• شنبه / ۲۸ آذر ۱۳۹۴ / ۱۰:۱۶
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 94092816022

نگاهی به بازار طلا بعد از لغو تحریم‌ها

نگاهی به بازار طلا بعد از لغو تحریم‌ها

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ‌های قیمتی گفت: با توجه به برداشته شدن تحریم‌ها از ماه آینده، می‌توانیم تقاضای چند میلیون نفری در بازارهایی همچون اقلیم کردستان عراق، کشورهای بلوک شرق، آذربایجان و ترکمنستان را که از دست داده‌ بودیم را احیا کنیم.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ‌های قیمتی گفت: با توجه به برداشته شدن تحریم‌ها از ماه آینده، می‌توانیم تقاضای چند میلیون نفری در بازارهایی همچون اقلیم کردستان عراق، کشورهای بلوک شرق، آذربایجان و ترکمنستان را که از دست داده‌ بودیم را احیا کنیم.

عبادالله محمدولی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به لغو تحریم‌های اقتصادی که ماه آینده اجرا می‌شود و تاثیرات آن در بازار طلا تاکید کرد: با توجه به اتمام تحریم‌ها، فضای روبه جلویی داریم ولی باید مسئولان و دستگاه‌های ذیربط از این فضای رقابتی نهایت استفاده را برای ورود تولیدات ما به بازار‌های هدف ببرند که در این زمینه وظایف دستگاه‌های مربوطه خطیر‌تر می‌شود.

وی اظهار کرد: اقلیم کردستان عراق، کشورهای بلوک شرق، آذربایجان و ترکمنستان از جمله کشورهایی بودند که در حوزه صادرات بازار بسیار خوبی برای ما محسوب می‌شوند در حالی که به دلیل مشکلات و موانعی که وجود داشت این بازارها را از ما گرفتند و علی‌رغم ارتباطات بسیار خوب با آن کشورها، نتوانستیم به این بازارها راه یابیم.

برخی تنگ‌نظری‌ها موجب شد بازار کشورهای هدف از دست ما خارج شود

محمدولی با بیان اینکه برخی تنگ‌نظری ها نیز موجب شد این بازارها از دست ما خارج شود و کشورهای دیگر جای ما را بگیرند، ادامه داد: با توجه به عدم حمایت‌ از صنایع به ویژه صنعت طلا در این سالها با مشکلات و محدودیت‌هایی مواجه شدیم که با برداشته شدن تحریم‌ها باید نهایت استفاده را از این فرصت کرد و دوباره بتوانیم بازار چند صد میلیون نفری را به دست آوریم.

به گفته رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ‌های قیمتی، در خیلی مواقع فرصت‌سوزی‌ها بیشتر از تحریم‌، صنعت طلا و جواهر را تحت فشار قرار داد.

وی با بیان اینکه باید بتوانیم بازارهای خوبی که در دوران تحریم از دست دادیم دوباره به دست آوریم، گفت: با توجه به این فضا و در کنار آن واقعیت‌های موجود و پتانسیل‌هایی که در این بخش داریم بازار مناسبی برای صنعت طلا و جواهر پیش‌بینی می‌کنیم.

محمدولی همچنین اظهار کرد: با توجه به برداشته شدن محدودیت‌ها فضایی برای فعالیت‌های مناسب به منظور تولید و صادرات طلا و جواهر در کشور مهیا شده که این موضوع بستری را فراهم می‌کند تا این صنعت دوباره به فضای کسب‌وکار برگردد.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ‌های قیمتی در عین حال تاکید کرد: بروکراسی‌های اداری، صادر‌کنندگان را از صادرات پشیمان کرده به گونه‌ای که آنها عطای صادرات را به لقایش می‌بخشند که امید می‌رود با برداشته شدن تحریم ها این وضعیت بهبود یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha