 17 درصدی برخوردار بوده است.
براساس گزارش روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، زرافشان ابراز امیدواری کرد: در آینده شاهد پوشش 100 درصدی دوره پیش دبستانی در کشور باشیم.
انتهای پیام
نظرات