• چهارشنبه / ۱۴ بهمن ۱۳۹۴ / ۱۴:۵۳
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 94111409475
  • خبرنگار : 71431

بخش دانشگاهی به کمک آتش نشانی بیاید

ابراز نگرانی آتش‌نشانی از ایمنی برخی از ساختمان‌های تهران

ابراز نگرانی آتش‌نشانی از ایمنی برخی از ساختمان‌های تهران

مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران تجهیزات آتش نشانی تهران را برابر با کشورهای پیشرفته جهان دانست اما اعلام کرد که بسیاری از ساختمان‌هایی که در دهه‌های گذشته ساخته شده‌اند فاقد ایمنی لازم در پایتخت هستند.

مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران تجهیزات آتش نشانی تهران را برابر با کشورهای پیشرفته جهان دانست اما اعلام کرد که بسیاری از ساختمان‌هایی که در دهه‌های گذشته ساخته شده‌اند فاقد ایمنی لازم در پایتخت هستند.

به گزارش خبرنگار حوادث خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) سعید شریف‌زاده در آیین افتتاحیه نخستین همایش ملی آتش‌نشانی و ایمنی کشور که ظهر امروز در مرکز همایش‌های دانشگاه شهیدبهشتی برگزار شد، بالا بردن سطح علمی و خدمات رسانی آتش نشانان را یک هدف و اولویت گذاری همیشگی در مجموعه آتش نشانی برشمرد و گفت: به همین دلیل معتقدیم برگزاری همایش‌ها می‌ تواند بستر مناسبی برای تبادل دانش و تجربیات اینچنینی شود.

وی اصلاح رفتار مردم را نیز یکی دیگر از مواردی دانست که باید مورد توجه قرار بگیرد و افزود: مقصود از خدمات ایمنی نیز همین است که باید رفتار شهروندان در برابر حوادث اصلاح شده و از سوی دیگر نسبت به این موضوع حساس بوده و پیشگیری‌های لازم را انجام دهد.

شریف زاده با تاکید بر اینکه علم باید در کنار نیروهای اجرایی قرار بگیرد گفت: در گذشته وظیفه آتش نشانی تنها اطفا حریق بود اما امروز گرچه نام این سازمان با آتش نشانی شناخته می‌شود اما ماموریت‌ها و حوزه خدمات آنچنان افزایش یافته که آمار یکسری از حوادثی که آتش نشانی در آن حضور دارد از تعداد حریق‌ها کمتر است.

وی به ضرورت استفاده از تجربیات گذشته در آتش نشانی نیز تاکید کرد و گفت: تا چند سال گذشته در آتش نشانی عملیات زیر سطحی نداشتیم اما آب گرفتگی چند سال پیش در مترو زنگ خطری بود برای این موضوع تا ما بدانیم در هنگام بروز حوادث مشابه چه باید کرد. به عنوان مثال اگر در ایستگاه متروی تجریش که بیش از 68 متر پایین تر از سطح زمین است حادثه‌ای رخ دهد با چه روشی می‌توان درکوتاه ترین زمان به کمک مردم شتافت که ما باید در این خصوص تجربیاتمان را به دیگر آتش نشانی‌ها در سراسر کشور و همچنین همکاران در دیگر ایستگاه‌های آتش نشانی به اشتراک بگذاریم.

مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با بیان اینکه اگر علم نباشد آتش نشانان هنگام حضور در برخی از حوادث دچار آسیب خواهند شد خاطر نشان کرد: باید موضوعات و به طور ویژه یکسری از حوادث خاص با دقت مورد بررسی قرار بگیرد تا از نتایج درست و عملیاتی آن استفاده درستی کنیم.

شریف زاده در عین حال تاکید کرد: شرایط در حال حاضر این طور نیست که آتش نشانان فاقد علم باشند اما لازم است به موارد اینچنینی توجه شود. مخصوصا اینکه امروزه مرکز آموزش بین المللی آتش نشانی تهران علاوه بر آتش نشانان ایرانی به آتش نشانان برخی دیگر از کشورها نیز آموزش می‌دهد.

به گفته شریف زاده با این شرایط دیگر لازم نیست که در حوزه علمی آتش نشانی اقدامات خود را از صفر شروع کند اما لازم است که بخش دانشگاهی کشور به کمک آتش نشانی بیاید.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه در موضوع ایمنی می‌توان از دو منظر به این قضیه نگاه کرد، افزود: یک نگاه از منظر امکانات و تجهیزات است که در این زمینه امکانات آتش نشانی تهران با بسیاری از کشورهای پیشرفته جهان برابری می‌کند. اما از منظر ایمنی که ما متاسفانه در این بخش شرایط عالی را نداریم چرا که بسیاری از ساختمان‌های ما که در سالها و دهه‌های قبل ساخته شده است فاقد ایمنی‌های لازمند.

به گزارش ایسنا، به همایش دو روزه ملی آتش نشانی و ایمنی در کشور بیش از 210 مقاله ارسال شده است و طی این دو روز کارگاه‌ها و برنامه‌های آموزشی تخصصی در آن برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha