دبیر بازار داراییهای فکری فرابورس ایران با بیان این که اساسنامه ایجاد صندوقهای جسورانه در سازمان بورس به تایید رسیده است، گفت: تقاضاهایی برای ایجاد صندوقهای جسورانه در حوزههای عمومی، تجهیزات پزشکی و فناوری نانو دریافت کردهایم.
به گزارش خبرنگار علمی ایسنا، علی زند وکیلی در حاشیه نشست تخصصی تعامل شرکتهای دانش بنیان با بازار سرمایه در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات این بازار افزود: 108 دارایی فکری بر روی فهرست عرضه فرابورس وجود دارد که این تعداد مراحل استعلام اصالت را از اداره مالکیت صنعتی و استعلام فنی از پارک علم و فناوری پردیس کسب کردهاند.
وی با اشاره به برگزاری فستیوال بازار دارایی فکری لوازم خانگی در سال گذشته اظهار کرد: در حال حاضر مذاکراتی بر روی چندین اختراع در حال انجام است و چند شرکت فعال در زمینه لوازم خانگی ابراز علاقهمندی برای عملیاتی کردن طرحهای بازار دارایی فکری لوازم خانگی کردهاند.
وی با بیان این که فرآیند مذاکرات در این زمینه بسیار زمانبر است، ابراز امیدواری کرد که این معاملات به سرعت انجام شود.
زندوکیلی از برگزاری فستیوال بازار دارایی تجهیزات پزشکی در تابستان امسال خبر داد و یادآور شد: در این فستیوال قرار است اختراعات در زمینه تجهیزات پزشکی عرضه شود.
به گفته وی تا کنون 200 تقاضا برای حضور در این فستیوال عرضه شده است که در حال ارزیابی و بررسی هستند.
دبیر بازار دارایی فکری فرابورس ایران با تاکید بر این که با اتمام مراحل استعلام این طرحها، این فستیوال به صورت رسمی برگزار میشود، اضافه کرد: در حال حاضر چند شرکت فعال در حوزه کارگزاری نقل و انتقال تکنولوژی اعلام حضور کردند و امیدواریم این شرکتها بتوانند در این فستیوال نقش خود را به خوبی ایفا کنند.
وی صندوقهای سرمایهگذاری جسورانه را حلقه مکمل بازار دارایی فکری توصیف و اظهار کرد: در سال جاری این صندوقها آغاز به کار خواهند کرد و امیدواریم با فعال شدن این صندوقها رونق بیشتری به این بازارها داده شود و طرحهای فناورانه پختهتر شوند.
وی با بیان این که در حال حاضر به دلیل خام بودن ایدهها، سرمایهگذاران و صنعتگران تمایل خاصی به سرمایهگذاری بر روی آنها ندارند، یادآور شد: این صندوقها میتوانند به عنوان نقش واسط حضور یابند و سطح بلوغ و پختگی این طرحها و ایدهها را افزایش دهند که در این زمینه تقاضاهایی را دریافت کردیم.
زند وکیلی خاطرنشان کرد: اساسنامه راهاندازی این صندوق به تائید سازمان بورس و ایده و دستورالعمل آن نیز اعلام میشود.
وی با ابراز امیدواری از فضای بینالمللی ایجاد شده پس از برجام یادآور شد: این فضا میتواند به تجاریسازی اختراعات و داراییهای فکری در عرصههای بینالمللی کمک کند.
زند وکیلی با بیان این که تقاضاهایی از سوی شرکتها برای ایجاد صندوقهای جسورانه ارائه شده است، گفت: این تقاضاها در زمینه ایجاد صندوقهای جسورانه در حوزههای عمومی، تجهیزات پزشکی و فناوری نانو بوده است.
انتهای پیام
نظرات