• چهارشنبه / ۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ / ۱۶:۳۰
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 95020100457
  • خبرنگار : 30057

در مراسم افتتاح خط تولید صادراتی کشور اعلام شد

صادرات دستگاه تولید نانوالیاف ایرانی به کره جنوبی/عرضه دانش فنی ساخت دستگاه به مالزی

صادرات دستگاه تولید نانوالیاف ایرانی به کره جنوبی/عرضه دانش فنی ساخت دستگاه به مالزی

محققان کشورمان با طراحی و ساخت دستگاه الکتروریس، نانو الیاف‌هایی برای استفاده در حوزه فیلتراسیون تولید کردند که کاربرد آن‌ها در بخش‌های نیروگاهی موجب افزایش یک درصدی راندمان نیروگاه‌ها خواهد شد.

محققان کشورمان با طراحی و ساخت دستگاه الکتروریس، نانو الیاف‌هایی برای استفاده در حوزه فیلتراسیون تولید کردند که کاربرد آن‌ها در بخش‌های نیروگاهی موجب افزایش یک درصدی راندمان نیروگاه‌ها خواهد شد.

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر رضا فریدی مجیدی، مجری طرح و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در مراسم افتتاح اولین خط تولید صادراتی نانوالیاف با بیان این که نانو فیبرها دارای ساختارهای مختلف هستند، افزود: الیاف نانو با مورفولوژی‌های مختلف دارای کاربردهای مختلفی است.

وی با بیان این که الیاف تولید شده با قطر 100 نانو متر است، خاطرنشان کرد: یک تار موی انسان 100 میکرون است و الیاف تولید شده هزار برابر کوچکتر از یک تار موی انسان است و از این رو یک الیاف با چشم غیر مسلح و حتی با میکروسکوپ‌های نوری قابل دیدن نیست.

فریدی با اشاره به کاربردهای این الیاف یادآور شد: با ساخت دستگاه الکتروریس موفق به تولید الیاف نانو شدیم که علاوه بر کاربرد در حوزه فیلتراسیون، برای تولید داربست‌ها و همچنین برای رهایش دارو در بدن کاربرد دارد.

مجری طرح با بیان این که دستگاه الکتروریس در انواع دستگاه‌های آزمایشگاهی و صنعتی طراحی و ساخته شده است، اظهار کرد: 200 دستگاه الکتروریس آزمایشگاهی به کشورهای نیجریه، مالزی و پاکستان به فروش رساندیم و در حال صادرات نوع صنعتی این دستگاه به کشور کره جنوبی هستیم.

وی اضافه کرد: از طریق این دستگاه، نانو الیاف تولید شده در حوزه فیلتراسیون را کاربردی کردیم، به این صورت که لایه‌ای از نانوفیلد برای روی فیلترها نشانده شد.

به گفته وی، کاربرد این فیلترها در نیروگاه‌ها موجب افزایش راندمان یک درصدی در نیروگاه‌ها خواهد شد.

جلوگیری از ورود 90 درصد آلودگی‌ها به سیستم تنفسی افراد

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر این که این الیاف بر روی ماسک‌ها مورد استفاده قرار گرفت، توضیح داد: با نشاندن یک لایه از نانو فیبر بر روی ماسک‌ها بدون آن که موجب افت تنفس افراد شود، از ورود 90 درصد آلودگی‌ها به سیستم تنفسی افراد جلوگیری خواهد کرد.

فریدی با بیان این که فیلترهای نانویی تولید شده در شرکت دانش‌بنیان فناوران نانومقیاس در 20 نیروگاه کشور کاربردی شده است، ادامه داد: سالانه حدود 20 میلیون ماسک با روش این شرکت تولید می‌شود.

این محقق با اشاره به توانمندی ایران در حوزه ساخت نانو الیاف‌ها خاطرنشان کرد: بر اساس آمارهای جهانی یک بیستم انتشارات علمی دنیا در این حوزه از آن ایران است؛ ضمن آن که با کسب این دانش فنی نام این شرکت در میان 22 شرکت بین‌المللی از 12 کشور دنیا قرار گرفته است.

صادرات دستگاه صنعتی الکتروریس به کشور کره جنوبی

وی با اشاره به صادرات دستگاه صنعتی الکتروریس به کشور کره جنوبی ادامه داد: این دستگاه سه برابر قیمت فروش داخل به کشور کره جنوبی صادر می‌شود.

به گفته وی، قیمت این دستگاه در کشور 450 میلیون تومان است که قیمت فروش صادراتی این محصول، یک میلیارد و 450 میلیون تومان است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنین از عرضه دانش فنی این دستگاه به کشور مالزی خبر داد و در این باره توضیح داد: با ایجاد یک شرکت مشترک با مالزی و سرمایه‌گذاری چهار میلیارد تومانی این کشور اقدام به تولید این دستگاه در کشور مالزی و صادرات آن کردیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha