به گزارش سرویس حوادث ایسنا، سرهنگ عليرضا آذردرخش گفت: متاسفانه برخي از مجرمان سايبري با سوءاستفاده از مناسبت هاي مختلف و به خصوص مناسبت هاي مذهبي به دنبال برانگيختن احساسات هموطنان و در نهايت سوءاستفاده از آنان هستند و يکي از اقدامات مجرمانه اين افراد ارائه فايلها و ادعيه هاي مذهبي براي دانلود است که گاهی برخي از آنها آلوده به بدافزار بوده و به محض دانلود به سيستم قرباني نفوذ کرده و به دنبال عملي کردن اهداف طراح است.
وی افزود: بنابراين هموطنان بايد نسبت به دريافت فايل ها از منابع نا معتبر دقت لازم را داشته باشند و در هنگام نصب اين گونه نرم افزارها از دادن مجوز دسترسي هاي مشکوک خودداري کنند.
رئيس اداره پيشگيري از جرائم سايبري پليس فتا ناجا با بیان اینکه برخي از نرم افزارها در هنگام نصب از کاربر درخواست مي کنند تا برخي از مجوزها از قبيل دسترسي به دفترچه تلفن، پيامک ها، تماس هاي تلفني و... را به نرم افزار بدهد، گفت: با کمي دقت مي توان متوجه شد که اين مجوزها هيچ ارتباطي به نوع فعاليت نرم افزار ندارد. لذا از نصب اين گونه نرم افزارها باید خودداري شود.
آذردرخش افزود: برخي ديگر از اين سايت ها اقدام به دريافت وجه در قبال ارائه خدمات مي کنند. خدماتي که يا ارائه نمي شود يا با هدف کلاهبرداري و برداشت غير مجاز صورت مي گيرد.
براساس گزارش مرکز اطلاعرسانی فتا، رئيس اداره پيشگيري از جرائم سايبري پليس فتای ناجا تاکيد کرد: کاربران در هنگام پرداخت وجوهات مورد نظر مراقب سايت هاي جعلي فيشينگ باشند. مجرمان سايبري با طراحي صفحات جعلي شبيه به صفحات پرداخت بانک به دنبال سرقت اطلاعات بانکي هموطنان هستند. لذا دقت در آدرس سايت بسيار مهم بوده و دقت داشته باشند تمامي سايت هاي معتبر و مهم در فرم ورود اطلاعات خود از پروتکل HTTPS استفاده مي کنند.
انتهای پیام
نظرات