• شنبه / ۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ / ۰۹:۴۳
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 95020401238
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

اعتدال در خوردن لبنیات را رعایت کنید

اعتدال در خوردن لبنیات را رعایت کنید

دیوید لودیگ، پزشک کودکان و متخصص تغذیه از دانشگاه هاروارد در آخرین تحقیق خود تاثیرات منفی مصرف محصولات مختلف لبنی را بیان کرد.

دیوید لودیگ، پزشک کودکان و متخصص تغذیه از دانشگاه هاروارد در آخرین تحقیق خود تاثیرات منفی مصرف محصولات مختلف لبنی را بیان کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه خراسان و به نقل از ساینس هایر، وی به خصوص در مورد تصور اشتباه افراد در مورد مصرف روزانه سه لیوان شیر چرب توضیحاتی ارائه داد.

انجمن پزشکان کودک امریکا و بخش کشاورزی در خصوص مصرف کالری و نوشیدنی‌های شیرین یا چربی، نوشیدن شیر کم‌چرب را توصیه کرد.

البته نوشیدن شیر به عقیده بسیاری از پزشکان قدیم مفید است، اما به شرط اینکه محصولات لبنی طبیعی باشد و حیوانات از علوفه مناسب تغذیه کنند. با این شیر سالم، جذب ویتامین‌ها افزایش یافته، دیابت کنترل شده، خطر ابتلا به بیماری کاهش یافته و وزن طبیعی خواهد شد.

محصولات لبنی در حال حاضر شیرین و دارای قند هستند. همچنین در محصولات لبنی بیش از 20آنتی‌اکسیدان، مسکن‌ها و دیگر مواد سمی یافت می‌شود.

بنابراین در مصرف محصولات لبنی کم‌چرب بودن، فاقد شیرین‌کننده‌ها و سلامت ماده لبنی را در نظر داشته باشید و اعتدال را رعایت کنید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha