• چهارشنبه / ۳۰ تیر ۱۳۹۵ / ۱۰:۲۶
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 95040117785
  • خبرنگار : 71541

بدافزارهای «پوکمون گو» هم آمد

انتشار گسترده بازی «پوکمون گو» بیش از سهم خود مشکل ایجاد کرده، حتی فراتر از مورد سرقت قرار گرفتن و یا تصادفات رانندگی که درباره آنها شنیده شده است. بدین صورت که تعدادی از اپلیکیشن‌های مربوط به پوکمون گو به عنوان بدافزار شناخته شده‌اند.

به گزارش ایسنا به نقل از اندرویدهدلاینز، در حالی که نینتندو با طرفدارانی دست و پنجه نرم می‌کند که پوکمون گو را دانلود کرده‌اند، طوفان‌های دیگری در پلی‌استور به پا شده است. تحقیقات امنیتی در ESET حاکی از مساله‌ای است که ایجاد مشکل کرده: تعدادی از اپلیکیشن‌هایی که مربوط به پوکمون گو هستند، به عنوان بدافزار شناخته شده‌اند. یکی از این اپلیکیشن‌ها حتی امنیت قفل صفحه یک کاربر را دچار مشکل کرده است.

البته تمامی این بدافزارها در حال حاضر حذف شده‌اند، اما این اولین باری نیست که خالقان یک بدافزار به یک اپلیکیشن هجوم آورده و خلاقیت‌های خود را آنجا اعمال می‌کنند و قطعا آخرین مورد هم نخواهد بود.

اپلیکیشنی که یک قفل صفحه تقلبی را ایجاد کرده بود، پوکمون گو آلتیمیت (Pokemon GO Ultimate) نام دارد و پیش از اینکه گوگل اقدام به پاکسازی آن کند، ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ دانلود از آن انجام شده بود.

برای کاربران بدشانسی که این اپلیکیشن را دانلود کرده بودند، بلافاصله پس از راه‌اندازی اپلیکیشن، تم قفل صفحه پوکمون گو جایگزین تم اصلی آنها شده و تمام قسمت‌های سیستم گوشی را از این تم پر کرده و مانع از خاموش کردن گوشی می‌شد و تنها راه فرار از این وضعیت، خارج کردن باتری یا نگه داشتن دکمه پاور بود.

البته پس از روشن شدن دوباره، اپلیکیشن در گوشی با ماهیت PI Network شروع به فعالیت کرده و به صورت مخفی در پس‌زمینه روی تبلیغات پولی کلیک می‌کرد. خوشبختانه این اپلیکیشن مانند سایر برنامه‌ها از طریق منوی تنظیمات قابل حذف بود.

دو نرم افزار دیگری که به عنوان بدافزار شناخته شدند، راهنمایی و تقلب برای پوکمون گو (Guide & Cheats for Pokemon GO) و نصب پوکمون‌گو (Install Pokemongo) بودند که هر دوی آنها غالبا از طریق scareware کاربران را تشویق به مشترک شدن در نرم‌افزارها می‌کردند و کاربران با مسیج‌های ترسناکی که سیستم‌های آنها را نیازمند پاکسازی اعلام می‌کرد روبه رو شده و مجبور به خرید خدمات خاصی با پرداخت پول می‌شدند.

در این اپلیکیشن‌ها، با زدن یک بار دکمه خروج، پیام دیگری ظاهر شده و بنابراین تنها راه برای خروج از این برنامه‌ها، دومرتبه زدن روی دکمه خروج و سپس حذف برنامه‌ها از طریق منوی تنظیمات بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha