• چهارشنبه / ۴ آذر ۱۳۹۴ / ۱۳:۵۲
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 94090402883
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

حرکات آکروباتیک مهم‌ترین عامل حوادث کوه

حرکات آکروباتیک مهم‌ترین عامل حوادث کوه

ایسنا/اصفهان مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان گفت: خوشبختانه آمار تعداد کشته شدگان ناشی از سقوط کوه صفه در سال جاری نسبت به سال‌های گذشته کاهش قابل ملاحظه‌ای داشته است.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان گفت: خوشبختانه آمار تعداد کشته شدگان ناشی از سقوط کوه صفه در سال جاری نسبت به سال‌های گذشته کاهش قابل ملاحظه‌ای داشته است.

آتشپاد بهزاد بزرگزاد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه اصفهان، در خصوص وضعیت امنیت و سقوط از ارتفاع در کوه صفه، اظهار کرد: از نظر آمار تعداد افرادی که به علت سقوط از کوهستان کشته شده‌اند، نسبت به سال‌های گذشته بسیار بهبود یافته و از 11 نفر در چند سال‌ گذشته به دو نفر در هشت ماهه نخست امسال کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر سعی شده کوه صفه ایمن سازی شود، افزود: در راستای ایمن سازی کوه ایستگاه‌های امدادی متعددی در این مکان مستقر شده است تا سرعت امداد و نجات را افزایش یابد و هم چنین برای افزایش ایمنی تعداد زیادی از دیواره‌ها میخ گذاری شده و در محل‌هایی که امکان سقوط وجود دارد، فنس نصب شده است.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان ادامه داد: روزهای تعطیل تعداد نیروهای آتش نشانی افزایش می‌یابد و علاوه بر ایستگاه‌های امدادی در مسیرهای متعدد نیز نیروهای آتش نشانی مستقر شده تا علاوه بر مسیرهای اصلی مسیرهای فرعی کوه نیز پوشش داده شود.

بزرگزاد با اشاره به اینکه برای ایمنی در کوه رعایت دو نکته حائز اهمیت است، تصریح کرد: اولا همه افرادی که قصد صعود به کوه یا کوهنوردی به خصوص در کوه صفه را دارند، ریسک خطر را به حداقل برسانند و دوم اینکه شرایط نا ایمن و عمل‌های نا ایمن را نیز بررسی کنند.

وی تاکید کرد: افراد و کوه نوردان باید دقت کنند که مسیرهایی که ریسک خطر آن‌ها بالا است و مسیر دارای شیب راه‌ها و صخره‌ها زیاد را انتخاب نکنند.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان اضافه کرد: افرادی که کوه صفه را برای صعود انتخاب می‌کنند، حتما باید از کفش‌های عاج دارد استفاده کنند، چراکه کوه صخره‌ای مشکلات متعددی را برای افراد ایجاد می‌کند.

بزرگزاد گفت: رقابت‌های ناایمن و فعالیت‌های آکروباتیک که از غرور و جوانی ناشی می‌شود از عوامل مهم حوادث هستند و افراد باید در نظر داشته باشند که کوه نوردی هیچگاه شوخی بردار نیست، اما متاسفانه برخی افراد کوه را برای فعالیت‌های ناایمن انتخاب می‌کنند.

وی در خصوص اینکه آیا امکان اینکه فردی در کوه صفه مسیر را گم کند وجود دارد یا خیر؟، اظهار کرد: کوه صفه دارای پیچیدگی‌های بسیار زیادی است و همواره فرد هنگام عبور از مسیرهای مختلف به مکان‌هایی می‌رسد که دور تا دور او را صخره فرا گرفته و نه راه رفت و نه راه برگشت وجود دارد.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: افراد باید همواره برای صعود از کوه صفه به صورت دو یا چند نفره و به اصطلاح گروهی تصمیم به صعود بگیرند، چراکه کوه صفه یک کوه با شرایط خاص برای صعود است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha