• شنبه / ۱ خرداد ۱۳۹۵ / ۱۰:۵۰
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 95030100127
  • منبع : نمایندگی کرمان

معاون فرهنگی قوه قضائیه:

گوش شنوا به کاهش احساس بی‌عدالتی کمک می‌کند

گوش شنوا به کاهش احساس بی‌عدالتی کمک می‌کند

معاون فرهنگی قوه قضائیه گفت: غایت دستگاه قضایی و افتخار ما این است که در مسیری کار می‌کنیم که مسیر موعود است.

معاون فرهنگی قوه قضائیه گفت: غایت دستگاه قضایی و افتخار ما این است که در مسیری کار می‌کنیم که مسیر موعود است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه کویر، حجت‌الاسلام والملسمین صادقی در مراسم جشن ولادت امام زمان(عج) که در دادگستری کرمان برگزار شد، اظهار کرد: مهمترین ویژگی موعودی که برمی‌شمارند این است که جهان را پر از عدل و داد می‌کند در حالیکه پر از ظلم شده باشد و این همان غایت دستگاه قضایی و افتخار ما این است که در مسیری کار می‌کنیم که همان مسیر موعود است.

وی افزود: همه ادیان، اقوام و مکاتب به دنبال برقراری عدالت بوده‌اند و همکاران ما در راه بزرگ‌ترین آرمان بشر کار می‌کنند که این منزلت والا یک مسئولیت بزرگ تلقی می‌شود.

صادقی با اشاره به حقیقت انتظار بیان کرد: مهمترین کار یک مومن در عصر غیبت و بلکه عصر ظهور را انتظار می‌دانیم، انتطار فرج از بزرگ‌ترین کارها، عبادات و خوبی‌هاست و با معنای درستی که در کلام اهل بیت آن را می‌یابیم بایستی معنا شود.

معاون فرهنگی قوه قضائیه تصریح کرد: وقتی صحبت از زیادی ظلم به میان می‌آید به معنی آن نیست که عدلی وجود ندارد اما در این شرایط خط بین حق و باطل تیزتر و افراد از یکدیگر متمایز می‌شوند و هرچه به انتها و زمان فرج نزدیک‌تر می‌شویم، مرزبندی‌ها شفاف‌تر و آشکارتر می‌شوند.‌

صادقی با بیان اینکه انتظار یعنی چشم به راهی گفت: انتظار یعنی نگرانی به معنای حقیقی کلمه، یعنی انسان مهیا و چشم به راه باشد تا کسی از راه برسد، فرجی که اکنون ما به دنبال آن هستیم فرج دنیوی است که البته آن را هم می‌طلبیم.

وی گفت: اگر ما به دنبال فرج واقعی هستیم باید به دنبال فرج دنیوی هم باشیم، باید کاری کنیم که حرکت ما به سمتی باشد که تمام اعمال و فکر و خیال ما در راستای این جهت قرار گیرد، فرج اصلی آن است که خود را به امام زمان نزدیک کنیم.

معاون فرهنگی قوه قضائیه تصریح کرد: کسانی که امام زمانی هستند شب نیمه شعبان را احیا می‌گیرند و به راز و نیاز و دعای فرج می‌پردازند، باید کاری کنیم که فرج بزرگ را با اراده خود به دست بیاوریم که شدنی اما بسیار دشوار است.

صادقی اظهار کرد: باید در ابتدا صلاحیت‌های فردی را پیدا کنیم و سپس باید به دنبال صلاحیت‌های جمعی باشیم، در دستگاه قضایی هم که مشغول هستیم باید کاری کنیم که هرچه بیشتر به فضایی که حضرت می‌خواهند تشریف بیاورند نزدیک شویم.

وی ادامه داد: اگر شما در برخوردی که با مردم دارید بتوانید در مسیر حق و عدل حرکت و احساس اجرای عدالت را در آنها ایجاد کنید بسیار مفید خواهد بود، چراکه در جامعه اکنون احساس عدالت کم است.

معاون فرهنگی قوه قضائیه تاکید کرد: نوع برخورد و رفتار ما گاه به گونه‌ای است که موجب خدشه دار شدن عدالت می‌شود و بیان، رفتار و منش ما گاهی باعث می‌شود تا افراد احساس بی عدالتی کنند.

صادقی یادآور شد: واقعیت امر آن است که وقتی مردم قانع نشوند و احساس بی عدالتی کنند بار دیگر با بیان دیگری تقاضای اعاده دادرسی و طی مسیر می‌کند و نتیجه آن هجوم ده‌ها پرونده می‌شود در حالیگه اگر چند دقیقه این فرد اقناع می‌شد حجم پرونده‌ها کمتر، در زمان صرفه جویی و در مجموع به نفع دستگاه قضایی می‌شد.

وی گفت: ما گوش برای شنیدن و زبان برای اقناع کم داریم، درحالی که گوش شنوا هم به کاهش احساس بی عدالتی کمک بزرگی می‌کند، ما نباید به خودمان حق دهیم که هر طور خواستیم حکم کنیم در حالیکه افراد را قانع نکرده باشیم، به همین خاطر هم علیه ما شایعات و جوسازی‌ها زیاد می‌شود.

صادقی تصریح کرد: اعتماد که پایین بیاد کارکرد اصلی دستگاه قضایی نیز پایین می‌آید از این رو همانطور که عدالت دنبال می‌شود باید با مردم طوری حرف زده و به آنها گوش داده شود که احساس بی عدالتی نکنند، لازم نیست همواره به مردم دستور داده و با خشونت رفتار شود، بلکه باید با آنها همراهی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha