• چهارشنبه / ۴ آذر ۱۳۹۴ / ۱۰:۳۱
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 94090402593
  • خبرنگار : 90136

رییس سازمان فناوری اطلاعات تاکید کرد

ظرفیت IT کشور پاسخگوی نیاز صنعت نفت و گاز

ظرفیت IT کشور پاسخگوی نیاز صنعت نفت و گاز

ظرفیتهای موجود فناوری اطلاعات کشور، توان تامین نیازهای صنعت نفت و گاز را در تراز جهانی دارد و می تواند با مشارکت بین المللی، کلیه نیازهای مطرح را پاسخگو باشد.

ظرفیتهای موجود فناوری اطلاعات کشور، توان تامین نیازهای صنعت نفت و گاز را در تراز جهانی دارد و می تواند با مشارکت بین المللی، کلیه نیازهای مطرح را پاسخگو باشد.

به گزارش ایسنا، مهندس نصراله جهانگرد - رییس سازمان فناوری اطلاعات کشور - در چهارمین کنفرانس و نمایشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات در صنعت نفت و گاز با بیان این مطلب اظهار کرد: فناوری اطلاعات در تمامی بخش‌های فعالیتی حوزه نفتی نظیر اکتشاف، استخراج، پالایش و حتی بازاریابی نقش به سزایی را بر عهده دارد.

وی ادامه داد: صنعت نفت و صنایع وابسته آن، یکی از بزرگترین بازارهای موجود برای بکارگیری ظرفیت های بومی فناوری اطلاعات در کشور محسوب می شود.

وی افزود: بر اساس برآوردهای موجود، طی سالهای آتی، ظرفیت سرمایه گذاری بین دو تا چهار میلیارد دلاری در حوزه فناوری اطلاعات صنعت نفت، گاز و پتروشیمی وجود دارد.

جهانگرد تصریح کرد: این حجم سرمایه گذاری فرصت بسیار مناسبی برای فعالان و تولیدکنندگان محصولات بومی فناوری اطلاعات در کشور فراهم می کند، به طوری که می تواند توسعه اشتغال، کسب و کار و همچنین تکنولوژی را فراهم کند.

وی خاطرنشان کرد: بهره گیری از شرکت های داخلی برای پیاده سازی و بهینه سازی این فناوری در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی موجب نهادینه شدن آن و ثروت آفرینی در کشور می شود.

رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران با اشاره به آمارهای نهادهای بین المللی گفت: بر اساس این آمارها، بیش از 84 درصد از نفت دنیا در حوزه حمل و نقل استفاده می شود که در صورت بهره گیری از فناوری برای استفاده از سوخت های جایگزین می تواند زمینه استفاده بهینه تر این منبع خدادادی را در صنایعی نظیر پتروشیمی فراهم کند.

وی در خصوص اقدام های صورت گرفته در حوزه توسعه زیرساخت ارتباطی مورد نیاز در کشور نیز تاکید کرد: هم اکنون طراحی کلان و تفصیلی زیرساختی شبکه ملی اطلاعات به پایان رسیده و شبکه کابل نوری کشور نیز در حال تکمیل است تا بتوانیم بر اساس قانون برنامه پنجم توسعه، ظرفیت دسترسی تا دو مگابایت را برای 60 درصد خانوارها و 100 درصد کسب و کارها فراهم کنیم.

وی اظهار کرد: در حوزه دولت الکترونیکی نیز برنامه های اجرایی منسجم برای کلیه دستگاه ها تهیه و ابلاغ شده که با کمک آیین نامه اجرایی اخیر مصوب هیات وزیران، انتظار می رود با سرعت بیشتری خدمات برای مردم ایجاد و عرضه شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha