مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال ایران در محل آکادمی ملی المپیک برگزار شد و در پایان، مهدی تاج با کسب 50 رای به عنوان رییس جدید این فدراسیون برگزیده شد. علی کفاشیان نیز به عنوان نایب رییس اول فدراسیون انتخاب شد.
به گزارش ایسنا، مجمع فدراسیون فوتبال جهت انتخاب رئیس جدید فدراسیون فوتبال ایران باحضور 73 عضو ساعت 9:35 روز شنبه 18 اردیبهشت به ریاست علی کفاشیان در مجموعه انقلاب برگزار شد. در پایان، مهدی تاج به عنوان رییس جدید فدراسیون فوتبال، انتخاب شد و علی کفاشیان نایب رییس اول او شد.
بر این اساس، نتایج کامل انتخابات مجمع 18 اردیبهشت به این شرح است:
رییس فدراسیون | مهدی تاج |
نایب رییس اول | علی کفاشیان |
نایب رییس دوم | به مجمع بعدی موکول شد |
نایب رییس سوم (بانوان) | الهه عربعامری |
نماینده هیاتهای استانی | عبدالکاظم طالقانی |
نماینده باشگاهها | محمود شیعی |
کارشناس | فریدون اصفهانیان |
کارشناس | حیدر بهاروند |
کارشناس | هدایتالله ممبینی |
- درحالی که مجمع از ساعت 9:35 آغاز شده بود، در اتاق مربوط به خبرنگاران خبری از پخش مراسم نبود و بعد از پیگیری خبرنگار ایسنا، مشخص شد که تصویربردار مراسم را به مجمع راه نداده بودند و بعد از چیزی حدود بیست دقیقه فیلم بردار موفق شد وارد مجمع شود.
در آغاز مجمع علی کفاشیان از حاضران خواست که برای نظارت بر انتخابات اعلام آمادگی کنند که پس از رایگیری اعضای مجمع نوتاش، سنجابی و محمدرضا غفاری به عنوان ناظران صندوقهای رای انتخاب شدند.
9:35 - وزیر ورزش و هیات همراه وارد محل برگزاری مجمع شدند.
9:45 - علی کفاشیان مصوبات مجمعی که در اسفندماه برگزار شده بود را قرائت کرد که عبارت بودند از بحث مالیات، بخشش بدهی باشگاهها تا 20 میلیون تومان، وضعیت مالکیت ساختمان دو باشگاه استقلال و پرسپولیس، تصویب بودجه سالانه، تعیین بازرس علیالبدل، اصلاحات پیشنهادی در بندهای اساسنامه، حق عضویت باشگاهها، برگزاری مجمع انتخاباتی در اردیبهشتماه و پیگیری قرارداد صداوسیما با فدراسیون از طریق مراجع قضایی که همگی به تایید اعضای مجمع رسید.
قرائت گزارش علی کفاشیان
علی کفاشیان همچنین گزارش عملکرد 4 ساله فدراسیون فوتبال را قرائت کرد.
رئیس فدراسیون فوتبال پس از اعلام ناظرین مجمع و انتخاب سه عضو برای نظارت به مجمع فدراسیون فوتبال، گفت: انتخابات فدراسیون فوتبال با حضور وزیر وزارت ورزش و جوانان و اعضای مجمع امروز برگزار می شود.
وی در ادامه 9 بند از مصوبات مجمع قبلی فدراسیون که در 23 دی ماه 94 برگزار شده بود، را مطرح کرد که در نهایت با موافقت کلیه اعضای مجمع به تصویب رسید.
در ادامه مجمع انتخابی فدراسیون فوتبال کلیپی از عملکرد چهارساله فدراسیون فوتبال به نمایش گذاشته شد.
همچنین گزارشی تصویری از وضعیت مالی فدراسیون فوتبال برای اعضای مجمع پخش شد.
شبکه ورزش سیما از محل برگزاری انتخابات فدراسیون فوتبال پخش زنده دارد.
- درحالی که ساعت 10:10 را نشان می دهد، حسینی در واکنش به اعتراضات خبرنگاران درباره وضعیت پخش مجمع گفت: من تلاش خود را می کنم تا مشکل برطرف شود و مجمع پخش شود.
او افزود: درحال حاضر در مجمع کلیپ هایی در رابطه با عملکرد فدراسیون قبلی پخش می شود و هنوز انتخابات آغاز نشده است.
10:20 - مصطفی آجرلو در حال سخنرانی در مجمع انتخابات فدراسیون فوتبال است.
همچنین اعلام شد که با نامه سازمان بازررسی کل کشور برگزاری انتخابات بلامانع است.
اظهارات آجرلو در مجمع
مصطفی آجرلو که یکی از کاندیده های ریاست فدراسیون فوتبال ساعت 10:20 شروع به صحبت کرد. او گفت: ما باید با تعامل وضعیت فوتبال را بهتر کنیم. ما باید با وزارت ورزش، صدا و سیما و مجلس شورای اسلامی تعامل داشته باشیم.
وی در بخشی از صحبت هایش به مسائل اقتاصد اشاره کرد و گفت: الان استادیوم ها متعلق به وزارت ورزش است. از آن طرف بازیکنان زیادی در این فوتبال طلبکار هستند. فوتبال ثروتمند است و شرط آن این است که باشگاه محور باشیم. سازمان لیگ مسئول برگزاری منصفانه لیگ است. فوتبال و اقتصاد فوتبال در محرویت باشگاه هاست. اتحادیه فوتبال می تواند منافع فوتبالی ها را تامین کند. ما باید روی فوتبال پایه و فوتبال مردم برنامه ریزی کنیم.
آجرلو اضافه کرد: من معتقدم که فوتبال ایران پیشرفت داشته و به همین دلیل نباید به نفی گذشته پرداخت و دستاوردهای بزرگی در این سال ها یعنی از گذشته تا الان بدست آمده است.
کاندیدای ریاست فدراسیون فوتبال اضافه کرد: فوتبال حرفه ای، گسترش هیات های فوتبال استانها، اداره هرچه بهتر تیم ملی و توجه به درآمدزایی در فوتبال از اهداف من است. من میخواهم فوتبال را از یک و دو استان خارج کنم و آن را به کل کشور گسترش بدهم. یعنی فوتبال برای تمام ایران.
وی در پایان درباره انتخابات گفت: فوتبالی ها باید به مردم نشان دهند که بالغ هستند و خودشان تصمیم می گیرند.
اظهارات مهدی تاج در مجمع
در ادامه این مجمع مهدی تاج به مدت 10 دقیقه صحبت کرد. او گفت: تعامل با همه نهادها هدف من است. تعامل با دولت نافی استقلال فدراسیون نخواهد بود و باید با وزارت ورزش تعامل داشته باشیم. فوتبالی که به ناروا به فساد و بی اخلاقی متهم شده است. اینجانب در مقابل منتخبان فوتبال کشور متعهد میشوم که به اقتصاد فدراسیون فوتبال پای بند باشم و از همه ظرفیت موجود برای حمایت از فوتبال استفاده کنم. استقلال فدراسیون فوتبال چناچه مد نظر مدیران بوده است، امروز به عنوان اصلیترین بنیان آن را دنبال میکنم. در خصوص اقداماتی که باید انجام شود باید بگویم که رویه فوتبال کشور، رویه مساعدی است.
وی افزود: اتفاقات خوبی رخ داده است و چند مشکل هست که باید حل شود. امروز بهترین فوتبال و فوتسال آسیا را داریم. فوتبال ساحلی ما در دنیا جای خوبی دارد و لیگ ما دومین لیگ فوتبال ایران است. امروز تیم ملی ما یکی از قویترین تیمهای آسیا است و امروز همه سیستم فوتبال کشور به شکل منظم در حال گردش است. چیزی که باید به عنوان رویکرد اصلی بررسی شود، شفافیت مالی است. دوم ارتقا فنی و آموزش مربیان است. اعتقاد من این است که در ارکان فدراسیون یک گسستگی وجود دارد. ما باید همه امکانات فوتبال را به پول تبدیل کنیم. خصوصی سازی یک تکلیف است و مولفههای آن را باید دنبال کرد.
او افزود: کار گروهی با همه نهادها باید انجام شود. اعتقاد من این است که با تضاد و دعوا توسعه فوتبال عملی نیست و با کار گروهی این اتفاق شدنی است. وقتی می بینیم ژاپن و کره با همه ارکان کار میکنند، پس ما هم می توانیم بهترین کشور آسیا در حوزه فوتبال باشیم و این جز با کار گروهی رخ نمی دهد. پاسخگویی وظیفه اصلی فدراسیون است. ضروری است که پاسخگویی اصلی ترین حرکت ما است. سوال کردن از فدراسیون حق مردم، رسانه ها و باشگاه ها است و فدراسیون باید پاسخگو باشد.
تاج اضافه کرد: چهار سازمان برای فدراسیون تعریف کرده ایم. سازمان اقتصادی اولین آن است. در کشور درآمدهای زیادی وجود دارد و اگر دنبال خرج پول دولت و وزارت ورزش باشیم، چنین چیزی عملی نخواهد شد. کسانی که با واقعیت ها آشنا هستند از شرایط مالی آگاهی دارند. این به این معنی نیست که فدراسیون به جای باشگاه ها درآمدزایی کند. سازمان تیم ملی و آکادمی تیم های باشگاهی از دیگر سازمان های مد نظر ماست. سومین سازمان مربوط به سازمان لیگ است و چهارمین سازمان در رابطه با فوتسال و فوتبال ساحلی خواهد بود. البته باید به داوران هم توجه کرد و من خودم حقوق داوران را از 250 به 500 اضافه کردم. باید این مشکل را حل کرد و من به دنبال حل آن هستم.
اظهارات عزیز محمدی در مجمع
عزیزمحمدی سومین کاندیدای ریاست فدراسیون فوتبال در اظهاراتی 10 دقیقهای درباره برنامه هایش گفت: اخلاقگرایی با توجه به آموزهای اخلاقی در فوتبال در کنار دانش و علم روز میتواند ما را از بحران فعلی خارج سازد. خواستههای به حق مردم از فوتبال، همافزایی را می طلبد. باور دارم که نظرات سازنده اهالی فوتبال میتواند در کوتاه مدت و بلند مدت اصلاحات جدیای را به همراه داشته باشد. گرچه مقاومت برابر اصلاحات شدید بوده است.
او افزود: امروزه زمان تصمیمگیریهای خلق الساعه گذشته است و تعهد گرایی یک ضرورت است. باید از بی برنامهگی جلوگیری کرد. برنامه من بر اساس شناخت از فوتبال کشور است. تدوین اساسنامه فوتبال از اولین اهداف من است. شفاف سازی درآمدها و هزینههای سازمان لیگ و فدراسیون از دیگر برنامه های من است. هماهنگی با وزارت ورزش برای پیشبرد اهداف فوتبال سومین هدف من است. تامین شرایط و زیر ساختها برای تبدیل شدن به قدرت اول آسیا در فوتبال چهارمین برنامه من است که بر اساس برنامه چشم انداز 25 ساله انجام میشود. پیگیری باشگاهداری و خصوصی سازی از طریق مجلس و دولت پنجمین هدف من است. ششمین هدف من ارتقا فوتبال بانوان است. هفتمین هدف من حمایت مادی معنوی از هیاتهای فوتبال استان ها بالاخص هیاتهای ضعیفتر است. از دیگر اهداف من میتوان به بحث درآمدزایی تلویزیونی و هواداری اشاره کرد. همچنین استفاده از منابع انسانی و نخبگان در فدراسیون فوتبال و هیاتهای فوتبال باید در دستور کار ما باشد.
این کاندیدای فدراسیون فوتبال که تمام اظهاراتش را از روی کاغذ و به سرعت میخواند، در پایان افزود: به عنوان عضو کوچک ضمن احترام به سایر کاندیداها باید بگویم برنامه من بر اساس نیازهای فوتبال کشور نوشته شده است و اگر انتخاب شوم، تلاش می کنم به اهداف فوق برسیم.
قربانعلی الماسخاله رییس هیات فوتبال استان گیلان نیز درباره برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال گفت: مجمع از ساعت 9:30 آغاز شده و پس از انجام کارهای مقدماتی هر کدام از نامزدها به مدت 10 دقیقه برنامههای خودشان را ارائه کردند. جا دارد از وزارت ورزش هم به دلیل دخالت نکردن در انتخابات این دوره تشکر کنم. هر سه نامزد در یک سطح هستند و همین موضوع کار را برای اعضا مجمع سخت کرده است.
گودرزی: جای فوتبال در المپیک خالی است
بعد از اظهارات سه کاندیدا، محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان صحبت کرد و گفت: من بنا ندارم خیلی صحبت کنم، چند نکته را می گویم و امیدوارم دوستان به این نکات عنایت داشته باشند. سیزده فدراسیون قطعا در المپیک ریو حضور خواهند داشت و اسباب تاسف است که جای فوتبال در اینجا خالی است. جای تاسف دارد که با این کمیت فوتبال و با این همه انسان فرهیخته و متخصص نتوانسته به المپیک برود.
او افزود: اینکه رنکینگها چیز دیگری بگوید و نتایج چیز دیگری بگوید را باید پاسخ دهیم. من به عنوان مطالبهگر این را نمیگویم و بلکه میگویم مردم میپرسند و باید شما بدانید. دو باشگاه استقلال و پرسپولیس همشه آویزان دولت بوده اند و مشکلات مالی داشتهاند.
گودرزی در ادامه صحبتهایش با اشاره به اینکه باید مابین وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال تعامل باشد گفت: امیدوارم که انتخابات فدراسیون فوتبال در فضایی سالم برگزار شود و سرنوشت آینده این فدراسیون تعیین شود.
وی افزود: باید کمک کنیم تا فضایی مناسب در فوتبال ایران حاکم شود. از فدراسیون فوتبال تشکر میکنم چرا که آنها خط مقدم هستند و تمام فعالیتهای آنها دیده میشود.
در حالی که وزیر ورزش صحبتهای انتقادآمیزی را راجع به شرایط فوتبال مطرح میکرد به یکباره صدا و تصویر گودرزی در اتاق مخصوص خبرنگاران قطع شد.
ساعت 11:12 بار دیگر صدا و تصویر مجمع برگشت و اسدی با توضیح رای گیری گفت: با توجه به تعداد حاضران در اینجا، 48 نفر باید رای دهند تا رئیس انتخاب شود.
بعد از اظهارات اسدی، گودرزی اولین کسی بود که رای خود را به صندوق انداخت.
مهدی تاج، رییس فدراسیون فوتبال شد
در ساعت 11:50 شمارش آرای انتخابات فدراسیون فوتبال آغاز شد و در پایان مهدی تاج با کسب 50 رای به عنوان رییس فدراسیون فوتبال انتخاب شد.
مصطفی آجرلو 15 و عزیزالله محمدی 6 رای کسب کردن و 2 رای هم باطل شد.
ساعت 12:05 بعد از انتخاب مهدی تاج به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال، نایب رئیسان او معرفی شدند و فرایند رای گیری از آنها آغاز شد. علی کفاشیان به عنوان نایب رئیس اول، محمود اسلامیان به عنوان نایب رئیس دوم و الهه عرب عامری به عنوان نایب رئیس سوم از سوی تاج معرفی شدند.
نواب رییس با کسب 1+50 درصد آرا انتخاب میشوند.
ساعت 12:10 پیش از انتخاب نواب رییس، وزیر ورزش و جوانان، با نماینده سازمان بازرسی صحبت کرد اما ارتباط صوتی قطع شد و کسی متوجه نشد که چه صحبتی بین آن دو رد و بدل شد.
کفاشیان در فدراسیون ماندنی شد
ساعت 12:33 شمارش آرای اخذ شده برای انتخاب نواب رییس فدراسیون فوتبال آغاز شد و بر این اساس این نتایج رقم خورد:
نایب رییس اول: علی کفاشیان با 64 رای
نایب رییس سوم: الهه عربعامری با 46 رای
محمود اسلامیان برای نایب رییس دوم فدراسیون رای نیاورد. او با کسب 35 رای، تنها دو رای با انتخاب شدن به عنوان نایب رییس دوم فاصله داشت.
در انتخاب نواب رییس، سه رای سفید به صندوق انداخته شد و یک رای نیز باطل شد.
اینک مهدی تاج باید فرد دیگری را برای پست نایب رییس دوم به محمع معرفی کند تا در جلسه بعدی مجمع عمومی فدراسیون، اعضا رای خود را اعلام کنند. تا مجمع عمومی بعدی، تاج برای پست نایب رییس دوم فدراسیون، فردی را به عنوان سرپرست معرفی میکند.
ساعت 12:48 بعد از انتخاب نایب رئیسان فدراسیون فوتبال، علیرضا اسدی دبیرکل فدراسیون فوتبال اعلام کرد که انتخابات هیات رئیسه فدراسیون فوتبال باید برگزار شود و از اعضا خواست تا رای خود را بدهند. در این مرحله، سه نفر به عنوان کارشناس و هیات رئیسه باید انتخاب شوند و اگر نام چهار نفر در کاغذ نوشته شود، رای مخدوش است.
انتخاب دو نامزد بیرقیب هیات رییسه فدراسیون فوتبال
ساعت 13:35 آرای 73 عضو مجمع برای انتخاب نماینده باشگاهها و هیاتهای استانی اعلام شد. عبدالکاظم طالقانی، رییس هیات فوتبال خوزستان و محمود شیعی مدیرعامل باشگاه پیکان تنها نامزدهای این بخش هستند. هر یک از این دو نامزد باید 1+50 درصد رای (37 رای) را کسب کنند.
نماینده هیاتهای استانی: عبدالکاظم طالقانی با 45 رای
نماینده باشگاهها: محمود شیعی با 43 رای
در این بخش 18 رای باطله وجود داشت.
گودرزی: انتخابات فدراسیون فوتبال هیچ شبههای نداشت
ساعت 13:43 محمود گودرزی قبل از ترک مجمع فدراسیون فوتبال گفت: "جا دارد از زحمات هیات رئیسه قبلی که بعضا در هیات فعلی هم حضور دارند، تشکر کنم. جا دارد از کفاشیان بابت تلاشهایش در توسعه فوتبال ایران تشکر کنم. تجربیات ایشان قطعا در اختیار فوتبال ایران قرار خواهد گرفت و شما با رایی که به او دادید، این حکم را به او دادید.
او افزود: جا دارد به مجموعه جدید فدراسیون تبریک بگویم. به آقای تاج تبریک می گویم و از این به بعد امیدوریم منشا اثرات خیر باشند.
وزیر ورزش اضافه کرد: از روزی که من وارد وزارت شدهام، به هیچ توصیهای گوش ندادهام و به سفارشی هم تن ندادم. کسی دستوری به من نداده و هر تصمیمی بگیرم، هیچ تاکید و دستوری از دولت نگرفتهام. شایسته دولت تدبیر و امید نیست که چنین کاری بکند چون این دولت رای مردم را حق الناس میداند. من به هیچکس توصیه نکردهام و کسی هم به من توصیه نکرده است. رایزنی یک امر بدیهی است. اختیار انسانها در دست خودشان است. آنچه من در این انتخابات دیدم سلامت بود و هیچ شبههای نبود و اگر میدیدم حتما برخورد میکردم. تلاش ما این است که به مر قانون توجه شود.
وی ادامه داد: بعضا برخی از این کاندیداها، دوستان را نزد من میآوردند و خودشان هم میآمدند و به من میگفتند که از من حمایت کن. من به هیچیک از بزرگواران اهانت نمیکنم. همه حاضران اهل فن هستند و آنها هم زیر بار این مساله نمیروند. اگر کسی از دولت توصیه میشد، مطمئنا اسلامیان امروز رای میآورد. دوستان عنایت داشته باشند که در رای آنها دستی برده نشده و نماینده AFC اینجاست و میتواند شهادت دهد که هیچ زور و فشاری در کار نبوده است. امیدوارم همانقدر که از برد لذت میبریم، از باخت منصفانه هم ناراحت نشویم. بارها شده که در فدراسیونها کسی انتخاب شده که مورد وثوق من نبوده است ولی باید قبولش کرد. نباید کسی یک مجموعه را زیر سوال ببرد. بازهم عذرخواهی میکنم از اینکه جلسه را ترک میکنم.
چالش در انتخاب اعضای کارشناس هیات رییسه
ساعت 13:50 فرآیند رایگیری برای انتخاب سه عضو کارشناس هیت رییسه فدراسیون فوتبال آغاز شد. در این بخش، افرادی مانند اصفهانیان، دبیری، بهاروند، ممبینی، کامرانیفر، گودرزی، ماجدی، صوفی، عباسی و ... کاندیدا هستند. فردی که بتواند 37 رای (1+50 درصد) کسب کند، انتخاب میشود.
عضو کارشناس هیات رییسه: فریدون اصفهانیان با 38 رای
در این مرحله حیدر بهاروند 37 رای به دست اورد. علی کفاشیان معتقد بود که فردی که 38 رای را کسب کرده باشد به هیات رییسه راه مییابد و همین مساله در انتخاب بهاروند به عنوان عضو هیات رییسه چالش ایجاد کرده است. هدایت الله ممبینی و میرشاد ماجدی هم در این مرحله به ترتیب 28 و 18 رای کسب کردند.
در این بخش، نصرالله سجادی خطاب به کفاشیان گفت: مطابق اساسنامه خودتان گفته میشود 50+1 اعضای مجمع باید رای دهند. سی و شش و نیم میشود پنجاه درصد از 73 نفر. باید به اضافه یک هم بکنیم. در همین زمان اسدی در میان صحبتهای سجادی آمد و گفت: به لحاظ ریاضی گرد به بالا میشود و عدد 38 درصد است. یعنی سی و هفت و نیم می شود سی و هشت.
اسدی در ادامه و در واکنش به این بحث که الان چند نفر به دور دوم راه پیدا میکنند، گفت: طبق اساسنامه در صورتی که سرنوشت در دور اول مشخص نشود، دو نفر رای بالا در رایگیری دور دوم شرکت میکنند. اینجا بحث چهار نفر نیست.
در همین زمان کفاشیان گفت: لطفا نام آقایان بهاروند، ممبینی، ماجدی، کامرانی فر و شاهکرمی را بنویسید تا برای آنها رای گیری شود. نام نفر ششم، حاج جعفری نیز نوشته شد و قرار شد از بین این شش نفر، در نهایت دو نفر انتخاب شوند.
بعد از این بحث ها بهاروند اعتراضاتی را خطاب به کفاشیان عنوان کرد و قنبرزاده خطاب به کفاشیان گفت که شما دوبار دو عدد نیم را حساب کردهاید در حالی که تنها یک بار باید عدد را گرد میکردید نه دو بار!
ساعت 14:20 اسدی در ادامه این بحث اظهار کرد: پنجاه درصد 73 نفر میشود 36 و نیم که گردش میکنیم و میشود 37. این عدد را به اضافه یک میکنیم که میشود 38. پس از اظهارات او، ماجدی گفت: بحث 50 به اضافه یک در مجمعهای زوج است و در مجمع با تعداد افراد فرد لازم نیست این کار را بکنیم. در همین زمان کفاشیان با خواندن اساسنامه پاسخ او را داد و به یکباره اسدی خطاب به ماجدی گفت: واحد انسان یک نفر است نه نصفه. ما که نمیتوانیم نصفه کسی را حساب کنیم.
در ادامه سجادی هم وارد ماجرا شد و در پاسخ به انتقادات گفت: ما سی و هفت و نیم در ریاضی نداریم. هیچ آدم نصفهای هم وجود ندارد و این به اضافه یک که در اساسنامه آمده یعنی یک نفر نه یک نصفه مرد.
تشکر تاج از اعضای مجمع
ساعت 14:50 کفاشیان بعد از رایگیری دور دوم برای انتخاب کارشناس فدراسیون گفت: میخواستم مطرح کنم که درباره حسابرس تصمیمی بگیریم و خواستم از اعضا بخواهم این اختیار را به هیات رئیسه بدهند تا خزانه دار و حسابرس را مثل سابق معرفی کنند.
بعد از اظهارات او اعضای با بالا بردن دست خودشان، موافقت خود را اعلام کردند.
در ادامه تاج صحبت کرد و گفت: ابتدا از همگی تشکر میکنم. واقعیت این است که مسئولیت من امروز خیلی بیشتر شده است. از صبح تا شب باید کار کنم و امیدوارم با کمک هیات رئیسه بتوانم مشکلات را مرتفع کنم. خدا را شاهد میگیرم که اگر کسی مرا حمایت کرده است، نظر خودش بوده است. من تا آخرین دقیقه کاندیدا نشده بودم. من در دقیقه نود و چند کاندیدا شدم. بازهم از شما عزیزان تشکر میکنم که مرا لایق دانستید. از همه تشکر می کنم و امیدوارم که جواب این اعتماد را بدهم.
انتخاب دو عضو باقیمانده هیات رییسه
انتخاب دو عضو باقیمانده هیات رییسه فدراسیون فوتبال که به دور دوم کشیده شده بود، انجام شد و در پایان از بین شش نفری که به این دور راه یافته بودند، حیدر بهاروند با 44 رای و هدایتالله ممبینی با 33 رای به عنوان اعضای هیات رییسه فدراسیون فوتبال انتخاب شدند.
انتهای پیام
نظرات