• چهارشنبه / ۷ بهمن ۱۳۹۴ / ۱۴:۵۷
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 94110704599
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

ساخت ترمینال‌های تخصصی در دستور کار بندر شهید رجایی

ساخت ترمینال‌های تخصصی در دستور کار بندر شهید رجایی

معاون امور بندری و منطقه ویژه اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: توسعه ترمینال های تخصصی از جمله کانتینری، ریلی، غلات، نفتی و مواد معدنی و همچنین ساخت پارک لجستیک خلیج فارس به مساحت 2400 هکتار در بندر شهید رجایی در حال انجام است تا نقش آفرینی این بندر در دوره پسابرجام بیش تر شود.

معاون امور بندری و منطقه ویژه اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: توسعه ترمینال های تخصصی از جمله کانتینری، ریلی، غلات، نفتی و مواد معدنی و همچنین ساخت پارک لجستیک خلیج فارس به مساحت 2400 هکتار در بندر شهید رجایی در حال انجام است تا نقش آفرینی این بندر در دوره پسابرجام بیش تر شود.

به گزارش ایسنا، محمد علی اصل سعیدی پور با اشاره به اینکه بندر شهید رجایی علاوه بر کالای کانتینری در بخش غیرکانتینری هم فعالیت دارد، گفت: هم اکنون ظرفیت تخلیه و بارگیری این بندر حدود 90 میلیون تن است که کالاهای نفتی، کالای عمومی، رو- رو، غلات، مواد معدنی و کالاهای دیگر را شامل می شود.

وی ادامه داد: برای تبدیل بندر شهید رجایی به یک بندر کانونی تلاش های گسترده ای صورت گرفته است، به گونه ای که حتی در دوره تحریم اقتصادی کشور این بندر از فعالیت دست نکشید و هم اکنون نیز روند رسیدن به هدف نهایی تداوم دارد.

سعیدی پور از افزایش مساحت بندر شهید رجایی از 2400 هکتار به 4800 هکتار با پیگیری های اخیر صورت گرفته توسط سازمان مرکزی و اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان خبر داد و افزود: اتفاقات عملیاتی زیادی در یکسال گذشته رقم خورده که امیدواریم طی دوره پسابرجام نتایج لازم حاصل شود.

معاون امور بندری و منطقه ویژه اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان ظرفیت فعلی عملیات کانتینری بندر شهید رجایی را 3.3 میلیون TEU کانتینر در سال اعلام کرد و گفت: با تجهیز یال های چپ و راست ترمینال دو در آینده ای نه چندان دور، ظرفیت کانتینری این بندر به 6 میلیون TEU در سال افزایش می یابد.

به گفته وی، احداث فاز3 ترمینال کانتینری این بندر که در حال حاضر در دست اقدام است، ظرفیت عملیات تخلیه و بارگیری این گونه کالاها را به 8 میلیون TEU در سال ارتقاء خواهد داد.

این مقام مسئول اضافه کرد: ساخت ترمینال ویژه غلات و احداث یک سیلو با سرمایه گذاری بخش خصوصی در بندر شهید رجایی در دستور کار قرار دارد که با بهره برداری از آن، خدمات دهی به کشتی های حامل محموله های گندم پشتیبانی می شود.

معاون امور بندری و منطقه ویژه اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان به اقدامات صورت گرفته در زون نفتی بندرشهید رجایی نیز اشاره کرد و گفت: در این بخش که با عنوان بندر خلیج فارس شناخته می شود، بیش از 20 شرکت سرمایه گذاری کرده اند و عملکرد آن به بیش از دو میلیون تن ارتقاء یافته است.

سعیدی پور نرم عملیاتی بندر شهید رجایی را در سطح استاندارد جهانی اعلام کرد و اظهار داشت: توسعه ترمینال های ریلی و مواد معدنی بندر و ساخت پارک لجستیک خلیج فارس به مساحت 2400 هکتار در حال انجام است که هر یک مکمل فعالیت دیگر است و با اجرای این طرح ها آمادگی برای نقش آفرینی در دوره پسابرجام بیشتر می شود.

وی با بیان اینکه سه بندر از 11 بندر تجاری اصلی کشور در استان هرمزگان واقع شده است، گفت: این استان در حال حاضر 63 درصد از کل عملیات بنادر کشور را به خود اختصاص داده است.

این مقام مسئول یادآور شد: 84 درصد تخلیه و بارگیری کانیتنر و 53 درصد کل عملیات کشور تنها در بندر شهید رجایی انجام می شود.

معاون امور بندری و منطقه ویژه اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان در پایان با بیان اینکه 97 درصد سفرهای دریایی کشور با رقم سالانه 13 میلیون نفر- سفر در هرمزگان انجام می شود، اضافه کرد: قابلیت جذب توریسم و ضرورت توسعه گردشگری دریایی با تجهیز بنادر مسافری توسط سازمان بنادر از دیگر قابلیت های هرمزگان با 14 جزیره زیباست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha