• یکشنبه / ۲ اسفند ۱۳۹۴ / ۱۰:۵۶
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 94120201045
  • منبع : مطبوعات

رییس اتحادیه بارفروشان:

غرفه‌داران در میدان تره‌بار حق فروش میوه‌های قاچاق را ندارند

غرفه‌داران در میدان تره‌بار حق فروش میوه‌های قاچاق را ندارند

درپی ورود میوه‌های تابستانه قاچاق به بازار میوه آن هم از کشورهای دوردست، رییس اتحادیه بارفروشان گفت: اختیارات ما در حدی نیست که بتوانیم درهای ورودی میدان میوه و تره‌بار را کنترل کنیم اما به غرفه‌داران اعلام کرده‌ایم که حق فروش میوه‌های قاچاق را ندارند.

درپی ورود میوه‌های تابستانه قاچاق به بازار میوه آن هم از کشورهای دوردست، رییس اتحادیه بارفروشان گفت: اختیارات ما در حدی نیست که بتوانیم درهای ورودی میدان میوه و تره‌بار را کنترل کنیم اما به غرفه‌داران اعلام کرده‌ایم که حق فروش میوه‌های قاچاق را ندارند.

سید محسن محمودی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، گفت: در رابطه با میوه‌های قاچاق اطلاعیه ای به واحدهای زیر مجموعه در میادین میوه و تره‌بار داده بودیم که حق فروش میوه‌های قاچاق را ندارند ولی کنترل درهای ورودی میادین برای جلوگیری از ورود میوه‌های قاچاق به عهده ما نیست.

وی افزود: سازمان‌ها و ارگان‌های مربوطه از جمله ستاد مبارزه با قاچاق کالا باید در این زمینه بازرسی و نظارت کنند چون ما ابزار کنترلی دیگری نداریم.

محمودی در عین حال بیان کرد: در رابطه با میوه‌های قاچاق باید ورودی مرزها نیز کنترل بیشتری شود و حتی زمانی که این میوه ها از مرز عبور می‌کنند باید در ورودی شهرها نظارت بیشتری صورت گیرد؛ بنابراین گمرک و دیگر ارگان های مربوطه نیز باید برخوردهای قانونی و نظارت های لازم را انجام دهند.

رییس اتحادیه بارفروشان ادامه داد:‌ زمانی که میوه‌ها از مرز کشور وارد می‌شود و به داخل شهرها می‌آید کنترل آن ها سخت تر می شود چون پراکنده شده کنترل را سخت تر می‌کند و حتی در بعضی مواقع شاهد تغییر بسته‌بندی میوه‌های قاچاق نیز هستیم.

وی در عین حال تاکید کرد: سازمان ها و ارگان های مربوطه باید مرزهای ورودی کشور، شهرها و همچنین درهای میادین میوه و تره بار را کنترل و بازرسی کنند، چون این موضوع وظیفه ما نیست.

به گزارش ایسنا، طی روزهای اخیر بازار میوه و میادین مرکزی میوه و تره‌بار که انواع میوه را به صورت عمده‌فروشی به سراسر کشور عرضه می‌کنند مملو از میوه‌های تابستانه‌ مانند هلو، شلیل، آلو، زردآلو، انگور، گیلاس‌، آلبالو، انبه، آووکادو و ... شده‌ که به گفته دست‌اندرکاران و مسئولان مربوطه همچون رییس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان این میوه‌ها از طریق مبادی رسمی و با امکانات مجهز به کشور قاچاق شده‌اند.

این میوه‌ها شامل پرتقال‌های وارداتی تولید کشور مصر، نارنگی تولید پاکستان، انگور تولید شیلی، پیتایا (میوه اژدها) آلو زرد و قرمز، انگور، گیلاس، آلبالو، انبه، آووکادو، هلو و شلیل مربوط به کشورهای آمریکای جنوبی همچون شیلی و اکوادور و همچنین نیوزلند و استرالیاست.

به گفته وزیر جهاد کشاورزی،قاچاق میوه به کشور به دلیل نابسامانی در مرزهاست و آنهایی که مسئول مبارزه با قاچاق و حفظ مرزها هستند باید در این رابطه اقداماتی انجام دهند.

همچنین روز گذشته وزیر جهاد کشاورزی طی نامه ای به وزیر صنعت، معدن و تجارت؛ خواستار برخورد با میوه‌های قاچاق شده و تاکید کرده است که نظارت در سطح خرده فروشی‌ها وظیفه وزارت صنعت، معدن و تجارت است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha