• سه‌شنبه / ۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ / ۰۱:۲۳
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 95020703507
  • خبرنگار : 71431

کمالی باتشریح آخرین وضعیت جریمه ریالی سربازی خبرداد

شرط صدور کارت پایان خدمت برای مشمولان بی‌سواد

شرط صدور کارت پایان خدمت برای مشمولان بی‌سواد

جانشین اداره سرمایه‌های انسانی ستادکل نیروهای مسلح از ممنوعیت صدور کارت پایان خدمت برای مشمولان و سربازان بی‌سواد خبر داد.

جانشین اداره سرمایه‌های انسانی ستادکل نیروهای مسلح از ممنوعیت صدور کارت پایان خدمت برای مشمولان و سربازان بی‌سواد خبر داد.

سردار موسی کمالی در گفت‌وگو با خبرنگار «انتظامی» ایسنا، درباره طرح سواد آموزی به سربازان بی‌سواد اظهار کرد: مطابق قانون صدور کارت پایان خدمت برای مشمولان و سربازان بی‌سواد ممنوع بوده و چنین افرادی حتما باید در طول مدت سربازی سواد آموخته و سپس کارت‌شان را دریافت کنند.

وی با بیان اینکه در سال‌های گذشته به ویژه در دهه 60، 70 و اوایل دهه 80 تعداد افراد بی‌سوادی که برای خدمت سربازی مراجعه می‌کردند قابل توجه بود، گفت: در آن ایام سالانه حدود 25 تا 30 هزار سرباز بی‌سواد وارد نیروهای مسلح می‌شدند و به همین دلیل الزام سربازان به سوادآموزی مطرح شد اما در حال حاضر و از اوایل دهه 90 این آمار به شدت کاهش یافته و سالانه بین هزار تا 1200 فرد بی‌سواد به خدمت سربازی اعزام می‌شوند.

جانشین اداره سرمایه‌های انسانی ستادکل نیروهای مسلح ادامه داد: اما این قانون همچنان اجرا شده و کارت پایان خدمت به هیچ وجه برای افراد بی‌سواد صادر نمی‌شود.

کمالی درباره طرح سرباز معلم نیز اظهار کرد: سرباز معلم همان‌طور که از نامش پیداست، استفاده از ظرفیت سربازان در امور آموزشی و برای آموزش و پرورش است. این طرح نیز طرح جدیدی نیست و سالانه تعدادی از مشمولان در قالب سرباز معلم، سرباز هیات علمی، سرباز صنعت، سرباز تعاون‌یار و ... در اختیار دستگاه‌های دولتی قرار می‌گیرند تا از ظرفیت و دانش آنان در بحث تولید علم، امور بهداشتی، محرومیت‌زدایی و ... استفاده شود.

به گفته وی، این سربازان در قالب امریه فعالیت کرده و پس از طی کردن دوران آموزشی در اختیار دستگاه‌های دولتی قرار می‌گیرند که تعداد و ظرفیت آن همواره با تایید ستادکل نیروهای مسلح تصویب می‌شود.

جانشین اداره سرمایه‌های انسانی ستادکل نیروهای مسلح درباره اجرای طرح جریمه ریالی سربازی در سال 95 که مورد پرسش بسیاری از مخاطبان ایسنا نیز قرار داشت، گفت: بحث جریمه ریالی سربازی پس از ابلاغ قانون بودجه اجرایی خواهد شد و جزئیات و نحوه اجرا، چگونگی قسطی شدن و نحوه پرداخت آن نیز پس از ابلاغ قانون بودجه مشخص شده و به اطلاع شهروندان می‌رسد.

کمالی از مشمولان خواست که نسبت به تعیین تکلیف سربازی خود اقدام کرده و وارد غیبت نشوند چرا که غیبت از سربازی امکان بهره‌مندی آنان از بسیاری از تسهیلات و شرایط را از بین می‌برد ضمن اینکه ممکن است برخی از مشمولان به امید شایعاتی به سربازی نروند که به هیچ وجه واقعی نیست.

وی در پایان از مشمولان و خانواده آنان خواست که اخبار مربوط به حوزه سربازی را تنها از طریق رسانه‌های معتبر و منابع سازمان وظیفه عمومی و ستادکل نیروهای مسلح پیگیری کرده و به دیگر اخباری که ممکن است بعضا از سوی افراد سودجو و با نیت‌های خاص مطرح شود توجه نکنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۰۲-۰۷ ۱۳:۲۶

سلام تروخدا شر ما رو راحت کنيد به سردار بگيد جريمه هارو بردارن باور کنيد خيلي ها به خاطر جريمه ها براشون زور داره پرداخت کنند.همون مبلغ اصلي رو بگيرين.مثلا مال من زير ديپلم ?? ميليون همو ده ميليون بگيرن نه با جريمه 14 15 ميليون.ما اينم نداريم به خدا به زور داريم جور ميکنيم جريمه هاشون کلا بردارين.تو اين اوضاع بد فکري هم به حال ما کنيد.من هنوز ازدواج نکردم با اين همه مشکلات.32 سالم شد.

avatar
۱۳۹۵-۰۲-۰۷ ۱۵:۵۱

اصلا عدالت نيست .ما هم نداشتيم و با 1000 جور بدختي و وام جور کرديم همه بايد در برابر قانون مساوي باشند.

avatar
۱۳۹۵-۰۲-۰۷ ۱۹:۱۸

با اين مدل قانون گذاري باز هم هيچ استقبالي صورت نمي گيره. افرادي که باقي مانده اند توانايي پرداخت اين جرايم را ندارند و اون هايي که داشتند پارسال پرداخت کرده اند. در جواب دوستمون هم که گفته عدالت نيست دوست عزيز زياد دنبال عدالت نگرد چون که اين طرح از اول هم تبعيض آميز بود و شما حتما داشتي که پارسال پرداخت کردي براي خيلي ها فکر کردن به اين ارقام آرزوست. همچنين شما هم مي تونستي صبر کني تا سال هاي بعد!

avatar
۱۳۹۵-۰۲-۰۸ ۲۲:۱۸

دوست عزيز من و شما به هر دليلي که نرفتيم خدمت در مقابل قانون فعلي که تصويب شده يکسان هستيم تازه براي اين دوره قسطي هم کردند.شما فکر مي کني ما داشتيم و راحت پرداخت کرديم نه؟بنده ماشينم را فروختم و وام گرفتم والان هم اين شما هستيد که اگر داريد ميخريد و نداريد هم اشکال ندارد چند سال ديگر صبر کنيد تا 50 سالگي معاف مي شويد.

avatar
۱۳۹۵-۰۲-۰۹ ۱۱:۳۹

سلام براي استقبال بايد مبلغ جريمه ها حداکثر به پنج ميليون تومان برسد تا همه توان پرداخت داشته باشند اين مبالغ اعلام شده واقعا روياييه بخصوص براي افراد متاهل داراي فرزند و مستاجر با تشکر

avatar
۱۳۹۵-۰۲-۱۴ ۱۸:۳۶

البته ايده‌آل بود که مبلغي دريافت نکنند. ولي هدف اين است که اين مشمولين به طريقي به نظام وظيفه خدمت کنند. يا با پرداخت پول و تأمين درصدي از هزينه هاي نظام وظيف يا با حضور در خدمت نظام. البته براي آنهايي که سن بالا دارند بهترين راه پرداخت جريمه است.

avatar
۱۳۹۵-۰۲-۱۴ ۱۸:۵۲

اگر تغييري در تبصره هاي پارسال ندهند به هيچ وجه استقبال نميشود. چون پارسالي ها حتي اگر قسطي هم شده باشد بايد با ??? بيشتر پرداخت کنند لذا استقبالي وجود نخواهد داشت. حال که نظام وظيفه اين قانون را گذاشته بهتر بود که حداکثر استفاده را از آن بکند تا هم نظام وظيفه راضي باشد و هم مشمولان با سن بالا که زياد مناسب نيست در کنار افراد با نزديک به ده سال کوچکتر از خودشان خدمت کنند با پرداخت اين جريمه راضي باشند. لطفاَ نگاهي به تبصره هاي رنگانگ که موانع اصلي اين قانون هستند بياندازيد

avatar
۱۳۹۵-۰۲-۱۶ ۱۳:۴۱

دوست عزيز شما اگر نداشتي پرداخت نمي کردي. کساني که همان سال اول پرداخت کردند دستشان به دهنشان مي رسيد. زماني هم افراد در برابر قانون يکي هستند که اون قانون عادلانه باشه نه که فقط براي افراد خاصي تصويب شده باشه. يعني اينجا پول تکليف همه چيز رو مشخص مي کنه. زماني که پول تکليف يک چيز را مشخص کنه اون ديگه اسمش قانون نيست. فقط حدود ده درصد اين افراد جرايم را پرداخته اند يعني اين قانون براي اقشار دارا نوشته شده نه همه. اگر همه اين مبالغ را داشتند بيش از 90 درصد واجدان شرايط باقي نمي ماندند!