یک وکیل دادگستری گفت: پسر و دختر باید بر اساس واقعیت تصمیم بگیرند نه هوس و احساس؛ چرا که نتیجه تصمیم نادرست، طلاق و آسیبهای بعد از آن است.
«مهدی مهری» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه ایلام، اظهار کرد: متأسفانه بسیاری از زوجها این مجال و اجازه را به خانوادههایشان میدهند که از همان روزهای اول ازدواج، در زندگیشان مداخله کنند، دختر و پسر وقتی در صدد تشکیل زندگی مشترک هستند، باید وابستگی خود را از خانواده کم کرده و هر کدام از آنها برای پایداری زندگیشان به مدیریت خانواده خود بپردازند.
مهری با اشاره به اینکه اختلافات فرهنگی در زندگی زوجین بسیار تأثیرگذار است بهنحوی که وقتی رفتار زوجین با هم همخوانی ندارد اختلافات آغاز میشود، خاطرنشان کرد: متأسفانه قبح طلاق شکسته شده و زوجین با کوچکترین مشکلی این واژه را بر زبان میآورند.
این وکیل دادگستری تصریح کرد: شیرینی دادن زوج، پس از طلاق یک زنگ خطر است که باید در مورد آن اطلاعرسانی کرد.
وی با تأکید بر اینکه خوشبختی در تعیین مهریههای سنگین و تجملات نیست، گفت: ازدواج باید بر اساس واقعیت، عقل و منطق باشد و اگر این مهم رعایت شود قطعاً خوشبختی طرفین محقق میشود.
مهری با تأکید بر اینکه باید مهارتهای زندگی توسط دستگاههای فرهنگی و رسانهای به جامعه آموزش داده شود، گفت: اگر بتوانیم این مهارتها را به خوبی در جامعه آموزش دهیم قطعاً در تصمیمگیریها، مشکلات زندگی و اجتماعی کاهش پیدا میکند.
وی با اشاره به اینکه طلاق، پیامدهای جبرانناپذیری بهدنبال خواهد داشت، تصریح کرد: یکی از شیرینترین بخشهای زندگی، ازدواج است، اما متأسفانه برای بسیاری از جوانان، این شیرینی را به تلخی طلاق تبدیل میکنند که لازم است پسر و دختر بر اساس واقعیت زندگی تصمیم بگیرند نه هوس و احساس، چون نتیجه تصمیم نادرست طلاق و آسیبهای بعد این پدیده میشود.
این وکیل پایه یک دادگستری در امور خانواده با بیان اینکه افزایش طلاق در جامعه انگیزه بسیاری از جوانان را برای ازدواج گرفته است خاطرنشان کرد: با جدایی زن و شوهر به نوعی زندگی هر دو نفر تباه میشود و اگر هم صاحب فرزند باشند اوضاع بدتر میشود و قطعاً این جدایی مشکلات زیادی برای فرزند حاصل طلاق به وجود میآورد.
وی با بیان اینکه درست است که طلاق منفورترین حلال خداست و خدا این راه را برای جدایی زن و شوهر که باهم سازگاری ندارند گذاشته است، اما اینکه جوانان امروزه با کوچکترین مشکل اقدام به طلاق کنند طبیعی نیست، افزود: افزایش آمار طلاق نگرانکننده است و اگر چارهاندیشی معقولی برای آن نشود تأثیر بسیار بدی بر روی جامعه میگذارد.
مهری ادامه داد: متأسفانه جوانان امروز با چند جمله عاشقانه بدون فکر و منطق ازدواج میکنند و پس از مدت کوتاهی هم پشیمان میشوند سریع نسبت به طلاق اقدام میکنند و این جداییها چون در سنین پائین است قطعاً خطری جدی برای ازهمپاشیدگی بنیان خانواده محسوب میشود.
این وکیل پایهیک دادگستری در امور خانواده با تأکید بر اینکه اخلاق حاکم بر جامعه نقش مهمی در کاهش یا افزایش آسیبهای اجتماعی دارد، خاطرنشان کرد: متأسفانه قبح طلاق در جامعه در حال از میان رفتن است و زوجینی که اقدام به این امر میکنند انگارنهانگار که زندگی آنها تباه میشود و هیچ وقت نمیتوانند به گذشته قبل از ازدواج برگردند.
وی تصریح کرد: باید در جامعه قدرت ننگ دانستن طلاق در زوجین بالا باشد تا افراد بهراحتی تن به این اقدام ندهند و از طرف دیگر تقویت و نهادینه کردن فرهنگ درست ازدواج در میان افراد در سنین پائین در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی، تأثیر بسیار زیادی دارد.
مهری با اشاره به اینکه افزایش طلاق در جامعه موجب جلوگیری از انگیزه جوانان به ازدواج میشود، تصریح کرد: گاهی جوانان دمبخت میگویند فلانی و فلانی ازدواج کردند زندگی مشترک آنان یک سال دوام نیاورد پس من چرا با زندگی خودم بازی کنم.
این وکیل پایهیک دادگستری در امور خانواده با بیان اینکه والدین در شکلگیری ازدواج درست و منطقی تأثیر بسیار زیادی دارند، خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی خانوادهها خودشان موجب میشوند بهعلت برخی رفتارهای بیهوده مانند ریختوپاش غیراصولی بین زوجین اختلاف به وجود بیاید و در نتیجه کار به دادگاه بکشد و در آخر هم شناسنامهی دو نفر که هنوز طعم واقعی زندگی مشترک را نچشیدهاند مهمور به مهر طلاق شود.
انتهای پیام
نظرات