امسال 100پروژه پایلوت در زمینههای فناوریهای تثبیت ریزگردها، آبخیزداری، تصفیه آب و فاضلاب در کشور اجرایی میشود.
به گزارش سرویس فناوری ایسنا، حسینعلی بهرامی دبیر ستاد آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اعلام این خبر اظهار کرد: اولویت اصلی امسال ستاد آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی اجرایی کردن طرحهایی است که سالهای گذشته از نظر توسعه فناوری به حد قابل قبولی رسیدهاند.
وی افزود: پیشبینی میشود که در مجموع امسال 100 طرح در حوزه تثبیت ریزگرد، آبخیزداری، تصفیه آب و فاضلابهای شهری به مرحله اجرا در بیاید، زیرا عینیت دادن به اینگونه طرحها سرعت توسعه فناوری را در کشور بیشتر میکند.
بهرامی خاطرنشان کرد: برخی از این پروژههای تصفیه فاضلاب در مدارس و مجتمعهای مسکونی اجرایی میشود که این موضوع میتواند برای اقدامات بعدی در حوزه تصفیه فاضلابهای شهری در کل کشور تبدیل به الگو شود.
دبیر ستاد آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی با اشاره به همکاری ستاد با وزارت راه و مسکن افزود: با این وزارتخانه مذاکراتی داشتهایم تا طرح تصفیه فاضلاب مجتمعهای مسکونی در حال تاسیس اجرا شود.
وی خاطرنشان کرد: اگر طرحهای توسعه یافته به مرحله اجرا نرسد به فراموشی سپرده میشوند؛ اما اگر برای اجرایی شدن طرحها تلاش کنیم، مورد توجه مردم قرار گرفته و درصد موفقیت و به نتیجه رسیدن در آن افزایش مییابد.
بهرامی با اشاره به احداث سدهای زیرزمینی در پارک علم و فناوری وردیج به سایت اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: ساخت سدهای زیرزمینی نمونهای از به عینیت رسیدن طرحهای ستاد است که به دست تعدادی از متخصصان با تجربه انجام شده است.
وی اظهار کرد: ایران از نظر نیروی متخصص و پتانسیل طبیعی شرایط خوبی دارد و باید تلاش کنیم به کمک آنها توسعه فناوری و پیشرفت علمی کشور را تسریع کنیم.
انتهای پیام
نظرات