• جمعه / ۲۵ دی ۱۳۹۴ / ۱۶:۱۰
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 94102514622
  • خبرنگار : 71531

معاون توسعه و منابع مدیریت وزارت بهداشت:

تنها 6 درصد از منابع هدفمندی یارانه‌ها به حوزه سلامت پرداخت شده است

تنها 6 درصد از منابع هدفمندی یارانه‌ها به حوزه سلامت پرداخت شده است

معاون توسعه و منابع مدیریت وزیر بهداشت گفت: همکاری نمایندگان مجلس در بازنگری اعتبارات از محل مالیات بر ارزش افزوده و اصلاح منابع سازمان‌های بیمه‌گر در تحقق منابع نقش به سزایی دارد.

معاون توسعه و منابع مدیریت وزیر بهداشت گفت: همکاری نمایندگان مجلس در بازنگری اعتبارات از محل مالیات بر ارزش افزوده و اصلاح منابع سازمان‌های بیمه‌گر در تحقق منابع نقش به سزایی دارد.

به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، دکتر علی صدرالسادات در هفدهمین اجلاس سراسری روسا و معاونین توسعه دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور، گزارشی از بودجه، بیمه‌ها و تامین مالی و همچنین منابع نیروی انسانی ارائه داد و گفت: منابع طرح تحول سلامت در بودجه 94 از هدفمندی یارانه‌ها، پزشک خانواده و یک درصد مالیات بر ارزش افزوده تشکیل شده است.

وی با اظهار تاسف از اینکه علیرغم تلاش‌های زیاد، همه منابع تخصیص یافته محقق نشده است، افزود: متاسفانه تاکنون 6 درصد از کل منابعی که باید از محل هدفمندی پرداخت می‌شد، اعتبار گرفتیم در حالیکه در سال گذشته این رقم 80 درصد بود.

صدرالسادات افزود: بر اساس تفاهم نامه‌ای که با سازمان مدیریت امضاء شد، متعهد شدند که مالیات بر ارزش افزوده به میزانی که تحقق پیدا کند، وصول شود؛ اما این امر هم با مشکلاتی که برای خزانه ایجاد شد، محقق نشد و تاکنون در مجموع 51 درصد از سهم مالیات بر ارزش افزوده را دریافت کردیم.

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت با اشاره به منابع تحقق نیافته از محل هدفمندی یارانه ها، یک درصد مالیات بر ارزش افزوده و همچنین مطالبات بیمه‌ای، گفت: برای تحقق این منابع باید راهبردهایی چون، تلاش در جهت اجرای سیاست‌های انقباضی و صرفه جویی، بهره گیری از ظرفیت خیرین سلامت، وصول مطالبات بیمه سلامت ایرانیان، مدیریت وجوه نقد و در نهایت عدم شروع برنامه جدید و توسعه تشکیلات صورت پذیرد.

وی در خصوص افزایش منابع سازمان‌های بیمه‌گر که سال گذشته 15 درصد بوده و امسال 12 درصد است، گفت: این کاهش مشکلات جدی را در پی خواهد داشت.

صدرالسادات در خصوص لزوم انجام اصلاحاتی در لایحه مجلس خاطر نشان کرد: همکاری نمایندگان مجلس در بازیابی اعتبار پزشک خانواده، اصلاح سهم جاری منابع از محل یک درصد از مالیات بر ارزش افزوده، ترمیم ردیف سیاست‌های جمعیتی و منابع مابه‌التفاوت نرخ ارز و در نهایت اصلاح منابع سازمان‌های بیمه‌گر، می‌تواند تاثیر به سزایی در بازنگری اعتبارات داشته باشد.

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت دربخش دیگری از سخنانش به راه‌اندازی سامانه جامع اطلاعات منابع انسانی 48 دانشگاه علوم پزشکی به صورت آنلاین خبر داد و گفت: در حال حاضر 421 هزار نفر نیروی انسانی شاغل در وزارت بهداشت وجود دارد که 56 درصد آن را زنان و 44 درصد را مردان تشکیل می‌دهند.

بر اساس گزارش سایت وبدا، وی در پایان، تامین 8 هزار نفر نیروی پرستاری شرکتی، ارتقای هتلینگ بیمارستان‌ها، بهره‌گیری از نیروهای پیام آور بهداشت، تامین نیروهای مورد نیاز بیمارستان‌های جدیدالاحداث، تامین نیروی هیات علمی و توافق با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور و دریافت مجوز جذب 17 هزار نفر را از دیگر اقدامات انجام شده در این حوزه یاد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha