عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران تصریح کرد که باید برای دست یابی به اهداف سیاستهای اقتصاد مقاومتی به صادرات محور شدن محصولات و همچنین نزدیکی بخش صنعت و دانشگاه توجه ویژه شود.
محمدحسین برخوردار در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، درباره نامگذاری سال 1395 با عنوان "اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" ز سوی مقام معظم رهبری گفت: برای اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی باید بخش خصوصی و دولت با یکدیگر همکاری نزدیکی داشته باشند چرا که دولت به تنهایی قادر به اجرای اقتصاد مقاومتی نیست.
وی افزود: برای اینکه به اقتصاد مقاومتی دست پیدا کنیم باید مدیران کشور مسئولیت پذیر باشند و محصولات خود را به سمت محصولات صادرات محور ببرند. برای رسیدن به این هدف باید چند معیار از جمله موضوع رقابتپذیری، به روز بودن محصولات، کیفیت، قیمت، خدمت پس از فروش و همچنین تبلیغات در کشورهای هدف را مورد توجه قرار داد. از سوی دیگر لحاظ کردن این موارد نیز نیاز به دانش مدیریتی دارد و در صورت نبود دانش مدیریتی امکان دست یابی به اهداف وجود ندارد.
برخوردار ادامه داد: یکی دیگر از مشکلات اقتصادی در کشور ما نزدیک نبودن بخش صنعت با دانشگاهها است موضوعی که بارها در سالیان گذشته مقام معظم رهبری بر آن تاکید کردهاند.
مدیرعامل شرکت ملی دخانیات تصریح کرد: در کشوری مثل آلمان، مهندسان در دوره چهار یا پنج ساله قبل از اخذ دکترا وارد کار عملیاتی میشوند و بعد از آن دوره تحصیلشان را ادامه میدهند و یا به تدریس مشغول میشوند. از این جهت است در آنجا مهندسان عملیاتی کارامدی به وجود میآید که با مهندسان ما که در دانشگاه فرمول حفظ میکنند متفاوت هستند.
وی ادامه داد: پس از نزدیکی دو بخش صنعت و دانشگاه در کشور باید یک ترم اجباری برای دانشجویان گذاشته شود تا به صورت عملیاتی با رشته تحصیلیشان در کارخانه آشنا شوند و در مرحله بعد نیز باید نتیجه این اقدام به تولید انبوه منجر شود.
انتهای پیام
نظرات