هادی قوامی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه «قانون واگذاری خدمات دولت به بخشهای خصوصی در مجلس هفتم نوشته شد»، اظهار کرد: این قانون در اجرا اشکالات زیادی داشت و بهصورت موفقیت آمیز اجرا نشد. دولت در راستای اجرای این طرح مبلغی از داراییهای خود را به بخش خصوصی واگذار کرد اما هدف اصلی که همان بهرهوری است، محقق نشد.
وی با انتقاد از اینکه «دولت به معنای واقعی خصوصیسازی نکرد و حمایتی از این بخش مهم در کشور نشده است»، تصریح کرد: واگذاری خدمات به ارگانهای شبهدولتی بهمعنای خصوصیسازی نیست و با اهداف تعیین شده در قانون مصوب مغایرت دارد. دولت نباید مالکیت خود را در این بخش واگذار میکرد و در صورت برونسپاری مدیریت و بهرهوری، اهداف خصوصی سازی محقق میشد.
وی با بیان اینکه « معضل بیکاری موضوع یک استان نیست» گفت: عمده این بیکاران جوانان تحصیلکرده هستند که آماری از آنها مربوط به بانوان جامعه است که فرصت شغلی مناسبی پیدا نمیکنند.
نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی راه ریشهکنی معضل بیکاری را افزایش تولید عنوان کرد و گفت: برای بهکارگیری بیکاران باید بخش تولید کشور رونق گیرد.
وی اصلاحیه بودجه دولت را راهکاری برای حل معضل تولید در کشور ذکر کرد و ادامه داد: اکنون این لایحه در مجلس شورای اسلامی در دست بررسی است.
وی با بیان اینکه «خراسانشمالی در بسیاری از شاخصهای توسعه، محروم و در رتبههای آخر کشور قرار دارد»، ادامه داد: این وضعیت رضایت بخش نیست و باید تلاش جدی شود تا استان از این محرومیت نجات پیدا کند.
نماینده مردم اسفراین، یکی از علل مهم محرومیت در خراسانشمالی را نرخ بالای روستانشینان در این استان عنوان کرد و ادامه داد: آمار روستا نشینان در کشور 20 درصد و این نرخ در خراسان شمالی 48 درصد است. برخی از شهرهای این استان نیز در سابق روستا بود. مهاجرت از روستاها،خشکسالیهای اخیر و مهاجرت جوانان از روستا و سکونت کهنسالان باعث شده است که معیشت مردم نسبت به سالهای گذشته، دستخوش تغییرات زیادی شود.
وی به بهرهبرداری از سه طرح توسعه فولاد، آلومینیوم و مجتمع صنعتی اسفراین اشاره کرد و گفت: با بهرهبرداری از این سه طرح برای 700 نفر از جوانان جویای کار اسفراین اشتغالزایی میشود. شهرستان اسفراین فقط پتانسیل صنعتی ندارد و در بخشهای کشاورزی، گردشگری، دامداری، پرورش ماهی، ماهیگیری و غیره بسیار غنی است.
وی به بازدید از عشایر ساکن در مناطق شاهجهان و تخته میرزا اشاره کرد و گفت: در این بازدید تعداد سه نفر از عشایر با 300 کلونی زنبور عسل، سالانه 500 تن عسل تولید میکردند که این مسئله حاکی از پتانسیل زنبور داری و تولید عسل در منطقه است.
انتهای پیام
نظرات