• جمعه / ۲۰ آذر ۱۳۹۴ / ۰۹:۵۰
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 94092011418
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

کشف واقعیت‌های علمی شخصیت محبوب

کشف واقعیت‌های علمی شخصیت محبوب

پژوهشگران دانشگاه کوئینزلند استرالیا با مطالعه بر روی رفتار شخصیت‌های محبوب جوامع انسانی موفق به ارائه نظریه‌ ماهیت شخصیت محبوب یا کاریزماتیک شدند.

پژوهشگران دانشگاه کوئینزلند استرالیا با مطالعه بر روی رفتار شخصیت‌های محبوب جوامع انسانی موفق به ارائه نظریه‌ ماهیت شخصیت محبوب یا کاریزماتیک شدند.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه خراسان، محققان دریافتند که برخورداری از دو ویژگی رفتاری مثل سرعت در تفکر و رفتار، نقشی اساسی در داشتن شخصیت کاریزما یا مورد علاقه توده مردم دارد.

دکر ویلیام وان هایپل، محقق دانشگاه کوئینزلند اظهار کرد: در مطالعات ما مشخص شد که هوش اجتماعی مفهومی فراتر از توانایی درک کارهای درست است.

وی در ادامه افزود: مهارت هوش اجتماعی ترکیبی از دقت و سرعت ذهنی در انجام کارهای بسیار مهم است.

در این تحقیق، پژوهشگران با بررسی شخصیت‌های برخی افراد محبوب منتخب دریافتند که مهمترین مولفه رفتاری آنها قدرت تصمیم‌گیری سریع بوده است.

پژوهشگران همچنین با انتخاب گروهی از داوطلبان و دوستان صمیمی آنها اقدام به برگزاری یک نظرسنجی بر مبنای شخصیت‌های کاریزماتیک، خنده‌دار و تیزهوش کردند.

آنها در ادامه از داوطلبان خواستند تا به 30 سوال عمومی با سرعت پاسخ دهند. پس از بررسی نتایج آزمون محققان دریافتند داوطلبانی که به سوالات ذهنی با سرعت بیشتری پاسخ داده‌اند احتمال دریافت عنوان شخصیت کاریزماتیک از سوی دوستانشان بیشتر از سایرین است.

دکتر وان هایپل، محقق ارشد این پژوهش، در مورد مولفه‌های رفتاری سازنده شخصیت کاریزماتیک اظهار کرد: در گذشته نیز از نقش مولفه سرعت ذهنی در ایجاد شخصیت کاریزما سخن به میان آمده بود، اما اکثر روانشناسان معتقد بودند که فاکتور هوش یا IQ مهمترین مولفه است.

وی در ادامه افزود: در این مطالعه مشخص شد که توانایی پاسخ به سوالات سخت به نسبت توانایی واکنش در موقعیت‌های مختلف اجتماعی در کمترین زمان، اهمیت کمتری دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha