• یکشنبه / ۲۹ آذر ۱۳۹۴ / ۱۲:۳۴
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 94092917060
  • منبع : مطبوعات

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان:

70 درصد ظرفیت صادرات مبلمان خالی است

70 درصد ظرفیت صادرات مبلمان خالی است

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان مبلمان گفت: در حالی که ظرفیت صادرات مبلمان سالانه بیش از یک میلیارد دلار اکنون حدود 30 میلیون دلار در این بخش ارزآوری داریم که امید است با لغو تحریم‌های اقتصادی از ظرفیت موجود استفاده شود.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان مبلمان گفت: در حالی که ظرفیت صادرات مبلمان سالانه بیش از یک میلیارد دلار اکنون حدود 30 میلیون دلار در این بخش ارزآوری داریم که امید است با لغو تحریم‌های اقتصادی از ظرفیت موجود استفاده شود.

حسن احمدیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره بهلغو تحریم‌های اقتصادی که ماه آینده اجرا می‌شوند، اظهار کرد: برای صادرات مبلمان به اقدامات زیربنایی و برنامه‌ریزی‌های اصولی نیاز داریم و باید بعد از لغو تحریم‌ها برای حضور در بازارهای بین‌المللی با حمایت‌های دولت اقداماتی را انجام داد.

وی با بیان اینکه طی یک دهه گذشته صنعت مبلمان به لحاظ تکنولوژی تولید و استفاده از مواد اولیه و طراحی‌های روز دنیا، رشد کرده است، افزود: اقدامات زیربنایی که از طرف تشکل‌های این بخش باید انجام می‌شد مثل شناسایی بازارهای هدف و برقراری ارتباط با دیگر کشورها صورت گرفته است؛ به عنوان مثال توافقنامه همکاری را با اتحادیه تولیدکنندگان این صنعت در ایتالیا برای تولید محصولات ایتالیایی در ایران به امضا رساندیم که با توجه به فراهم بودن زیرساخت‌ها و تکنولوژی های موجود در ایران تولیدات انجام خواهد شد.

احمدیان در عین حال بیان کرد: اقداماتی که از طرف تشکل‌ها باید صورت می گرفت، انجام شده است ولی زمینه های حضور در بازارهای خارجی برای بنگاه‌های کوچک و متوسط باید توسط دولت فراهم شود، چون هزینه‌های بازارهای بین‌المللی و حضور در این بازارها سنگین است و تولیدکنندگان بنیه مالی تامین هزینه را ندارند.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان مبلمان در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه کشورهای توسعه‌ یافته برای حمایت از بنگاه‌های کوچک و متوسط هزینه شرکت در نمایشگاه‌های دیگر کشورها را به آن ها می‌پردازند، گفت: به عنوان مثال ترکیه هزینه حضور در نمایشگاه‌ها را به بنگاه‌های کوچک و متوسط خود از طریق یارانه پرداخت می‌کند ولی در کشور ما اینگونه نیست و برنامه‌ای برای حمایت از بنگاه‌ها وجود ندارد.

وی تاکید کرد: برنامه هدف‌مند برای بسترسازی صادراتی صنایع کوچک و متوسط که مبلمان از جمله آن است، وجود ندارد که البته تشکل‌های فعال در این زمینه اقدامات لازم را انجام می‌دهند اما در مورد حرکت کلانی که از طرف دولت انجام شود برنامه قاطع نداشتیم.

احمدیان در بخشی از سخنان خود همچنین با اشاره به برگزاری پنجمین نمایشگاه بین‌المللی مبلمان اداری که از تاریخ دوم تا پنجم دی‌ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود، گفت: همزمان با این نمایشگاه تاجرانی از کشورهای عمان، افغانستان و سوریه را میزبانی می‌کنیم که از محصولات صنعت مبلمان ایرانی بازدید و خریداری کنند و این سنتی هر ساله است که از کشورهای مختلف برای بازدید و خرید جذب می کنیم.

وی با بیان اینکه امسال میزبان رئیس اتحادیه تولیدکنندگان پانل‌های چوبی اروپا هستیم که یک انجمن اروپایی است و برنامه‌هایی در این زمینه داریم، اظهار کرد: حالا که به سمت رفع تحریم‌ها می‌رویم باید برای صنایع کوچک و متوسط برنامه مدونی داشته باشیم.

احمدیان، توسعه بازار داخلی برای تولیدکنندگان، به‌روز کردن اطلاعات و توان تخصصی فعالان را از جمله اهداف این نمایشگاه برشمرد و گفت: استفاده از ظرفیت نمایشگاه برای صادرات از طریق میزبانی کشورهای هدف صادراتی از دیگر اهدافی است که در این زمینه دنبال می‌کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha