• شنبه / ۱۹ تیر ۱۳۹۵ / ۱۵:۱۳
  • دسته‌بندی: توپ و تور
  • کد خبر: 95040110235
  • خبرنگار : 71552

حبیبی: بعد از ناکامی تیم ملی امیدوارم تیم‌های پایه هندبال سهمیه جهانی بگیرند

حبیبی:  بعد از ناکامی تیم ملی امیدوارم تیم‌های پایه هندبال سهمیه جهانی بگیرند

کارشناس هندبال اشکال لیگ برتر را نحوه امتیازدهی آن عنوان کرد و در مورد رده‌های پایه با امیدواری گفت: بعد از ناکامی تیم ملی بزرگسالان، امیدوارم تیم نوجوانان و جوانان با افتخار جواز حضور در مسابقات جهانی را بدست آورند.

علیرضا حبیبی در گفت‌وگو با ایسنا، مشکل برگزاری لیگ به صورت دوگروهی را نحوه امتیازدهی آن دانست و ابراز کرد: تا پیش از این لیگ روند یکسانی داشت و همه تیم‌ها در یک گروه با هم به رقابت می‌پرداختند و در نهایت قهرمان لیگ مشخص می‌شد. لیگ امسال همانند رشته‌های دیگر برگزار شد، تیم‌ها در دو گروه به رقابت پرداختند و در نهایت برای جذابیت بیشتر فینال را شاهد بودیم. این دوره نحوه متفاوتی از برگزاری مسابقات بود ولی از دیدگاه من بزرگترین مشکل برگزاری این لیگ نحوه امتیازدهی آن بود.

او افزود: در این لیگ دوگروهی امتیازات مرحله اول مسابقات، در مرحله دوم لحاظ شد. اگر تیمی در مرحله اول مسابقات حداکثر امتیاز را کسب می‌کرد، در دور دوم حاشیه امنیت بیشتری برای کسب مقام‌های صدر جدول داشت ولی در مقابل تیمی که در مرحله اول مسابقات امتیازات کافی را کسب نکرده بود هیچ شانسی برای جبران امتیازات در مرحله دوم نداشت. این‌گونه نحوه امتیازدهی تنها مشکل برگزاری لیگ بود. باوجودی که تیم‌ها در مرحله دوم می‌توانستند امتیازات از دست داده خود را جبران کنند ولی قوانین موجود ناامیدی برای آن‌ها به وجود آورد که نتوانند به مرحله بعدی صعود کنند.

حبیبی با اعتقاد بر این‌که افزایش هرچه بیشتر مسابقات لیگ در آمادگی بازیکنان موثر است گفت: اگر مشکل امتیازدهی برطرف شود باتوجه به اینکه در سال جاری نیز تیم ملی رقابت خاصی نخواهد داشت، برگزاری لیگ با تعداد رقابت‌های بیشتر سبب آمادگی هرچه بیشتر بازیکنان خواهد شد. بیشترین توجه ما باید به تعداد بیشتر رقابت‌ها باشد تا تیم‌ها بتوانند بیشترین بهره‌وری را کسب کنند و تمام بازیکنان از آمادگی نسبی برخوردار شوند.

او در مورد پرداخت نشدن حقوق برخی بازیکنان تصریح کرد: این مشکلی است که اکثر فدراسیون‌ها با آن مواجه هستند. در هندبال نیز تعدادی از باشگاه‌ها با مشکلات مالی روبه رو هستند ولی دیر یا زود این مبالغ را پرداخت خواهند کرد. اکثر این حامیان دولتی و کارخانجات صنعتی هستند که در نهایت حقوق بازیکنان را پرداخت خواهند کرد، اما برخی نیز دولتی نیست و ممکن است پرداختی به بازیکنان نداشته باشند.

کارشناس هنبال ادامه داد: دریافت ضمانت‌های اجرایی برای جلوگیری از این موارد زمانی موثر خواهد بود که یا به صورت نقدی از سوی باشگاه‌ها به حساب فدراسیون پرداخت شود یا چک قابل برداشت گرفته شود. در غیر اینصورت ضمانت اجرایی نیز موثر نخواهد بود. کل سیستم‌ها با مشکلات اقتصادی روبه‌رو هستند ولی باید باید باشگاه‌های خوب و توانمند را جذب رشته هندبال کنیم، باشگاه‌هایی که حامیان خوبی برای بازیکنان باشند و مشکلی در پرداخت قراردادهای بازیکنان نداشته باشند. از آن‌طرف باشگاه‌ها نیز نیاز به شرایط خوبی دارند که این شرایط با تبلیغات مداوم و پخش تلوزیونی محقق می‌شود.

او با بیان اینکه فدراسیون باید در انتخاب باشگاه‌ها دقت نظر بهتری انجام دهد، توضیح داد: هندبال باید همانند والیبال و فوتبال بیشتر شناخته شود و توجه بیشتری در بحث تبلیغات و پخش تلوزیونی داشته باشد. با ورود باشگاه‌های توانمند امنیت را برای بازیکنان بیشتر کند و فدراسیون نیز در انتخاب باشگاه دقت نظر بهتری را انجام دهد.

او برنامه‌ آمادگی رده‌های پایه را خوب ارزیابی کرد و افزود: تیم‌های جوانان و نوجوانان نسبت به سال‌های گذشته اردوهای تدارکاتی خوبی داشتند. تابستان گذشته کلاس‌های آموزشی با حضور مدرس بین‌المللی آلمانی برپا شد، همچنین مسابقات جام ریاست‌جمهوری و جشنواره‌ جوانان ایران با حضور حدود 100 تیم برگزار شد. این رقابت‌ها سبب شد تا مربیان تیم ملی استعدادها را از میان این دو رویداد مهم جذب کنند و در این یک‌سال اردوهای زیادی را برای آنان درنظر بگیرند.

حبیبی ادامه داد: تیم ملی جوانان با هماهنگی فدراسیون و تیم زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران تشکیل شد و علاوه بر حضورش در مسابقات لیگ برتر در یک‌سال اخیر در اردوهای برون مرزی زیادی از جمله تورنمنت اوکراین و لهستان شرکت کرد. تیم ملی نوجوانان نیز تورنمنت تونس را تجربه کرده است. این دو تیم در تورنمنت تبریز نیز به رقابت خواهند پرداخت.

در مورد آمادگی رده‌های پایه برای حضور در رقابت‌های آسیایی خاطرنشان کرد: از دیدگاه من این دو تیم شانس موفقیت در رقابت‌های آسیایی را خواهند داشت و می‌توانند جزو سه تیم برتر باشند. تیم ملی نوجوانان نسبت به جوانان در گروه سخت‌تری قرار دارد و با قطر و کره‌ی جنوبی که از جمله ی کشورهای صاحب نام در هندبال آسیا هستند هم‌گروه‌ است و باید آن‌ها بتوانند از سد یکی از این دو تیم بگذرد تا بتوانند به عنوان دو تیم برتر صعود کننده از گروه خود به مرحله بعد راه یابند. اما تیم جوانان با ازبکستان و چین همگروه‌ است و کار راحت‌تری را خواهد داشت.

او با ابراز امیدواری گفت: امیدوارم بعد از ناکامی تیم ملی بزرگسالان در رقابت‌های آسیایی که نتوانست به مسابقات جهانی راه پیدا کند، تیم نوجوانان و جوانان با افتخار جواز حضور در مسابقات جهانی را بدست آورند و بتوانند در رنکینگ جهانی جایگاه ایران را تغییر دهند و موفقیت خوبی برای هندبال ایران به ارمغان بیاورند.

علیرضا حبیبی در مورد تیم ملی ب نیز افزود: در سایر رشته‌ها مانند فوتبال تیم ملی امید را داریم تا بازیکنان فاصله زمانی بین دو رده جوانان و بزرگسالان را در این تیم سپری کنند. تیم ملی ب در هندبال نیز برای پر کردن این خلاء و به عنوان پشتوانه‌ای برای تیم ملی بزرگسالان تشکیل شده است. تیم ب بازیکنان زیر 25 سال را شامل می‌شود و سبب می‌شود که این بازیکنان را تا رسیدن به تیم بزرگسالان از دست ندهیم. در حال حاضر هدف این تیم حضور در تورنمنت تبریز است و بعد از آن فدراسیون رایزنی‌هایی را  برای حفظ آمادگی این تیم انجام خواهد داد، که با وجودی که شاید مسابقات رسمی برای این تیم وجود نداشته باشد در قالب تورنمنت‌های بین‌المللی خارج یا داخل کشور شرکت داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha