یک استاد حوزه علمیه قم، گفت: جنبش دانشجویی جنبشی تمدن ساز، مطالبه گر و پیشگام است.
حجت الاسلام و المسلمین محسن غرویان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه قم، با گرامیداشت 16 آذر ماه روز دانشجو، افزود: مطالبهگری، پرسشگری و پیشگام بودن در تحولات برای نیل به توسعه واقعی، استکبارستیزی، استقلال خواهی، استعمارستیزی، عدالت خواهی و حق طلبی از مهمترین شاخصههای جنبش دانشجویی به شمار میرود.
وی اضافه کرد: یکی از رسالتهای جنبش دانشجویی فراهم ساختن بینش اصولی واقعی در کنار دانش در اندیشه دانشجو است که این امر، کاری مقدس به شمار می رود.
وی اظهار کرد: نشاط، بینش و دانش سیاسی برای دشمن شناسی به وسیله بصیرت واقعی دانشجویی بسیار مهم است و باید جنبشهای دانشجویی نقش آفرینی معقولانه و راهبردی اصولی برای آن داشته باشند.
عضو هیئت علمی جامعة المصطفی عنوان کرد: دانشجویان یک ظرفیت و سرمایه عظیم برای کشور به شمار میروند که با علم و ایمان میتوانند این نظام را به سر منزل مقصود برسانند.
غرویان تصریح کرد: دانشجو عنصر متفکری است که با تلاش و کوشش و با روحیه مطالبهگری و پرسشگری در جهت اعتلای این کشور و نظام و انقلاب اسلامی گام بر میدارد.
وی خاطرنشان کرد: یکی از ظرفیتهای مهم، حضور دانشجویان در عرصههای پژوهشی است که باید در این باره با پیوند دانشگاه و حوزه در جهت کاربردی سازی پژوهشها و جهتمندی آن در جهت حل مشکلات و مسائل گام برداشت.
وی اظهارکرد: دانشگاه نیز فضای مقدسی است که با رویکرد اسلامی در جهت تربیت دانشجویان متدین و دارای اخلاق میتواند بسترهای لازم در جهت توسعه و رشد و پویایی در جامعه فراهم کند.
استاد حوزه علمیه قم،گفت: روحیه پرسشگری دانشجویان نیز اگر با تدین و اعتقادات دینی و ولایتمداری همراه باشد کارساز است و توطئههای استکبار و دشمنان را خنثی سازد.
غرویان خاطرنشان کرد: مهمترین رسالت دانشجو نیز پیشرفت و تعالی جامعه اسلامی است که با استناد بر عقلانیت و منطق و دیانت میتواند اثر گذار باشد.
وی تصریح کرد: تحصیل دانشجو نباید او را از حضور در عرصههای اجتماعی و مسائل مهم سیاسی و عقیدتی در کشور غافل کند اما این بدان معنا نیست که دانشجو در انحصار یک جریان و حزب قرار بگیرد و توان تفکر را از دست بدهد و در جریانهای سیاسی غرق شود.
استاد برجسته حوزه علمیه قم، عنوان کرد: دانشجویان علم و اخلاق را با هم در آمیزند و در جامعه اسلامی الگوی مهمی برای دیگر اقشار جامعه باشند و با بصیرت گام بردارند.
غرویان در پایان گفت: علم زمانی ارزشمند است که با اخلاق عجین باشد، چه بسا علم منهای اخلاق بر ضد بشریت گام بردارد و جوامع را به نابودی کشاند.
انتهای پیام
نظرات