• چهارشنبه / ۲۶ اسفند ۱۳۹۴ / ۱۲:۵۳
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 94122616523
  • خبرنگار : 71551

محققان موسسه فناوری ماساچوست اعلام کردند

کمک به یادگیری دانش آموزان با ربات جدید اجتماعی

کمک به یادگیری دانش آموزان با ربات جدید اجتماعی

گروهی از محققان موسسه فناوری ماساچوست (MIT) در حال کار بر روی یک ربات جدید اجتماعی هستند که از طریق تعاملات شخصی به یادگیری دانش آموزان کمک می‌کند.

گروهی از محققان موسسه فناوری ماساچوست (MIT) در حال کار بر روی یک ربات جدید اجتماعی هستند که از طریق تعاملات شخصی به یادگیری دانش آموزان کمک می‌کند.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، یک تیم به رهبری Cynthia Breazeal، مدیر گروه روبات‌های شخصی در آزمایشگاه رسانه دانشگاه موسسه فناوری ماساچوست یک ربات اجتماعی کمکی به نام "تگا" را طراحی کردند که به یادگیری دانش آموزان در خارج از کلاس کمک می‌کند.

"تگا"، جدیدترین ربات کمکی اجتماعی از گروه ربات‌های مبتنی بر گوشی‌های هوشمند بوده که در آزمایشگاه رسانه‌ای موسسه فناوری ماساچوست توسعه یافته است. این ربات منحصر به فرد، واکنش‌های عاطفی دانش‌آموزان را تفسیر کرده و بر اساس آن نشانه‌های تفسیر، یک استراتژی انگیزشی شخصی ایجاد می‌کند.

این تیم بعد از آزمایش این ربات در یک کلاس درس قبل از مدرسه، نشان دادند که این سیستم توانایی یادگیری و پاسخ به خصوصیات منحصر به فرد دانش آموزانی که با آنها در تعامل است را دارد.

نتایج، به اشتراک گذاشته شده در سی‌امین کنفرانس انجمن پیشرفت هوش مصنوعی (AAAI) در فونیکس آریزونا، به تازگ ثابت کرده است که این دستگاه در افزایش نگرش مثبت دانش آموزان نسبت به ربات‌ها و فعالیت‌های یک ربات دستیار غیر‌شخصی به طرز چشمگیری موثر بوده است.

"تگا" که به طور خاص برای تعامل طولانی مدت با کودکان توسعه یافته است، با استفاده از یک دستگاه آندروید به پردازش حرکات، ادراک و تفکر کودکان پرداخته و می‌تواند پاسخ مناسبی به رفتارهای آنها بدهد.

این ربات مجهز به یک نرم افزار سفارشی تلفن آندروید است که می‌تواند محتوای عاطفی حالات چهره را تشخیص دهد. این روش شناخته شده "محاسبات عاطفی" نام دارد.

"تگا" به عنوان یک همدم و همکار بوده و با پرداختن به جنبه‌های شناختی یادگیری، مانند یادگیری واژگان، فرصت‌های جدیدی را برای توسعه فناوری‌های آموزشی نسل بعدی فراهم می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha