• پنجشنبه / ۳ دی ۱۳۹۴ / ۰۹:۵۲
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 94100301560

معاون هماهنگی توزیع توانیر:

صنعت برق با وصول مطالبات، می‌تواند مشکل بدهی ها را حل کند

صنعت برق با وصول مطالبات، می‌تواند مشکل بدهی ها را حل کند

معاون هماهنگی توزیع توانیر بر ضرورت کاهش تلفات صنعت برق و پیگیری جدی این طرح در کشور تاکید کرد و گفت: با وصول هزاران میلیارد تومان هزینه مصرف برق، می‌توانیم بسیاری از مشکلات صنعت برق، از جمله پرداخت طلب پیمانکاران را حل کنیم.

معاون هماهنگی توزیع توانیر بر ضرورت کاهش تلفات صنعت برق و پیگیری جدی این طرح در کشور تاکید کرد و گفت: با وصول هزاران میلیارد تومان هزینه مصرف برق، می‌توانیم بسیاری از مشکلات صنعت برق، از جمله پرداخت طلب پیمانکاران را حل کنیم.

به گزارش ایسنا، محمودرضا حقی‌فام استفاده از فنآوری‌های نوین در بخش توزیع برق را بسیار مهم دانست و افزود: ورود فنآوری‌های نوین در بخش توزیع برق که دارای نرخ بالاتری از نفوذ نسبت به بخش‌های دیگر صنعت برق است، در عین یک فرصت یک تهدید نیز به شمار می‌آید که لازم است با مدیریت مناسب در ورود فنآوری‌ها و بومی‌سازی آن بتوانیم آینده صنعت برق را همتراز با استانداردهای جهانی ترسیم کنیم.

معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر با اشاره به اهمیت بخش توزیع برق در دنیا اظهار داشت: در مواجهه با ورود فنآوری‌های نو باید آمادگی لازم را داشته باشیم تا بتوانیم مسیر رشد روزافزون صنعت برق را برای رسیدن به سطح کیفی مطلوب ارائه خدمات به مشترکان در یک صنعت با پایداری اقتصادی و فنی مناسب حفظ کنیم.

حقی‌فام همچنین بر ضرورت هم افزایی در صنعت توزیع و استفاده از پتانسیل بالای علمی و تجربی در شرکت ‌های توزیع با ایجاد کارگروه‌های فنی، تخصصی در سطح شرکت‌های توزیع برق و با هدایت ستاد توانیر تاکید کرد و افزود: این کارگروه‌ها می‌توانند افق‌های روشن صنعت برق کشور را ترسیم کرده و صنعت توزیع بتواند به یک سند راهبردی و برنامه‌های عملیاتی با سنجه‌های مناسب نایل شود.

وی همچنین در ادامه بر لزوم استفاده از تجربیات بین المللی نیز در این فرآیند تاکید کرد.

وی با بیان اینکه در معاونت توزیع شرکت توانیر، شاخص های عملکردی شرکت‌های توزیع که قابلیت پایش را دارند طراحی شده است خاطر نشان کرد: شرکت های توزیع باید بدانند در چه نقطه ای قرار دارند و مسیر حرکت و رشد آن ها باید برای خودشان و مدیریت عالی توزیع برق کشور معلوم و روشن باشد.

وی همچنین اظهار داشت: معاونت توزیع توانیر در حال شناسایی نقاط شاخص و قابل اتکای هر یک از شرکت های توزیع برق به تفکیک است تا بتواند فضای انتقال دانش و تجربه در بین شرکت‌های توزیع را طراحی کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود مبحث کاهش تلفات در کشور را بسیار مهم ارزیابی و تاکید کرد: برنامه کاهش تلفات و تحقق اهداف وزارت نیرو و تداوم روند کاهش آن در سال جاری از جمله مباحث مهم شرکت توانیر است که لازم است شرکت‌های توزیع برق با جدیت در این زمینه فعالیت کنند.

حقی‌فام در ادامه تاکید کرد: برای تحقق کاهش بیش از پیش تلفات علاوه بر انضباط مدیریتی و فنی در بحث قرائت، در سایر مباحث فنی لازم است با تمام توان اقدام شود.

وی در ادامه لزوم کاهش تلفات مالی و وصول مطالبات از مشترکان در شرکت‌های توزیع را ضروری دانست و گفت: با وصول هزاران میلیارد تومان هزینه مصرف برق، می‌توانیم بسیاری از مشکلات صنعت برق، از جمله پرداخت طلب پیمانکاران را حل کنیم.

معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر با بیان اینکه شرکت‌های توزیع برق به لحاظ تعهد به میزان کاهش تلفات مورد به مورد بررسی می‌گردند، خاطر نشان ساخت: اقدامات شرکت‌های توزیع برق در جهت کاهش تلفات به صورت هفتگی بطور مرتب رصد می‌شود.

وی در ادامه با بیان اینکه شرکت های توزیع آمادگی لازم جهت افزایش سهم کاهش پیک در سال آینده را داشته باشند، خاطرنشان کرد: سهم شرکت های توزیع برق برای گذر از پیک سال آینده در حدود 3 هزار مگاوات تعیین شده است که لازم است برای مدیریت آن، برنامه‌ریزی لازم صورت پذیرد.

حقی فام با اشاره به اینکه با همت شرکت‌های توزیع ان شا ا.. مدیریت مناسبی برای گذر از پیک سال آتی خواهیم داشت و مردم شاهد خاموشی نخواهند بود تصریح کرد: مدیریت مصرف فقط پیک‌سائی نیست و باید در تمام بخش‌ها بر روی روش‌های اعمال مدیریت مصرف کار کنیم و از جمله به بخش کشاورزی نگاه ویژه ای داشته باشیم .

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha