به گزارش ایسنا، کارشناسان محیط زیست با توجه به این یافته بر این باورند که پرورش این گیاهان در آبهای داخلی و محلی میتواند به کاهش تاثیرات مخرب اسیدی شدن بر حیات دریایی کمک کند.
از دوره انقلاب صنعتی، دی اکسید کربن موجود در هوا به سرعت وارد آبهای اقیانوس شده و در نتیجه میزان اسیدیته آنها ۳۰ درصد افزایش یافته است. از سوی دیگر در سطح جهانی میزان PH اقیانوسها از ۸.۲ به ۸.۱ رسیده و این رقم میتواند تا پایان قرن ۰.۴ واحد دیگر کاهش پیدا کند.
به گزارش شبکه اخبار محیط زیست، این وضعیت در سواحل غربی آمریکای شمالی وخیمتر شده چرا که آبهای اسیدی کف دریا و اقیانوسها به دلیل وزش باد به بخشهای سطحی رسیده است. اکنون متخصصان دریافتهاند که گیاهان دریایی در کاهش سطح اسیدی آب، نقش موثری دارند و بنابراین در آینده میتوان از این ویژگی برای حفظ اکوسیستمهای دریایی بهره گرفت.
انتهای پیام
نظرات