• پنجشنبه / ۸ بهمن ۱۳۹۴ / ۱۰:۴۵
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 94110804933
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

مدیر پایگاه میراث فرهنگی و بافت تاریخی مشهد:

پیاده‌راه‌ها می‌توانند به حفظ هویت شهری کمک کنند

پیاده‌راه‌ها می‌توانند به حفظ هویت شهری کمک کنند

ایسنا/خراسان رضوی مدیر پایگاه میراث فرهنگی و بافت تاریخی مشهد گفت: پیاده‌راه‌ها می‌توانند به حفظ هویت شهری کمک کنند.

مدیر پایگاه میراث فرهنگی و بافت تاریخی مشهد گفت: پیاده‌راه‌ها می‌توانند به حفظ هویت شهری کمک کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه خراسان، ثابتی شامگاه گذشته در همایش تخصصی "مروری بر تجارب پیاده‌راه سازی در بناهای تاریخی" افزود: ساخت پیاده‌راه‌ها می‌تواند در زمینه‌های مختلف برای مشهد کارساز و راهگشا باشد.

وی ادامه داد: خط مقدم حوزه عمران و آبادی شهر مشهد بر عهده شهرداری این شهر است و همه ما باید تلاش کنیم تا در حد امکان به این مجموعه کمک کنیم.

ثابتی تصریح کرد: هم اکنون در آستانه رویداد مهم «مشهد 2017 به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام» هستیم و از طرف دیگر توجه به مشهد به عنوان یک کلان‌شهر مذهبی نیز وجود دارد که این موضوع اهمیت کار کارشناسان عرصه مدیریت شهری را بیش از پیش می‌کند و سبب می‌شود تا با جدیت بیشتری در این حوزه اقدام کنیم.

در ادامه این نشست معاون شهرسازی و معماری شهرداری مشهد طی سخنانی اظهار کرد: موضوع این نشست به علت پیش آمدن سرعت مدرنیته در ایجاد تغییر و تحولات در زندگی ما و دور شدن انسان‌ها از یکدیگر انتخاب شده است.

حسین‌نژاد عنوان کرد: امروز ما شاهد این هستیم که ارتباطات انسانی با یکدیگر کم شده است و ما شاهد بها دادن بیشتر به ماشین‌ها هستیم و به همین دلیل است که می‌بینیم استفاده از پیاده‌راه‌ها در جهان مرسوم شده است تا ارتباطات انسانی را افزایش دهد.

وی خاطرنشان کرد: دنیا امروز به سمت تلفیق سنت و مدرنیته حرکت می‌کند و اهمیت این مسأله هر روز بیش از دیروز برای ما ثابت می‌شود.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری مشهد افزود: با اجرای چنین طرح‌هایی موجب ارتقاء تعاملات اجتماعی خواهیم شد و در نتیجه شاهد از بین رفتن بسیاری از مشکلات اجتماعی نیز خواهیم بود.

در ادامه این نشست دکتر امامی مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهری شهرداری مشهد طی سخنانی اظهار کرد: رشد شهرنشینی موجب رشد استفاده از خودرو شد.

وی با اشاره به تجربیات مختلف کشورهای جهان در زمینه حل معضلات شهری عنوان کرد: بعد از آنکه شاهد اجرای برخی طرح‌ها بودیم سرانجام دانشمندان در دنیا به این نتیجه رسیدند که شهر محل زندگی هم هست و باید بر این اساس برای آن تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی کرد.

امامی با بیان اینکه باید به سمت حمل و نقل پاک برویم، گفت: برای طراحی یک مسیر باید پیوستگی، کوتاهی، زیبایی و امنیت، ایمنی و راحتی را مد نظر قرار دهیم که در این راستا استفاده از خیابان‌های مخصوص پیاده‌روی می‌تواند موجب ارتقاء سطح سلامت و امینت اجتماعی ‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha