• چهارشنبه / ۲۱ بهمن ۱۳۹۴ / ۱۱:۴۲
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 94112113765
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

تغییرات آب‌وهوایی منجر به انقراض کدام موادغذایی می‌شود؟

تغییرات آب‌وهوایی منجر به انقراض کدام موادغذایی می‌شود؟

تحقیقات پژوهشگران آمریکایی نشان داده است که تغییرات آب‌وهوایی منجر به انقراض بعضی از موادغذایی می‌شود.

تحقیقات پژوهشگران آمریکایی نشان داده است که تغییرات آب‌وهوایی منجر به انقراض بعضی از موادغذایی می‌شود.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه خراسان، تغییرات آب‌و‌هوایی و گرم شدن سطح کره زمین، در سال‌های اخیر بسیار مورد توجه بوده و منجر به بروز خسارات زیادی در زمینه‌های مختلف شده است؛ از ذوب شدن یخ‌ها و افزایش آلاینده‌ها گرفته تا انقراض حیوانات که اثرات بسیار مضری برای اقتصاد و سلامت دارد و بسیار وحشتناک است.

مواد غذایی نیز از این تغییرات آب وهوایی بی‌نصیب نمانده است. بعضی از مواد غذایی که با تغییرات آب وهوایی احتمال انقراض در آنها هست، در ذیل آمده است:

ماهی قزل آلا

این نوع ماهی از مواد غذایی مفید برای بدن است که در آب سرد زندگی می‌کند و گرم شدن آب منجر به از بین رفتن زیستگاه این حیوان می‌شود و خطر انقراض این ماهی را به دنبال دارد.

عسل

عسل از جمله مواد غذایی است که با تغییرات آب‌وهوایی در معرض خطر انقراض قرار می‌گیرد، زیرا زنبورعسل که تولیدکننده این ماده غذایی است، در حال انقراض است.

قهوه

قهوه نیز از دیگر مواد غذایی است که تغییرات آب‌وهوایی منجر به انقراض آن خواهد شد.

شکلات

از بین رفتن کاکائو نیز منجر به انقراض تولید ماده شیرین شکلات خواهد شد و افرادی که عاشق این ماده غذایی هستند، تصور از بین رفتن آن را نخواهند کرد!

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha