• سه‌شنبه / ۳ فروردین ۱۳۹۵ / ۱۰:۰۶
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 95010300360
  • خبرنگار : 71539

آماده باش بیش از 4000کارشناس بهداشت محیط در ایام نوروز

آماده باش بیش از 4000کارشناس بهداشت محیط در ایام نوروز

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از تمرکز ویژه این مرکز بر کنترل وضعیت بهداشت رستوران‌ها و سرویس‌های بهداشتی سرراهی، پارک‌ها، اماکن تفریحی آبی، استخرها، مراکز تفریحی بزرگ و همچنین هتل‌ها، متل‌ها، پانسیون‌ها، مراکز اقامتی و زیارتی و همچنین مراکز پمپ بنزین و اماکن بین‌راهی در ایام نوروز خبر داد.

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از تمرکز ویژه این مرکز بر کنترل وضعیت بهداشت رستوران‌ها و سرویس‌های بهداشتی سرراهی، پارک‌ها، اماکن تفریحی آبی، استخرها، مراکز تفریحی بزرگ و همچنین هتل‌ها، متل‌ها، پانسیون‌ها، مراکز اقامتی و زیارتی و همچنین مراکز پمپ بنزین و اماکن بین‌راهی در ایام نوروز خبر داد.

محسن فرهادی در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس «سلامت» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، ضمن تشریح جزییات اقدامات نوروزی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت برای نظارت بر اماکن و واحدهای خدماتی در تعطیلات نوروزی، افزود: برنامه سلامت نوروزی وزارت بهداشت با هدف کنترل بهداشت مواد غذایی، آب و محیط در مراکز تهیه و توزیع غذا و اماکن عمومی از اول اسفند آغاز شده و تا 15 فروردین ادامه دارد. هدف اصلی اجرای این طرح، در استان‌های مسافرپذیر مانند خراسان‌رضوی(مشهد)، تهران، اصفهان، فارس(شیراز)، مازندران، گیلان، هرمزگان، بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد، اردبیل و... است.

به گفته فرهادی، بیش از4000 کارشناس بهداشت محیط در قالب بیش از 800 تیم سیار ساماندهی به حال آماده‌باش 45 روزه درآمده‌اند و به طور مشخص همه روزه از 8 صبح تا 8 شب مشغول گشت‌زنی و بازرسی خواهند بود و حتی در ایام تعطیل هم این کشیک ادامه خواهد داشت. مردم می‌توانند برای اعلام شکایات و ثبت تخلفات با سامانه "بهداشت 190" به طور شبانه‌روزی تماس بگیرند و مطمئن باشند شکایت آنها دریافت و نتیجه آن نیز به آنها اعلام می‌شود.

وی همچنین اعلام کرد: یکی از اهداف عمده ما توجه ویژه به رستوران‌ها و سرویس‌های بهداشتی بین‌راهی است که معمولا مردم از آنها گله می‌کنند. کنترل پارک‌ها، اماکن تفریحی آبی، استخرها، مراکز تفریحی بزرگ و همچنین هتل‌ها، متل‌ها، پانسیون‌ها، مراکز اقامتی و زیارتی که تردد بیشتری در آنها وجود دارد نیز در این برنامه گنجانده شده است.

فرهادی از کنترل توزیع مواد غذایی خبر داد و تصریح کرد: هر روز کنترل این مراکز مثل قنادی‌ها که ساعت و میزان تولید آنها افزایش می‌یابد، بیشتر می‌شود.

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزرات بهداشت با بیان اینکه مراکز پمپ بنزین و اماکن بین راهی نیز جزو محورهای کنترلی قرار دارند، اعلام کرد: حجم عمده‌ای از نمونه‌های کنترل مواد غذایی قرار است به آزمایشگاه ارسال شود. امیدواریم بتوانیم تجهیزات مداخله‌ای در محل را راه‌اندازی کنیم و بخشی از کنترل‌ها به این سمت افزایش پیدا می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha