• دوشنبه / ۲۶ بهمن ۱۳۹۴ / ۱۰:۵۰
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 94112616641

در گفت‌وگو با ایسنا اعلام شد

میوه‌های قاچاق دوباره آمدند

میوه‌های قاچاق دوباره آمدند

رییس اتحادیه بارفروشان گفت: در حال حاضر با میوه‌های قاچاقی روبرو می‌شویم که روی چرخ یا موتور در میادین جابجا می‌شوند ولی برخورد با ورود میوه‌های قاچاق با میادین وظیفه بخش خصوصی نیست بلکه ارگان‌هایی مثل ستاد مبارزه با قاچاق کالا باید با آن برخورد کنند.

رییس اتحادیه بارفروشان گفت: در حال حاضر با میوه‌های قاچاقی روبرو می‌شویم که روی چرخ یا موتور در میادین جابجا می‌شوند ولی برخورد با ورود میوه‌های قاچاق با میادین وظیفه بخش خصوصی نیست بلکه ارگان‌هایی مثل ستاد مبارزه با قاچاق کالا باید با آن برخورد کنند.

سید محسن محمودی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: برخورد با میوه‌های قاچاق در میادین میوه و تره‌بار در حدود اختیارات ما نیست ولی اگر ماموران بازرسی در میادین میوه و تره‌بار با میوه‌هایی روبرو شوند که شبه قاچاق بودن در آن ها وجود دارد ولی صاحب میوه، قاچاق بودن آن ها را تکذیب و عنوان کند که این میوه‌ها تولید داخلی است در آن زمان است که اتحادیه بارفروشان به موضوع ورود می‌کند و داخلی یا خارجی بودن میوه را تشخیص می‌دهد.

وی بیان کرد: در حال حاضر با میوه‌های قاچاقی روبرو می‌شویم که روی چرخ یا موتور در میادین جابجا می‌شوند که قاچاق بودن آن محرز است ولی ما نمی‌توانیم با آن ها برخورد کنیم.

محمودی ادامه داد: در حال حاضر میوه های گرمسیری مثل زردآلو و گوجه سبز نیز در میادین میوه و تره‌بار دیده می‌شود که برای این فصل نیستند. همچنین لیموترش، سیب، نارنگی و آلو از دیگر میوه های قاچاقی هستند که در میادین دیده می‌شود.

همچنین رییس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی چندی پیش از واردات قاچاقی انگور شیلی، کدو حلوایی ترکیه، سیر چینی، پرتقال مصری، شاه‌بلوط و آووکادو از ترکیه خبر داده و گفته بود نارنگی‌های قاچاق پاکستانی با حجم بسیار بالا وارد می‌شوند که سه برابر نرخ واقعی نیز به فروش می‌رسند.

قاچاق میوه در حالی صورت می‌گیرد که بهترین محصولات کشاورزی با فراوانی و تنوع زیاد تولید می‌شوند و به نازل‌ترین قیمت از تولیدکننده خریداری می‌شود و حتی در مواقعی بازار اشباع است و خریدار ندارد و در این باره مقام معظم رهبری در بیاناتی عنوان کردند که «آدم خجالت می کشد وقتی در روزنامه ها می بیند که واردات انواع و اقسام میوه خارجی انجام می شود در صورتیکه پرتقال و سیب ما روی درخت می ماند».

در این میان رییس سازمان حفظ نباتات از دولت درخواست کرده بود که به طور جدی قاچاق میوه و واردات پیله وری آن را که تبعات بسیاری برای کشور دارد، پیگیری کند چراکه با توجه به وضعیت آفات و بیماری های گیاهی در کشور از دولت درخواست داریم موضوع قاچاق میوه و واردات پیله وری آن را به طور جدی پیگیری کند چرا که اگر سازمان حفظ نباتات به موقع ورود پیدا نکند و امکانات نداشته باشد مطمئن باشید که آفات در کشور طغیان پیدا می کند و با مشکلات عدیده ای مواجه خواهیم شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۱۱-۲۶ ۱۱:۵۱

کشوري که آب کم دارد بايد ميوه اش را وارد کند اما نه از راه قاچاق که هر مرض و بيماري و عقيم شدن ايرانيان را وارد کشور کنند.