• شنبه / ۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ / ۰۰:۲۷
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 95020401136
  • خبرنگار : 90004

انتقاد مولاوردی از «طرح پلیس نامحسوس»

انتقاد مولاوردی از «طرح پلیس نامحسوس»

شهیندخت مولاوردی ، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده ، در یادداشتی از طرح بکارگیری هفت‌هزار مأمور نامحسوس پلیس امنیت انتقاد کرد و از بررسی این موضوع در جلسه یکشنبه هیات دولت خبر داد.

شهیندخت مولاوردی ، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده ، در یادداشتی از طرح بکارگیری هفت‌هزار مأمور نامحسوس پلیس امنیت انتقاد کرد و از بررسی این موضوع در جلسه یکشنبه هیات دولت خبر داد.

به گزارش ایسنا در یادداشت مولاوردی آمده است: « با این که از اظهارات سردار حسین ساجدی‌نیا رئیس پلیس پایتخت که صبح روز سه شنبه از ساماندهی بیش از هفت‌هزار مأمور نامحسوس پلیس امنیت در راستای اجرای طرح امنیت اخلاقی در پایتخت خبر داد، چند روزی نگذشته است اما به نظر می رسد ابعاد مختلف این طرح و نحوه اجرایی شدن آن برای مردم در هاله ای از ابهام قرار دارد و موجی از نگرانی و احساس ناامنی جامعه و خانواده ها را فراگرفته است.»

مولاوردی در ادامه این یادداشت با مرور سخنان اخیر رییس پلیس تهران در توضیح این طرح آورده است که با تمام توضیحاتی که برای توجیه این طرح ارائه شده است و با ذهنیتی که از اجرای طرح های مشابه مردم شکل گرفته «بیم آن می رود اجرای این طرح به تذکر و برخورد با بدپوششی خلاصه شده» و خود مشکلات بیشتری را ایجاد کند.

معاون رییس جمهور ادامه می دهد: تماس های مکرر از زمان شروع این طرح با معاونت و نیز گفت و گوی چهره به چهره با مردم حکایت از این نگرانی دارد و همه هم مسئولیت پیگیری را متوجه دولت می دانند و از رئیس جمهور به عنوان مجری قانون اساسی انتظار دارند که نظارت و تذکرات لازم را داشته باشد.

در مراسمی که دیروز به مناسبت میلاد مولای حق گویان و عدالت طلبان عالم شرکت کرده بودم چند تن از مادران که دختران دانشجو دارند؛ مطرح کردند که از هفته گذشته به اصطلاح دلشان مثل سیر و سرکه می جوشیده و چند بار مردند و زنده شدند تا فرزندانشان به خانه برگردند.»

مولاوردی در ادامه خبرداد: در جلسه روز چهارشنبه هیات دولت هم بعد از اعلام خبر مربوطه مقرر شد در جلسه آتی دولت در روز یکشنبه گزارشی از ابعاد اجرای طرح توسط وزارت کشور ارائه شود.

او در ادامه با بیان اینکه نگاه و باور عمومی به پلیس در دنیا این است که حافظ جان و مال و ناموس مردم است و با دیدن پلیس احساس امنیت و آرامش باید به انسان دست دهد، ادامه داد: لذا به نظر می رسد اگر همانطور که گفته شده است برخورد با مزاحمین نوامیس یکی از مطالبات مردم بوده است شایسته بود که در مورد ساز و کار آن هم با نظر مردم، متخصصان، صاحبنظران و کارشناسان عمل می شد.

البته هنوز دیر نشده و امید است با امعان نظر به ایرادات و نواقص طرح که این روزها به خوبی به بوته نقد گذاشته شده و نیز با تطبیق آن با فرمان هشت ماده ای امام(ره) در سال ۱۳۶۱ در مورد رعایت حقوق شهروندی و به ویژه فراز آخر آن گام موثری در بازسازی چهره و جایگاه و نقش نیروهای خدوم و مخلص انتظامی و پلیس برداشته شود:

«باید همه بدانیم که پس از استقرار حاکمیت اسلام و ثبات و قدرت نظام جمهوری اسلامی با تأیید و عنایات خداوند قادر کریم و توجه حضرت خاتم الاوصیا و بقیة اللّه‏ ارواحنا لمقدمه الفداء و پشتیبانی بی‏ نظیر ملت متعهد ارجمند از نظام و حکومت، قابل قبول و تحمل نیست که به اسم انقلاب و انقلابی بودن خدای نخواسته به کسی ظلم شود، و کارهای خلاف مقررات الهی و اخلاق کریم اسلامی از اشخاص بی ‏توجه به معنویات صادر شود.

باید ملت از این پس که حال استقرار و سازندگی است احساس آرامش و امنیت نمایند و آسوده خاطر و مطمئن از همۀ جهات به کارهای خویش ادامه دهند، و اسلام بزرگ و دولت اسلامی را پشتیبان خود بدانند، و قوۀ قضاییه را در دادخواهیها و اجرای عدل و حدود اسلامی در خدمت خود ببینند، و قوای نظامی و انتظامی و سپاه پاسداران و کمیته‏ ها را موجب آسایش و امنیت خود و کشور خود بدانند و این امور برعهدۀ همگان است.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۰۲-۰۴ ۰۵:۴۲

از دولت و وزارت کشور انتظار ميره که اجازه ندهند عده اي براي مقاصد سياسي مردم را تحت فشار و استرس قرار دهند.

avatar
۱۳۹۵-۰۲-۰۴ ۰۹:۳۸

من نميدانم چه مشکلي در دولتها وجود دارد که تاکنون متاسفانه با طرح عفاف و حجاب که يکي از ضروريات ديني مي باشد مخالفت مي کنند. اينها فردا چطور مي خواهند جواب خدا را بدهند؟

avatar
۱۳۹۵-۰۲-۰۴ ۱۰:۰۵

با عرض سلام و خسته نباشيد. به نظر اينجانب اينگونه طرحها بدون کارشناسي و هيجاني مي باشد و باعث ايجاد شکاف هر چه بيشتر ميان مردم و دولت ميشود.

avatar
۱۳۹۵-۰۲-۰۴ ۱۰:۵۴

نگاه و باور عمومي به پليس در دنيا اين است که حافظ جان و مال و ناموس مردم است و با «ديدن» پليس احساس امنيت و آرامش بايد به انسان دست دهد.

avatar
۱۳۹۵-۰۲-۰۴ ۱۷:۳۲

ضروريات در اين کشور خلاصه شده به لباس و پوشش خانمها؟ چون کسي قدرت نداره از آقازاده ها درباره اختلاس ها و معوقات بانکي سوال بپرسه

avatar
۱۳۹۵-۰۲-۰۴ ۱۱:۰۳

جاي اين سوال باقي است چرا مسولين قبل از اجراي طرح اعتراض نکردند؟ يعني رييس جمهور و وزرا ونماينگان مجلس از اجراي اين طرح خبر نداشتن؟

avatar
۱۳۹۵-۰۲-۰۴ ۱۱:۱۱

مگر در اين طرح قرار است چه کاري انجام شود که مادران از بيرون رفتن دخترانشان وحشت کرده اند؟ به غير از اين که با کشف حجاب برخي که ميخواهند قبح اين عمل را در جامعه اسلامي بريزند برخورد شود. خانم مولا وردي از شما بعيد است!

avatar
۱۳۹۵-۰۲-۰۴ ۱۵:۳۵

مادران محترم ميتونن جهت جلوگيري از استرس و وحشتشون به دختراشون بگن موقع رانندگي روسري سرشون بذارن ،به همين راحتي

avatar
۱۳۹۵-۰۲-۰۴ ۱۷:۲۹

آقايون محترم مي توانند چشمشان را درويش کنند، به همين راحتي

avatar
۱۳۹۵-۰۲-۰۴ ۱۷:۴۱

دستشون درد نکنه بايد زودتر اقدام ميکردند اگه جلوشون گرفته نميشد ديگه ساپورت هم نميپوشيدن و تو خيابونو اتاق خوابشون ميکردن. کاش ادامه پيدا کنه و برا شخصيتای معروف هم که الگوي جوونا هستند هم اجرا بشه و از رئيس جمهور هم بعيده که مخالف اين طرح خدایی باشه

avatar
۱۳۹۵-۰۲-۰۶ ۱۷:۵۵

طرح خداييييي؟؟؟!!! بامزه بود بامزه بود

avatar
۱۳۹۵-۰۲-۰۴ ۱۸:۵۷

باسلام به نظرمردم بعضي ازاين نيروها سليقه اي عمل ميکنن و اين موجب رنجش مردم ميشود

avatar
۱۳۹۵-۰۲-۰۴ ۲۰:۴۸

کساني که نفت 120 دلاري و در امد 220 ميليارد دلاري رو باهاش يک کارخانه نساختن و 8 سال زندگي کلي ادما رو نابود کردن جواب خدا رو ميدن ؟ عزيزان خوب فعال شدن اينجا. تازه فضاي مجازي رو کشف کردن

avatar
۱۳۹۵-۰۲-۰۴ ۲۲:۰۷

آفرين به درايت خانم مولاوردي گرامي