• چهارشنبه / ۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ / ۰۶:۰۲
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 95020804300
  • خبرنگار : 71506

اتمام حجت کمالی با فوتبالیستهای متخلف

اتمام حجت کمالی با فوتبالیستهای متخلف

جانشین اداره سرمایه‌های انسانی ستادکل نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه هیچ گذشتی در قبال سربازان متخلف فوتبالیست نخواهیم داشت گفت: این افراد باید خدمت سربازی خود را در تیم‌های نظامی پشت سر بگذارند و به هیچ وجه اجازه حضور آن‌ها را در تیم ملی نخواهیم داد.

جانشین اداره سرمایه‌های انسانی ستادکل نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه هیچ گذشتی در قبال سربازان متخلف فوتبالیست نخواهیم داشت گفت: این افراد باید خدمت سربازی خود را در تیم‌های نظامی پشت سر بگذارند و به هیچ وجه اجازه حضور آن‌ها را در تیم ملی نخواهیم داد.

سردار موسی کمالی در گفت‌وگو با خبرنگار «انتظامی» ایسنا، درباره آخرین وضعیت سربازان ملی‌پوش اظهار کرد:‌ مواضع ستاد کل نیروهای مسلح در قبال ورزشکارانی که با تخلف کارت پایان خدمت خود را دریافت کرده بودند، به هیچ وجه تغییر نمی‌کند. همین که یک بار به آن‌ها اجازه دادیم تیم ملی فوتبال را در رقابت‌های جام جهانی همراهی کنند، کافی است.

جانشین اداره سرمایه‌های انسانی ستادکل نیروهای مسلح افزود: افکار عمومی و عموم مردم این مساعدت را تبعیض‌آمیز می‌دانند و می‌گویند چرا باید تفاوت بین افراد عادی و مشهور قائل شد، بنابراین تاکید می‌کنم این افراد نمی‌توانند تا پایان خدمت سربازی تیم ملی فوتبال ایران را همراهی کنند.

وی خاطرنشان کرد: افرادی که تا قبل از 22 بهمن سال 93 به خدمت اعزام شده‌اند، مشمول بخشش اضافه خدمت که از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شد، می‌شوند و اضافه خدمتی تحمل نخواهند کرد اما اگر پس از این تاریخ به خدمت اعزام شده باشند، علاوه بر 21 ماه زمان قانونی خدمت سربازی باید سه تا 6 ماه هم اضافه خدمت سربازی را پشت سر بگذارند.

کمالی در این رابطه با تاکید بر اینکه در این باره هیچ توجهی به جوسازی برخی مسئولان ورزشی و رسانه‌ها نمی‌شود، گفت: اینکه بخواهند شرط و شروط بگذارند که ما قانون را نادیده بگیریم، به هیچ وجه امکان‌پذیر نیست. سربازانی هم که در باشگاه‌های فوتبال مانند نیروی زمینی و تراکتورسازی و... که جزو تیم‌های نظامی محسوب می‌شوند، بازی می‌کنند به آن علت که این تیم‌ها محل خدمت آن‌ها محسوب می‌شود، می‌توانند تیم‌های خود را در همه مسابقه‌ها همراهی کنند البته به این بازیکنان نیز اعلام کردیم بعد از گذشت 6 ماه می‌توانند تیم‌های خود را همراهی کنند که این گونه هم عمل شد.

جانشین اداره سرمایه‌های انسانی ستادکل نیروهای مسلح درباره آخرین وضعیت مهرداد پولادی نیز گفت: پولادی نمی‌تواند از هیچ تسهیلاتی برخوردار شود. او حتی با پرداخت جریمه هم نمی‌تواند از خدمت سربازی معاف شود. پولادی باید 27 ماه خدمت سربازی را پشت سر بگذارد و می‌تواند دوران سربازی خود را در تیم‌های نظامی مانند ملوان، تراکتور و یا نیروی زمینی طی کند.

وی در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا نمی‌شود شرایط را طوری فراهم کرد که این بازیکنان با توجه به نیاز تیم ملی بتوانند با پیراهن ایران در رقابت‌های پیش رو شرکت کنند، گفت: همان طور که اعلام کرده‌ام درباره حضور آن‌ها در تیم ملی به هیچ وجه مساعدتی صورت نخواهد گرفت چرا که معتقدیم این افراد مشهور هستند و در جایگاه خود از قانون سوء استفاده کرده‌اند و مرتکب تخلف شده‌اند. این ختم کلام است و تاکید می‌کنم هیچ فرد حقیقی یا حقوقی دیگر این موضوع را پیگیری نکند و حتی جوسازی‌ برخی رسانه‌ها نیز باعث تجدید نظر ما در تصمیم‌مان نخواهد شد که بخواهند فکر کنند ستاد کل نیروهای مسلح تحت تاثیر جوسازی‌ها قرار می‌گیرد و تصمیم خود را تغییر می‌دهد.

کمالی با بیان اینکه بسیاری از اشخاص حقیقی و حقوقی برای حضور این بازیکنان در تیم ملی فوتبال پیش قدم شده‌اند گفت: جواب ما به همه این افراد "نه" بوده و این موضوع را قاطعانه به آن‌ها اعلام کرده‌ایم.

جانشین اداره سرمایه‌های انسانی ستادکل نیروهای مسلح با اشاره به اینکه جرم این افراد از سه حیث قابل بررسی است افزود: یکی این است که آن‌ها کارت شناسایی جعلی تهیه کرده‌اند و به دنبال آن از تیم ملی محروم و به سربازی رفته‌اند. یک حیث ورزشی است که متاسفانه باید بگویم هیچ اقدامی در قبال این افراد از سوی مسئولان ورزشی صورت نگرفت در حالی که این انتظار ما بوده و هست با افرادی که نسبت به قانون بی اعتنایی کرده‌اند و مرتکب تخلف شده‌اند مورد مجازات قرار گیرند. مسئولان ورزشی همان طور که با بازیکنی که در زمین بازی مرتکب تخلف می‌شود سریعا جلسه می‌گذارند و او را جریمه می‌کنند ما هم این انتظار را از مسئولان ورزشی داشتیم تا با این افراد برخورد قانونی انجام دهند که متاسفانه تا این لحظه این امر صورت نگرفته است.

وی افزود: بعد سوم نیز بحث جرم این افراد است؛ بعضا در نظرات مردم هم می‌بینیم که آن‌ها خواستار محکومیت این بازیکنان شده‌اند، البته این در اختیار ستاد کل نیروهای مسلح نیست و مراجع قضایی در این باره تصمیم‌گیری می‌کنند. پرونده تخلف این بازیکنان به مراجع قضایی فرستاده شده و همچنان مفتوح است. مطمئنا مراجع قضایی نیز به آن رسیدگی خواهند کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۰۲-۰۸ ۱۸:۴۹

سردار کمالي متر و معيار شما چيست که مي گوييد مردم از حضور سربازها در تيم ملي ناراحت ميشن؟ بعد چه فرقي مي کنه که اين بازيکنها ميتونن در تيم باشگاهيشون بازي کنند و به قطر و امارات برن اما نمي تونن براي تيم ملي بازي کنن؟ به نظرم اين يه تبعيض آشکاره.

avatar
۱۳۹۵-۰۲-۰۸ ۲۳:۲۵

سردار عزيز ظاهرا شما بيشتر تحت جو رسانه ها قرار گرفتي. بازي کردن در تيم ملي خدمت نيست؟!

avatar
۱۳۹۵-۰۲-۰۹ ۱۲:۱۱

نميدونم کسي هست جواب مارو بده يا نه. به ما گفتن قوانين به نفع جوانان عوض شده ميشه بگيد چجوريه که کسري متاهلي برداشته شده؟اين به نفع سربازه؟ يا اينکه من با 3 بيماري قلب و کمر و مفصل فقط چون ليسانس دارم ،بايد خدمت کنم در صورتي که تمام بيماري هايم خطرناک هستند و هر کدام که به درجه بالايي برسند کلا زندگي برام جهنم ميشه چون بايد بشينم تو خونه.من 26 سال دارم چرا بايد براي ليسانس بيماري با درجه شديد معاف بشه ولي سرباز ديپلم براحتي معافيت بگيره .ما که 4 سال درس خونديم که به کشورمون خدمت کنيم.

avatar
۱۳۹۵-۰۲-۰۹ ۱۲:۱۷

واقعا قرار نيست در اين ليست معافيت هاي پزشکي که تمام و کمال به ضرر سربازان ليسانس به بالا هست تغيير موثري لحاظ بشه؟ مثلا ليسانس گرفتيم که کار کنيم با مدرکمون نه اينکه بابتش با بيماري بريم خدمت در حالي که خيلي از افرادي که ديپلم دارند براحتي معافيت ميگيرند اين قوانين براي ديپلم و ليسانس بر عکسه . باور کنيد بر عکسه بايد ديپلم بره خدمت نه ما ليسانس به بالايي که درس خونديم.

avatar
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۲:۱۳

اتفاقا قانون درستيه.با احترام به دوستان تحصيلکرده واقعي ولي بايد خدمت شما عرض کنم بيشتر افراد به بهانه تحصيل هر ترم را مي کنند 10 ترم تا خدمت را بپیچونن .ولي اون ديپلمه بالاي 15 يا 18 سال از تمام حقوق اجتماعي که ساده ترين آن داشتن گواهينامه بوده محروم بوده و الان هم تازه با پرداخت جريمه معاف مي شود البته اگر شما و دوستانتان اجازه بدهيد.

avatar
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۸:۳۱

درجواب دوست ناشناس اگر قراره کسي خدمت بره اولويت ديپلمه و اگه قراره کسي معاف بشه اولويت با ليسانسه ليسانس 4 سال زحمت کشيده و يادتون باشه اون ديپلمي که نميتونسته گواهي نامه بگيره زماني ما ليسانس ها بوديم که 4 سال جون کنديم و الان شديم ليسانس.پس ديپلم هم اگه ميخواد يا ليسانس بگيره يا درس بخونه مثل ما نه که بسادگي معافيت بگيره بعدم هم من 3 بيماري هاد دارم نميدونم چرا کسي معافم نميکنه بخدا فرقم با جانباز عزيز اينه که اون رفته جنگ و من نرفتم که اگه بودم ميرفتم ولي من قلب و کمر و مفصل پاهام داغونن ببينيد چند درصد بدنم در 26 سالگي خراب شده چرا نبايد معاف بشم چون ليسانسم؟

avatar
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۱۲:۱۳

دوست عزيز شما درس خوانديد و ليسانس گرفتيد فقط و فقط براي خودتان و الان هم که فوق ليسانس هم ارزشي ندارد پس منت سر کسي نيست.درباره معافيت پزشکي بنده خودم 12 سال پيس با چندين مشکل که يکي از آنها ديسک کمر بود شامل معافيت نشدم و بهم گفتند بايد بري عمل کني تا معاف شي اين هم درباره معافيت پزشکي که فکر نکنيد تنها مشکل شمااست. اما همانطور که گفتم يک ديپلمه غايب سالها محروميت را تحمل کرده ولي کسي که در حال تحصيل بوده با استفاده از معافيت تحصيلي گواهينامه گرفته و حتي خيلي از همين افراد گذرنامه گرفتند و از کشور خارج شدند پس خواهش مي کنم شرايط يک ليسانس را با يک ديپلم مقايسه نکنيد که فاصله از زمين تا آسمان هست.و در آخر اميدوارم شما هم اگر واقعا مشکل پزشکي داريد بتوانيد معافيت پزشکي بگيريد.