• سه‌شنبه / ۲۲ دی ۱۳۹۴ / ۱۰:۱۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 94102212659
  • خبرنگار : 71402

"کره‌شمالی به دنبال صلح با چین، آمریکا و کره‌جنوبی است"

"کره‌شمالی به دنبال صلح با چین، آمریکا و کره‌جنوبی است"

به گفته یک منبع آگاه، کره‌شمالی به دنبال دستیابی به معاهده صلح با ایالات متحده آمریکا، چین و کره‌جنوبی است تا رسما به جنگ کره پایان دهد اما تا زمانی که به آن دست نیافته به آزمایشات اتمی خود ادامه خواهد داد.

به گفته یک منبع آگاه، کره‌شمالی به دنبال دستیابی به معاهده صلح با ایالات متحده آمریکا، چین و کره‌جنوبی است تا رسما به جنگ کره پایان دهد اما تا زمانی که به آن دست نیافته به آزمایشات اتمی خود ادامه خواهد داد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری رویترز، کره‌شمالی چهارشنبه گذشته چهارمین آزمایش هسته‌ای خود از سال 2006 را انجام داد و با تهدید تحریم‌های بیشتر روبرو شد. با این وجود ایالات متحده آمریکا و کارشناسان تسلیحاتی نسبت به ادعای پیونگ‌یانگ درباره اینکه انفجار مذکور مربوط به یک بمب هیدروژنی بوده باشد، زیر سوال می‌برند. همین اقدامات سوالاتی را در محافل قدرت‌های جهانی برانگیخت مبنی بر اینکه چه کاری می‌توان برای توقف برنامه تسلیحات هسته‌ای کره‌شمالی انجام داد.

این منبع آگاه با بیان جزئیاتی دقیق از آماده‌سازی اولین آزمایش اتمی در سال 2006 گفت که این اقدامات تا زمانی که درخواست کره‌شمالی برای حصول یک توافق برآورده شود، ادامه می‌یابد.

وی که خواست نامش فاش نشود، گفت: کره‌شمالی این روند را ادامه می‌دهد تا زمانی که چین و ایالات متحده آمریکا بخواهند یک معاهده صلح امضا کنند.

جنگ کره بین سال‌های 1950 تا 1953 با یک آتش‌بس موقت به پایان رسید و هرگز توافق صلحی ایجاد نشد. این آتش‌بس به امضای ایالات متحده آمریکا به نمایندگی از نیروهای سازمان ملل متحد، ارتش کره‌شمالی و ارتش چین رسید. حال کره‌شمالی می‌خواهد که سه طرف مذکور و کره‌جنوبی یک معاهده صلح امضا کنند.

این منبع آگاه تاکید کرد: هدف از چهارمین آزمایش اتمی کره‌شمالی این بود که آمریکا متوجه قدرت پیونگ‌یانگ بشود. اصلی‌ترین هدف آن هم این است که ایالات متحده آمریکا وارد مذاکرات چهار کشوری برای پایان جنگ شود که به صلح پایدار در شبه‌جزیره کره بینجامد.

وی در ادامه گفت که پیام مذکور از طرف کره‌شمالی را به سرعت پس از تازه‌ترین آزمایش اتمی به اطلاع رهبری ارشد چین رسانده است و تاکید کرد که چین باید برای ایجاد توافق صلح تلاش کند.

وی تاکید کرد: چین نباید دنباله روی آمریکا باشد. اینکه به توافق صلح اشاره‌ای نکنیم، اشتباهی استراتژیک است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha