به گفته رییس اتحادیه رستورانداران و سلف سرویس تهران، قیمت غذاهای مشابه در رستورانهای پایین شهر با بالای شهر متفاوت بوده که البته این موضوع به دلایل مختلفی مربوط است.
سید علی اصغر میرابراهیمی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: هر رستوران براساس کیفیت و موادی که در غذاهای خود استفاده میکند، آنالیز قیمتهای خود را به اتحادیه ارائه میدهد و ما پس از بررسیهای لازم قیمت آن را تعیین و نهایی میکنیم.
وی با بیان اینکه نظارت های لازم بر روند قیمت گذاری غذا در رستورانها و اجرای آن ها صورت میگیرد گفت: در حال حاضر در ردهبندی رستورانها سه نوع درجهبندی داریم که فاکتورهای مختلفی در این زمینه تاثیرگذار است.
وی همکف بودن، دکور و طراحی، متراژ، نبش خیابان اصلی بودن، داشتن پارکینگ و فاکتورهای دیگر را از عواملی دانست که در تعیین نوع درجه رستوران تاثیرگذار است.
میرابراهیمی با بیان اینکه یکی از فاکتورهایی که در درجه یک بودن رستوران ها نقش مهمی دارد، قرار داشتن آن ها در طبقه همکف است بیان کرد: به عنوان مثال رستورانهای درجه یک در زیرزمین قرار ندارند.
وی گفت: در حال حاضر حدود 300 رستوران درجه یک در شهر تهران داریم که البته این تعداد به جز شهر ری و شمیرانات است و تعداد 400 رستوران درجه3 نیز داریم.
طرح ستارهدار کردن رستورانها متوقف شد
رییس اتحادیه رستورانداران و سلف سرویس تهران با بیان اینکه یکی از پرطرفدارترین اماکنی که توجه شهروندارن را به خود جلب میکند، بیتردید به رستوران ها و غذاخوری های شهر ارتباط پیدا میکند، درباره طرح ستارهدار کردن رستورانها نیز گفت: این طرح متوقف شد و به دلایل مختلف سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان با این موضوع موافقت نکرد.
وی پیش از این گفته بود که قرار است تهران به عنوان آزمایشی در این طرح پیش قدم باشد و در صورت موفقیتآمیز بودن آن به سایر استان ها نیز تسری یابد.
به گفته میرابراهیمی، رستورانهای متقاضی شرکت در طرح ستارهدار شدن باید مبلغ شش میلیون تومان به عنوان هزینه بازرسی و سایر هزینه ها پرداخت میکردند.
انتهای پیام
نظرات