• دوشنبه / ۲۱ دی ۱۳۹۴ / ۰۹:۵۲
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 94102111888
  • خبرنگار : 71463

رسولی:

اختلافی بین کارگزاران و شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان وجود ندارد

اختلافی بین کارگزاران و شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان وجود ندارد

یک فعال سیاسی اصلاح طلب تاکید کرد که هیچ اختلافی بین حزب کارگزاران و شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان وجود ندارد.

یک فعال سیاسی اصلاح طلب تاکید کرد که هیچ اختلافی بین حزب کارگزاران و شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان وجود ندارد.

سید حسن رسولی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره شایعاتی مبنی بر وجود اختلاف میان حزب کارگزاران و شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان اظهار کرد: نه تنها اختلافی وجود ندارد بلکه حزب کارگزاران معیارها و شاخص های شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان را به عنوان مانیفست انتخاباتی خود برای همه سلسله مراتب حزبی خود ارسال کرده است.

وی ادامه داد:‌ حزب کارگزاران مشخصا تعیین تکلیف کرده که اگر بین یک کاندیدای کارگزارانی و یک اصلاح طلب دیگر براساس معیار رای آوری مشخص شده توسط امنای اصلاحات رای کاندیدای حزب کارگزاران پایین تر برآورد شود آن کاندیدا در حمایت از کاندیدای اصلاح طلب کنار رود و از کاندیدای غیر کارگزارانی حمایت کند.

رسولی همچنین درباره رابطه حزب اعتدال و توسعه و شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان گفت: حزب اعتدال و توسعه از ابتدا هم عضو شورای عالی اصلاح طلبان نبوده و در سطح بالاتری در حال فعالیت است. مطمئنم دوستانی که در حزب اعتدال و توسعه فعالیت می کنند اعتقاد و باور دارند که شرط موفقیت حامیان دولت در انتخابات 94 تداوم راه انتخابات 92 است.

وی در ادامه بیان کرد: جریان اصلاحات برای رسیدن به اجماع کامل و لیست واحد برای سراسر کشور با تکیه بر احزاب اصلاح طلب و شخصیت‌های کلیدی صاحب نظر اصلاح طلب اقدام به تشکیل شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان کرده که این سازمان دربردارنده همه چهره‌های موثر اصلاح‌طلبی برای پروژه انتخاباتی اصلاح طلبان است و با برنامه ریزی، سازماندهی و مدیریت بهینه اصلاح طلبان را راهبری و اداره می کند.

استاندار خراسان رضوی در دولت اصلاحات ادامه داد: آقای عارف در یک روند دموکراتیک و با رای اکثریت مطلق اعضای شورا ریاست این شورا را به عهده گرفته است و کارها را هم طبق زمان‌بندی پیش می‌برد. آقای عارف به همراه دبیران کل احزاب و مجامع اصلاح طلب در استان ها به خوبی در حال اداره کردن کار هستند. 3 ماه از فعالیت شورا گذشته و خوشبختانه امروز آرامش و طمانینه خوبی در قالب جریان اصلاح طلب دیده می شود.

وی با بیان اینکه ساز و کار خاصی در شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان مشخص شده است یادآور شد: تشکیلاتی تحت عنوان مجمع اصلاح طلبان و هواداران دولت در حوزه های انتخابیه مختلف به وجود آمده که متشکل از نیروهای حزبی و سیاسی اصلاح طلب و سایر فعالین سیاسی است که در انتخابات خرداد 92 در ستادهای آقای روحانی فعال بودند و به پیروزی آقای روحانی که مورد حمایت جریان اصلاحات بود کمک کردند.

رسولی اضافه کرد: مجمع اصلاح طلبان و حامیان دولت در حوزه‌های سراسر کشور مهم‌ترین نقش را در بررسی زمینه افراد ثبت نام شده و رسیدن به موفقیت آن‌ها بر عهده دارد. در لایه دوم نیز شورای اصلاحات استان‌ها از مجامع پشتیبانی می کنند و در مواقع لزوم نقش داوری و حکمیت را به عهده می گیرند.

وی همچنین تاکید کرد: سطح عالی نیز شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان است که خطوط کلیدی و راهبردی و ساز و کارهای رسیدن به دو هدف مشخص را براساس سیاست‌های اجرایی، شاخص‌ها، معیارها و شیوه‌نامه‌های قابل عمل در سراسر کشور در قالب گفتمان اصلاحات تعیین می‌کند.

رسولی همچنین عنوان کرد: شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان از شوراهای استان و مجامع اصلاح طلبان و حامیان دولت در مناطق مختلف که اولا حمایت معنوی و نرم افزاری می کند و ثانیا برای حداکثرسازی وفاق و رسیدن به لیست واحد نقش داوری و حکمیت را ایفا می‌کند. به همین منظور سندی به عنوان میثاق‌نامه تنظیم و به حوزه‌ها ارسال شده است.

وی افزود: هرکس در جبهه اصلاحات دغدغه‌ای برای تامین منافع ملی و در منظومه اصلاحات دارد برای رسیدن به دو هدف مشخص شده در انتخابات پیش رو این سند را امضا می کند و از ظرفیت‌ها و حمایت های جبهه اصلاحات برخوردار می شود و در عین حال قواعدی را نیز می پذیرد.

این فعال سیاسی اصلاح طلب در ادامه گفت: در این منشور آمده که در اجرای پروژه انتخابات مجلس برای اصلاح طلبان که 10 سال خانه‌نشینی را تجربه کرده‌اند و به بلوغ و واقع بینی رسیده‌اند اصلاح طلبان در مواقعی که بین منافع فکری و منافع فردی قرار می گیرند مصالح جریان اصلاحات را به منافع فردی ترجیح می دهند و از رقابت‌های درون جناحی پرهیز می کنند.

رسولی در پایان اظهار کرد: عمل به این میثاق نامه تقریبا شبیه به کاری است که آقای عارف در انتخابات 92 در قبال آقای روحانی کرد. اصلاح طلبان طبق این میثاق نامه به مجامع اصلاح طلبان و حامیان دولت اعتماد می کنند و آن مجامع نیز به عنوان امنا با سنجش و ارزیابی میزان رای کاندیداها تلاش می کنند که اصلاح طلبان در 206 حوزه انتخابیه لیست واحدی داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha