دارنده مدال برنز ژیمناستیک آسیا برنامههای تیم ملی ژیمناستیک را به صورت نیمه تعطیل عنوان کرد.
عبدالله جامعی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در مورد برنامههای تیم ملی ژیمناستیک اظهار داشت: فدراسیون ژیمناستیک به خاطر انتخابات ریاست فدراسیون، در حال نیمه تعطیل به سر میبرد و برنامهی خاصی نیز برای تیم ملی در نظر گرفته نشده است. در حال حاضر در استان و به صورت شخصی تمرینات خود را پیگیری میکنیم.
دارنده مدال برنز ژیمناستیک آسیا، این رشته را ورزش مادر خواند و گفت: ژیمناستیک هرچند که از جمله ورزشهایی است که تاکنون مدالهای زیادی کسب نکرده است، اما نیاز به حمایت دارد چون اگر ژیمناستیک در کشور قوی شود میتواند سایر رشتهها را نیز تقویت کند. اگر یک ورزش بخواهد در یک کشور جایگاه داشته باشد، یک شخص به تنهایی نمیتواند به این مهم دست یابد و باید متولیان و مسئولان در راس ورزش این امر را هدف قرار دهند و آن ورزش را به جایگاه اصلی خود برسانند.
این ملیپوش با بیان اینکه ژیمناستیک رشتهای است که مظلوم واقع شده است، افزود: برای تمرین در هر ورزشی نیاز به یکسری سختافزارها و نرمافزارهایی داریم. اکنون که در استان مشغول تمرین هستم وسایل مورد نیاز و استانداردی برای تمرین در اختیار ندارم. البته این مشکلات در کل کشور وجود دارد و ست کامل وسایل که بتوان بر روی آنها تمرین کرد در اختیار نیست. برای موفقیت در این رشته نیاز به اردوها و مسابقات منظم و همچنین نیاز به برنامهریزی کوتاه مدت و بلند مدت داریم و فعلا با مشکلاتی که در این رشته وجود دارد، به آن توجهی نمیشود و مظلوم واقع شده است.
به گفتهی جامعی، ژیمناستیک هنری یک رشته دیربازده است. او در اینباره افزود: رشتههایی مثل آکروبات، ایروبیک و ترامپولین از زیر شاخههای ژیمناستیک هنری هستند و از دل آن گرفته شدهاند. ژیمناستیک هنری نیازمند امکانات و وسایل استاندارد و بعد از آن هم نیازمند صبر و حوصله است تا این رشته به نتیجه برسد. ژیمناستیک هنری دیربازده است و با یک تا دوسال تلاش در این رشته به نتیجه مطلوب نخواهید رسید. اما اگر یک ژیمناست در یکی از زیرشاخههای ژیمناستیک فعالیت کند، زودتر به نتیجه خواهد رسید.
وی یکی دیگر از مشکلات موجود در رشتهی ژیمناستیک هنری را اینگونه عنوان کرد: از آنجا که ژیمناستیک هنری سالها نیاز به تمرین و تلاش دارد، متاسفانه با وجود مشکلاتی که در برنامهریزیها وجود دارد، از ورزشکارانی که چندین سال زحمت میکشند و به یک جایگاه هم میرسند و میتوانند در ژیمناستیک هنری موفق شوند، حمایت نمیشود و آنها را از دست میدهیم.
قهرمان ژیمناستیک در خصوص فعالیت در ردههای پایه گفت: در حال حاضر برنامههای خوبی از سوی کمیته استعدادیابی در ردههای پایه وجود دارد ولی باید برای کسب نتیجهای مطلوب در ردههای پایین صبر و حوصله به خرج داد و از آن ها حمایت کرد تا در سالهای آینده بتوانیم با این بچهها در ژیمناستیک نتیجه مطلوب کسب کنیم. مسئولان نباید انتظار داشته باشند ژیمناستیک در یک تا دوسال به نتیجه برسد.
انتهای پیام
نظرات